Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nefandim, já jen nám a Norum. Ti snad nikdy nikde moc nevraždili:)))))

0 0
možnosti

Moc pěkně napsáno, já jsem vždy Rusy nenáviděla i po vzniku Ruské federace. Své děti jsem varovala, aby nikdy Rusům nevěřili.

3 0
možnosti
Foto

Vzpomněl jsem si na starý vtip:

Jaká jsou sovětská prvenství?

1. sovětský trpaslík je největší na světě.

2. sovětské hodinky jsou nejrychlejší na světě.

3. sovětská paralýza je nejrychlejší na světě.

8 0
možnosti

D78a43v72i36d 50V57l92k

21. 8. 2023 19:20

Četli jste jak spokojení Rusáci vtipkují na úkor zabité malé ukrajinské holčičky? Že jsou její málo nošené dětské boty na prodej? 65 tisíc smějících se ruských smajlíků pod tímto postem. Russsáci jsou dobytek a nic jiného.

18 0
možnosti
Foto

Zdejším kolaborantům to nevadí. Ti mají starost o Nětrebko.

15 0
možnosti

Zasloužená karma

4 0
možnosti
Foto

Úderný nadpis. Že je mnohde, a nejen na internetu hlupáků až něúrekom, totˇ fakt až holý jak ritˇ. Dělávali jsme si legraci, když jsme tvrdili, že stuńování přídavných jme je správné takto: ,,dobrý, lepší, nejlepší, sovětský". Novodbí jasánci, hujeři, pidlové a ,,mládežníci" RAZÍ TOTÉŽ. Jen v opačném gardu, a fest. Možná se i jim z toho vyrazí furunkl. Na jejich pozadí

5 14
možnosti
Foto

To stupňování správně bylo "velký, větší, největší, sovětský".

Něco podobného bychom mohli aplikovat v hodnocení diskusních příspěvků, "hloupý, hloupější, nejhloupější, Ji, nebo ne.

10 2
možnosti
Foto

Jasná karma, naprosto souhlasím Rusáci jsou a vždy byli zlo

7 0
možnosti

... ano - je to vřed - a jako k vředu se nejméně padesát let k Rusku musíme chovat !! Ignorovat a vyloučit ze všech možných evropských struktur ! Karma!

13 0
možnosti
Foto

Mně nepřestane udivovat adorace země, kde by kdokoli z těch, co tak činí, nežili ani den. Vždy si lámu hlavu, co je za tím. Jestli nějaký vzdor, potřeby být proti, nějaké zasuté ideje panslavismu (Ukrajinci jsou rovněž Slované...). Nostalgie po dobách, kdy bylo všechno jasné a přehledné, kdy měli občané své "jistoty", dané klecí a třikrát denně ešusem krmení.

Rusko provádí ten nejhorší etalon imperialismu, dobývání cizího území, jako ve středověku s vražděním těch, kteří tam po staletí žijí. Je jim jedno, že ta zem bude nepoužitelná, že ti, co přežijí, je budou nenávidět. Ztracený národ s potenciálem, který nikdy nepřekročí svůj stín. Těch několik kulturních jedinců není schopn vyvážit tu tupou masu, velebící cara.

28 2
možnosti

To se skutečně nedá pochopit.

Zdejšího kouzelníka s karmou, který Putina považuje za nejlepšího politika, také ne.

9 0
možnosti

"Ruský národ otravuje životy ostatních národů v Evropě vlastně odjakživa. Je jako vřed na severní polokouli. Pokud mu přesto všechno někdo fandí, podporuje ho a přeje si, aby nám zase přišlápl krk, není to Čech, Moravan, nebo Slezan, ale obyčejná kolaborantská proruská onuce a blbec.

Zdroj: https://vlkdavid.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=805475"......konec citátu. Nebýt toho "vředu" jak jej nazýváte, tak by jste díky Hitlerovi patrně neměl možnost zde své "hluboké" myšlenky vůbec sdělovat, neboť by jste patrně nebyl na světě.

9 13
možnosti

D73a14v46i59d 27V40l19k

21. 8. 2023 15:39

Ano osvobodili nás a okamžitě nás začali okupovat.

23 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,06
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik