Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Zdánlivě nejméně nebezpeční jsou sice 2. Fanatičtí konspirátoři a alternativci.

Jenže 1. a 3. časem třeba vymře, nebo i ustoupí pod váhou argumentů protistrany.

Ale 2., to je oříšek. Oni totiž mají o výživu postaráno do konce života. I kdyby válka na Ukrajině zítra skončila, Putin byl postaven před soudní tribunál, z Ruska by se stala za pár let slušná demokratická země... Tak by si našli zas něco "alternativního".

Poznáte je podle toho, že svou argumentaci začínají klíčovou větou: "A ty tomu věříš?" I nečekají na odpověď a pokračují "A bůhví jak to tam je..."

Mají to tak celý život, dělají se strašně chytří, protože vždycky přijdou s něčím co nečekáte. Využívají známého faktu, že pravda je jen jedna, kdežto lží si můžete na tentýž jev vymyslet milión. Takže jim nikdy nedojde munice.

Globální oteplování, koronavirus, Ukrajina. Všechno je podle nich JINAK. Zaštiťují se bojem za svobodu slova! A navrch nám přidají nálepku důvěřivých ovcí a že prý potlačujeme tu JEJICH svobodu! No hotoví disidenti... ;-D

A MASÍRKA, to je pro ně teď úplně návykové slovo, na něm ujíždějí, používají ho skoro na všechno.

1 0
možnosti
JR

J52a45n 98R37i12c68h46t70e61r

24. 10. 2022 9:47

Ba ne, nejhorší jsou ti, kteří mají "názor" a odmítají přijmout fakta, která jej nepotvrzují. A můžete použít desítky odkazů, videí, rozhovorů... posledním jejich argumentem vždycky bude, že jste rudý bolševický troll;-)

0 0
možnosti
DV

D76a98v67i44d 11V72l90k

22. 10. 2022 18:22

Jaká je hranice počtu příspěvků v jedné diskusi, aby to nebyl Trolling? Nebo je pan Danda placen od kusu příspěvku obhajujících Rusko?

3 0
možnosti
Foto

Koho chleba jíš ...

:-)

4 0
možnosti
PN

P35e63t73r 84N37e60m89e84c

22. 10. 2022 8:46

žádal jsem o připomenutí dezinformací UA o znásilňování nemluvňat, ale vypadá to, že ani Ziegler si nevzpomíná...jde o text z ECHO24, ne z Parlamentních listů

Ukrajinská ombudsmanka Ljudmyla Denisovová, která byla koncem května na popud Volodymyra Zelenského zbavena funkce, nyní přiznala, že si notně přibarvovala informace o tom, že Rusové na Ukrajině páchají hromadně sexuální delikty, sama uvádí, že byla jen "expresivnější". Jejím cílem prý bylo přesvědčit západní země, že mají na Ukrajinu poslat více zbraní.

Pozn redakce: Původní titulek ve znění: "Odvolaná ukrajinská ombudsmanka lhala. Zprávy o hromadném znásilňování si vymyslela" redakce upravila, aby zmírnila emoce, které zprávy o konfliktu na Ukrajině vyvolávají. Zda expresivnější nebo přibarvené referování o zločinech je účelovou lží nebo manipulací otázkou ale stále zůstává. Ve válce běžná pravidla neplatí.

Pod palbou kritiky opozice se ocitlo vedení ukrajinského parlamentu i samotný prezident Volodymyr Zelenskyj poté, co 31. května nuceně skončila ve funkci ombudsmanky Ljudmyla Denisovová. Oficiálním důvodem jejího odvolání bylo to, že nezvládala funkci a také se málo snažila o výměnu válečných zajatců. Nyní však sama ombudsmanka uvedla, že o sexuálních deliktech lhala. (Pozn. 10.6. 16:40 Po publikování textu se rozproudila diskuze, zda je vhodné používat slovo lhala nebo formulaci, že ukrajinská ombudsmanka pouze přibarvovala skutečnost a přeháněla při popisu jednotlivých případů.) Ombudsmanka přitom často podrobně popisovala znásilnění dětí, kterého se měli dopouštět ruští vojáci během nynější invaze na Ukrajinu.

...tak třeba se ukáže, že tato paní byla taky jen trochu expresivnější :-(

4 2
možnosti
ZD

Manipulace se slovy je na denním pořádku (přibarvovala, přeháněla). Místo řešení problémů se přemýšlí, jak je nazvat jinak, aby se nemoudrým občanům odklonilo přemýšlení správným směrem. Dle diskusí je patrno, že na toto slyší jen ti skalní, často bohužel i ověnčeni tituly. Krádež se odkloní na přenášení, původce energetických problémů se posune na jinou světovou stranu a pořád je to jen hraní se slovy. A ti s rychlými prsty startují na první našlápnutí. ;-)

1 2
možnosti
LS

Demagog Danda tady tepe tzv. nálepkáře, ale že on sám jinde jako o život povýšeně nálepkuje (a snad ty termíny i vymyslel) všechny, kteří nejsou pro tzv. ruský mír jako gaučové válečníky, hrdiny od klávesnic a snad i bojovníky do posledního Ukrajince, o tom taktně pomlčel.

11 1
možnosti
ZD

Sice pomlčel ale souhlasím, máte pravdu. Dělám to také.

1 2
možnosti
PN

P63e70t32r 60N15e82m26e27c

21. 10. 2022 20:38

Můžete místním čtenářům a svým fanouškům připomenout podobně srdceryvné příběhy o znásilňování nemluvňat ruskými vojáky? Psala o tom Ukrajinská pravda.

3 9
možnosti
JR

J86a23n 84R25i57c10h37t60e60r

24. 10. 2022 9:58

Tak jsem se podíval, kdo vám dal za připomenutí zcela nezpochybnitelné skutečnosti a jednoznačného faktu mínus. A musím říct, že nejsem překvapen. Obvyklá snůška demagogů neschopných jakékoli solidní argumentace (že je na prvním místě pan Ziegler je více než typické):-)

0 0
možnosti
MM

To psali na IDNES?

1 8
možnosti
DR

Obávám se, že tuhle hloupost vymyslel autor sám.

2 8
možnosti
Foto

Ahoj Davide, koukám, že někteří jedinci se do těch skupin přímo hlásí....

13 0
možnosti
JW

J66o43s96e38f 40W11e45b62r

21. 10. 2022 17:17

Krásný a výživný blábol.

4 24
možnosti
BG

Tvůj komentář? Bezpochyby.

3 0
možnosti
PH

Pane Vlku, myslím že Vám ve Vašem rozboru uniká jeden detail, ostatně mně to dlouho vrtalo hlavou a vrtá dodnes.

Podle mne docela slušné množství lidí z tzv alternativy není až tak nadšenými stoupenci Ruska a Putina, ale z nějakého důvodu jsou naprosto zuřivými nepřáteli amerického Satana. A ve výsledku je to vede k tomu, že negují všechno co z US pochází, nebo si to nějak spojí. Proč to tak je a co tím přesně myslí, toť otázka, ale ve výsledku to vede k těžko pochopitelné mentální gymnastice. Na druhé straně, válka je vždy doba, kdy se tříbí názory a projevují charaktery, tak to tak berme. Některé lidi jsem po 24. únoru přestal číst, jiné jsem zase číst začal. Tak to chodí.

15 0
možnosti
ZH

Znám jednoho takového, který je tak zarputilý nepřítel toho amerického Satana, že dokáže blábolit i hovadiny, které popírají samy sebe a je na nich patrné, že jsou proruskou propagandou. Jemu to ovšem zapadá do jeho mozaiky a potvrzuje nebezpečnost Satana.

10 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 0
možnosti
  • Počet článků 652
  • Celková karma 38,89
  • Průměrná čtenost 4974x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik