Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Problémem té básně především je, že používá dvojí metr.

Žena má rodit, vařit, uklízet a být vždy k dispozici, aby konejšila a pomáhala.

Muž si může lítat po světě, dělat zábavné věci.

Nikde v té básni se nepíše, že muž má vydělávat peníze a zabezpečovat rodinu, nebo že má umírat ve válce jako voják.

1 0
možnosti

naprosto stručné, výstižné a je to pravda a nic než pravda...mám prostě dělohu, vajíčka a pokud budu chtít a tělo mi to odsouhlasí, budu mít dítě...jak přirozené ;-)

Jen čekám, kdy se objeví nějaká slepice, co nebude souhlasit s tím, že její tělo produkuje vajíčka a zažaluje svého otce, že vpravil matce do těla spermii s chromozómy Xx ;-D

3 0
možnosti
JZ

Pry nemeli jsme iphony a net... Zato jste meli televizi, radio a cumeli jste kazdy den do novin, tak si moc nehonte tricko, ze jste byli mene medialne zmanipulovabi ci co.

Taky nevim, kdo jakym pravem si dovolujete rikat cizim lidem, co je jejich poslani. Vy nikomu do hlavy nevidite, nemuzete vedet kdo cim skutecne je a jaky je jeho smysl zivota, tak se laskave starejte sam o sebe, dovedete-li to. Nikdo neni nikym a nicim k nicemu predurcen (kdyby jej neco predurcilo, jakeho by to bylo puvodu, je snad na svete pritomno jeste jine vedomi a jiny plan, nez ten lidsky?). Vas dogmaticky predpoklad, ze clovek s pipinou tady ma nejake podle Vas jasne nadcasove ukoly v podobe rozeni deti neni o nic vice podlozeny nez predpoklad, ze clovek s koulema je zase predurcen k chlastani piva a chozebi na fotbal. Lide maji zkratka ruzne moznosti, to ale neznamena, ze jim nekdo bude svevolne stanovovat vlastni priority a zastitovat se pojmem "prirozenost".

0 13
možnosti
JT

R^ už jsem se bál, že Josef Hausmann publikuje pod pseudonymem David Vlk, ikdyž nějaká docentka vědeckého genderismu by blog považovala za šovinistický;-D... Dobrý, ať jsou ženy nadále ženami:-)

0 0
možnosti
VV

V poslani rozhodne nic. Zeny zustanou i v budoucnu zenami. Jen jim bylo priznano o neco vice prav.

Nejak jste mi pripomel vizum do svycarska, kde jsem mel v pase razitko vizum a poznamku + zena a dve deti.

Dnes uz neni potreba, ale verim, ze by dnes i ta zena dostala samostatne vizum.

2 0
možnosti
Foto

Co se změnilo? Snad jen to, že už dnes nevychovávají ty Pionýry a Jiskřičky. Možná se spíše dost změnila doba než to samotný poslání ženských a mužských. Příroda ví, co dělá. Ví to vždycky i lidi? Tím myslím samozřejmě zástupce obou pohlaví.R^:-)

3 0
možnosti
DV

D18a20v36i33d 28V22l94k

23. 1. 2017 20:01

Pravdu mášR^

0 0
možnosti
Foto

J54a87n72a 21M66a25j15o13v45á

23. 1. 2017 19:50

Ale neboj, zrovna v sobotu jsme na plese vedli sice lehce ovíněnou, ale zcela vážnou debatu o tom, že dneska už jsou diskriminovaní možná spíš chlapi.

5 0
možnosti
Foto

ikdyby problémy nebyly, lidi si je vždycky najdou:-(

1 0
možnosti
MV

prirozene poslani plodit potomstvo - covece, Vlku, uplny narodni obrozeni! zeny te ale budou blahorecit! cekam nejakej pribeh o prirozenem poslani muzu plodit...abych te taky moh blahorecit

0 0
možnosti
MP

Já ten problém vidím úplně obráceně, než ty zanícené bojovnice za práva žen. Vždyť tolik žen, co by chtělo rodinu, těžko hledá chlapa, s kterým by ji založily. Pokud vůbec najdou stabilního partnera, tak ještě nemají jisté, jestli jemu se do toho vůbec bude chtít. A to nejde o žádné živořící lidičky. Pánové mnohdy (ne všichni) hledají reprezentativní modelky a nějak moc o ženě neuvažují jako o budoucí matce svých dětí.

Přitom každý z nás matku měl, nikdo se na tomto světě neocitl jiným způsobem.

Patřím k dříve narozeným, ale nějak zřetelně jsem nepocítila diskriminaci a když, tak jen velmi mírnou, což může člověka i posílit. Některé rádobyemancipované dámy mají tak trochu roupy. Ještěže mi synáčci dovedli normální schopné ženské a já se dnes mohu naparovat s houfem vnoučat;-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,35
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik