Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KH

Pletete se, bohužel Češi jsou společností zamindrákovaných lůzrů. Na vině je celé 20.století, kdy se celá naše společnost začala identifikovat s něčím tak odporným, jako je národ, což vyvrcholilo po 2.světové válce etnickým vyčištěním společnosti. Zatímco Američané jsou Američany proto, že mají společné hodnoty jako je Ústava, Češi jsou Čechy na základě příslušnosti nikoli k území, ale k "národu". Přitom ještě do roku 1945 mluvily asi 2 miliony Čechů, obyvatel české části Československa, německy.

2 12
možnosti
MS

Vážně mají Američané společné hodnoty? Jak tedy mohlo dojít k útoku na kapitol? Nebo proti Američanům po volbách bojovali cizinci?

Jestli se cítíte jako zamindrákovaný lůzr, tak to fakt nikdo kromě vás neovlivní.

12 1
možnosti
Foto

"vrchol českého vlastenectví"

Vážený pane, píšete blog o něčem, co absolutnbě nevíte. Zřejmě jste právě Vy ten chytrý, jenž ví, co a jak. Jenže: už předem jste si jist o co jde a jakže to ti naši čeští to berou...

Ale asi jste dost neobratně předběhl reálie se svými osobními názory. Zmiňujete se ve svém výtvoru o tom "českém vlastenectví" zásadně pejorativně, uvádíte dokonce i konkrétní jména, kdo za to může.

Aktuální situace je taková, že (jen) Vy jste za totáloního demagoga obviňujícího konkrétní české lidi. A najednou vida, on tím problémem není ten či onen z Vašeho svazáckého programu, ale kovaný Ukrajinec,j enž usměrňoval své sexuální ovečky.

Kdo je tady za blba, Vy anebo někdo jiný? Hmmm, jste to právě jen Vy, který již předem jakoby ví co a jak bylo a kdo za tím stojí. Vy jste jen a jen jeden z těch, co se chtějí jaksi zviditelnit na základě neúplných informací.

Absolutně netuším, proč svými smnyšlenými bláboly obtěžujete čtenáře. Jste prostě a jednoduše politický promiskuita. Je mi Vás asi líto, ale jak to tak domýšlím, tak jste zřejmě absolutní nula. Zesměšňujete sám sebe. Možná byste chrěl nějaký obdiv, nějaká ta plus, ale bohužel, máte smůlu, vidíme do Vás.. jste nic a nula.

Že by jste se nějak styděl, či co, o tom můžeme jen s úsměvem spekulovat

7 22
možnosti
JK

"uvádíte dokonce i konkrétní jména, kdo za to může"

Já tam našel jen jméno putin. V tom s vámi souhlasím. Odpovědnost nese putin a jeho rusáci.

11 0
možnosti
Foto

V každém národě, Davide, v každém - našem nevyjímaje - je prostě určité procento lidí, kteří mají pocit, že za jejich podělaný život může kdosi jiný, než oni samotní.

Je třeba najít viníka mimo sebe. Nabízí se cokoli. Kdysi to byli Židé ( v Německu se i díky tomu dostal k mco jistý Adolf a výsledek známe ). Pak to byli buržoazní elementi. Mandelinka bramborová. Poslední tří v hitparádě - Romové, muslimové a teď Ukrajinci. Báječný cíl, je jich tady hafo, jen se flákají. Tak proč si nekopnout, uleví se a doma za to budou pochváleni, jak "jim" to zase táta nandal.

Ubožáci bez vlastního názoru, potřebují pana Okamuru, Rajchla či další podobné, ten je schová pod prapor s dalšími, s nimiž si tak báječně rozumí.

25 1
možnosti
KT

Myslím si totéž, ovšem jsou to nejen lidé, kteří mají podělaný život. Je dost velké procento nespokojenců, kteří nemohou být spokojeni nikdy. Nevím je-li možné, že to je podmíněno geneticky nebo získané výchovou, ale jsou jedinci, pro které je vždycky všechno špatně, každá vláda je nemožná, sousedi strašní, v práci je to nesnesitelné, děti jsou nevděčné, střecha nad hlavou se hroutí, jídlo je hnusné, dovolená nestála za nic.

Tady na blogu je zrovna jeden takový článek (ze včerejška nebo z předvčerejška). Po přečtení jsem si připadala jako v apokalyptickém filmu a ještě mi byl vyčten nedostatek inteligence. Takový člověk zaslouží politování a s jakoukoliv momentální situací to nemá nic společného, je to prostě v něm.

Tím chci říci, že pro některé jedince nemůže existovat nic pozitivního, protože žijí ze své negativity tak, jako jiní z životní krásy. Politika a politici jsou jen jedním z možných cílů jejich zloby.

16 0
možnosti
PK

Ach jo. To se neskutečně špatně čte. To, kam jsme se jako národ dostali.

Věděl jsem, že je mezi námi spousta zla a nenávisti. Že jsme donášeli jeden na druhého ve zlých časech. Ale také vím, že se mezi námi ve zlých časech našla spousta hrdinů, kteří neváhali za vlast riskovat své životy.

Nyní se mezi námi díky politikům jako jsou Zwyrtek-Hamplová, Rajchl či Okamura s Foldynou opět objevuje ten strašný druh nenávisti. To zlo, zakořeněné hluboko v nás a mě je z toho strašně smutno. Je mi zle z toho, že patřím k národu, který si dokáže najít viníka v Ukrajinských ženách a jejich dětech. Je to odpudivé a doufám, že je nás opravdu drtivá většina, která podobné činy odsuzuje.

Také věřím, že se to zlo konkrétně Rajchlovi vrátí, hned na nejbližší jeho demonstraci, kde si zase hrstka národa, přijde vybíjet svou zlost a nenávist z frustrace, že sami nejsou schopni přispět ničím pozitivním.

Děkuji za smutný článek a s těžkým srdcem dávám karmu.

29 2
možnosti
Foto

Dostali jsme se k tomu, že už závidíme i Ukrajincům válku.

24 0
možnosti
JK

Prorazil lebku..... asi zřejmě rvačka s k.o. a ten sražený praštil hlavou o zem. Když vezmete zátylkem o obrubník, je to zlomenina spodiny lebeční a exitus. Jinak na "proražení lebky" potřebujete mít něco výkonnějšího než ruce, takhle velký kladivo nebo žulovou kočičí hlavu, uchopit pevně oběma rukama a vší silou udeřit a hlavně se trefit, a hlava musí být ideálně nějak zafixovaná, jinak to uhne, přes měkké tkáně. Případné obhajobě směrované na nutnou sebeobranu pak už jen málokdo uvěří.

0 8
možnosti
MK

Jste si spletl diskuzi.

3 1
možnosti

Bylo to hovado, co na to říct jiného?

Ale tady je potřeba dodat pár věcí. Nic se neděje náhodně či bezdůvodně. Vliv lidí typu Okamura je velice problematický a na lidí s nízkou tolerancí je ten vliv velký. Průšvih je, že Okamura má na čem stavět. Ukrajincům tu dělá špatné jméno klasická viditelná menšina a hloupé kroky vlády.

5 9
možnosti
RK

Mohl byste specifikovat klasickou menšinu a hloupé kroky vlády?

17 0
možnosti
ZZ

Pro Rakušana by to mělo být už dávno vyšetřené.

Vyfocený pachatel i auto s SPZ - takže výslech by měl být proveden do několika hodin po incidentu.

Co brání PČR, ev. samotnému Rakušanovi ve zveřejnění ?

Navážet se tady do Okamury, či kohokoliv jiného, než PČR je ubohost.

4 18
možnosti
MK

No pachatel je už vyšetřován. A ano, v tomhle případě by bylo dobré co nejdříve zveřejnit o koho jde. A jaký měl důvod.

9 0
možnosti
Foto

Karma, a nejhorší je, že takové lidi pomáhají vychovávat i někteří naši "učitelé"

15 7
možnosti
MK

Trapný útok na p. Nožičku.

5 9
možnosti
Foto

Ahoj, napíšu to k Tobě protože myslím, že k Tobě mám nejblíž..

Co máme dokazovat Davide ? Dneska se tu rojí články i perly v diskuzích...

Stydíš se , že jsi Čech , nebo Moravák ? Vždyť jsi nic zlého neprovedl... Ukrajinci se taky mají stydět, že jsou Ukrajinci ? Do Plas je to z Plzně kousek , jeden tu znásilnil a v pytli hodil do příkopu patnáctileté děvče. Musí se všichni Ukrajinci stydět ? Dokonce jsem tu četl glosu, že mlátit ženy je Ruské chování k ženám... Myslíš, že Ukrajinci je mají jiné ? Holky z Donbasu z těch prvních uprchlických vln se ani neodvážili přes naše přesvědčování si zapálit v přítomnosti mužů...

Málokterá země se zachovala tak solidárně jako my. Jsem naopak hrdej. a to naše neustálé plivání na ... No, snad jednou bude líp...

P.S. Troufnu si říct, že konkrétně ukrajinským ženám v ČR se snažím pomáhat nějakou tu dekádu dřív než dnešní ra netu a budu ještě dlouho potom kdy na Ukrajinu ochránci hodnot opět zapomenout, protože je proúpaganda nažene k jiným bojům...

22 0
možnosti
Foto

mež dnešní radikálové na netu

3 0
možnosti
Foto

Měli bychom konečně jasně říct, že nejsme společností zamindrákovaných lúzrů a polo-kriminálníků, ale inteligentních a tolerantních lidí.

Zdroj: https://vlkdavid.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=805559

Fajn. A někdy by neškodilo se podívat i do zrcadla, že

5 7
možnosti
DV

D91a89v19i54d 22V64l26k

23. 8. 2023 16:58

Rozhodně to udělejte. Už byste měl jít trochu do sebe.Ty mindráky z toho Vašeho opruzování v diskusích jen čiší.

20 9
možnosti
  • Počet článků 654
  • Celková karma 37,72
  • Průměrná čtenost 4959x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik