Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Karma, Vlčáku, hlavně za tu poslední větu. Zdravím

13 0
možnosti
DV

D51a55v33i84d 34V58l14k

21. 10. 2022 16:03

Ahoj Marku.

0 0
možnosti
MR

Co me zaujalo je ta vymena samostatna. Koho za ty holky Rus vymenil. I Rusoj musi dojit, ze tohle mu ublizi a utvrdi Ukrajince v boji a nas v podpore Ukrajiny. Kdyz by je zabil tak by to pro Rusko bylo mensi zlo. Po pul roce stejne uz nikdo nepredpokladal, ze jsou zivy.

0 0
možnosti
ZD

Říkat, že se to nestalo je stejně těžké jako tvrdit, že je to celé pravdivá pravda. Je fakt, že je to divné a odfláknutá novinařina vysvětlení nepřispěla. Jsme všichni na samých koncích mediálních a propagandistických řetězců. Kromě pana Zieglera, který v Rusku byl a co viděl je hrůza na hrůzu, tedy jak sám píše. Skutečnost, kde byl a co tam doopravdy viděl také nemáme jak ověřit.

1 4
možnosti
Foto

Je poněkud tragikomické, když se někdo až blahem tetelí nad těmi, kteří se tetelí. A tetelením i sami sebe až otelí.. Kdys, a to i na těchto stránkách jsem se setkal s ,,fundovaným" názorem, že V+W byli až levičáky nejtvrdšího ražení, ne-li až kom, kteří si dělali legraci z byvšího hladomoru na Ukrajině. Asi i těmto ,,jasnozřivým" uniklo, že oni si nedělali legraci z oné až genocidy, ale z těch, kteří se v teple svých pelíšků s plnými těřichy, nad tím tak upřímně dávili:-/

11 1
možnosti
ZD

Velmi výstižné! Vaše "A tetelením i sami sebe až otelí " se zde stalo skutkem - amen,amen ! ;-)

8 1
možnosti
JK

Výborně zpracováno. Velká karma.R^

2 0
možnosti
DV

D15a48v15i18d 61V30l31k

21. 10. 2022 12:13

Milý pane Dando. Klidně to prudění v diskusi zkraťte, Mně jste stejně naprosto ukradenej.

9 2
možnosti
ZD

Děkuji za vzkaz, uvážím jestli příště zase nahlédnu do vašich blogů. Ani já nestojím o vaší přízeň což však neznamená, že se nemohu vyslovit k textu visícímu ve veřejném prostoru.

11 3
možnosti
MB

Nevím, zřejmě nějaká zavilá tradice. Furt nějaká kladiva, chybí ještě srpy. Rudá barva je zachována. Zřejmě symbol barvy v očích denacifikátorů. Stále nechápu, proč ty nástroje skutečně nevezmou do rukou. Aby šli cosi rozumného dělat. Založit si firmu a předat pokolení. Zatím živnostní dle tradic - nyní na Ukrajině :-)

4 0
možnosti

Pan Vlk se opět neuvěřitelně rozepsal.Rv

2 23
možnosti
ZD

Mnohé příspěvky v diskusích naznačují rychlé prsty. Někdy jsou pak prsty rychlejší než to kulaté mezi klávesnicí a monitorem. ;-)

1 18
možnosti
ZD

Rozdělujete spoluobčany na různé kategorie a vznášíte nad nimi své rozsudky. Přitom nemoudře spojujete zvěsti o lokálních příbězích s celkovým vyzněním té (hrůzné) akce. Válka nikdy nebyla ani na jedné straně procházkou růžovým sadem, ale přehlídkou válečných zvěrstev z obou stranách. Je pak hloupé vybírat jednotlivosti a zavírat oči nad situací, tomu co jí předcházelo a do bude po ní. Navíc se do tvrdých odsudků spoluobčanů pouštíte na základě události, kterou jste sám neviděl, nezažil a nemůžete ani stoprocentně tvrdit, že se tak stala. To je ostudné.

Můj otec žil jako mladík v Němci okupovaném městě, kde nákladní auto přejelo malému chlapci nohu. Nezůstal poškozen jen bolestivě marodil. Onen řidič se celou dobu, než jej převelili o malého staral, nosil mu čokoládu a rodině konzervy. Podle vašeho mustru by se pakl dala druhá světová také vysvětlovat jako akce mírumilovných inteligentů.

3 22
možnosti
JZ

J48a36n 76Z38i66e44g16l31e41r

21. 10. 2022 11:48

Typická Dandova demagogie, ano i mezi Němci byli i za Hitlera slušní lidé, stejně tak jsou slušní lidé i v Rusku za Putina, to ovšem neomlouvá jejich válečné zločiny.

21 0
možnosti
ŠM

když třeba pro mne je těžké uvěřit, že tohle dokáží dělat civilizovaní lidé..a je mi z toho zle...

15 0
možnosti
Foto

Rusáci nejsou civilizovaní lidé, Šárko

0 0
možnosti
Foto

Novopečená senátorka Zwyrtek - Hamplová by Ti vysvětlila, že jsi obětí desinformace. Ona to má totiž zmáknuté, jako nikdo jiný

20 1
možnosti
DV

D27a73v12i37d 68V26l38k

21. 10. 2022 11:13

Tahle paní je zajímavá tím ,jak dokáže oblbnout tolik lidí i když je tak děsná.

15 0
možnosti
  • Počet článků 654
  • Celková karma 37,28
  • Průměrná čtenost 4959x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik