Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Máš recht a karmu za to.

Já dneska, zrovna dneska!!!, u Rokycan na tankodromu, kde cvičíme první dny na další film (II. světová). Když si představím, že před 55 lety nešlo o zkoušky filmu, ale o reálnou okupaci... až mráz po zádech.

Pěkný pondělí přeju, Vlčáku

12 0
možnosti
PK

Vaše slova odsouzení jsou pravdivá a v pořádku, nic proti. Problém je ale jak s Ruskem žít. I naivní perestrojka a glasnosť zkrachovaly, představa tradiční "demokracie" není reálná ani chtěná. Stejně jako arabské jaro. A nová generace - technokrat Medveděv ... Rusko se vnitřně pohne jednou za desetiletí a nemusí to být zrovna teď.

5 0
možnosti
DV

D92a88v42i77d 62V15l17k

21. 8. 2023 15:40

Máte pravdu.

0 0
možnosti
Foto

Karma za naprosto přesný popis reality.

Je zcela mimo diskuzi, že ruské vedení má stále stejné postupy a přístupy a ani za víc než 50 let se nic nezměnilo.

Stejně tak se ovšem nezměnili někteří jedinci, jejichž ulítlá lokajská povaha je vede k podpoře a adoraci agresora a teroristy.

Nepochopitelný je i přístup Západu, který nepochopil, že v ruské povaze je trvale zakotven respekt a úcta k síle, žádné dohadování, které je pojímáno jako výraz slabosti. Současné vedení Russka (to není žádný infantilní termín ), stejně jako dříve, se ve své rozpínavosti a lačnosti po dalších územích a moci nezastaví samo od sebe, funguje jedině jeho zastavení silou, jak dokazuje historie i současnost.

17 1
možnosti
PK

Na levnějších ruských surovinách a vyobcování výrob do Číny a spol. byl dost založen německý a EU "zázrak". Bez něho bychom se tak relativně dobře neměli ...

0 1
možnosti
Foto

J87a66n 48Š62i83k

21. 8. 2023 13:20

Úplně přesně. Díky, Davide. Hezký den

12 0
možnosti
  • Počet článků 654
  • Celková karma 37,77
  • Průměrná čtenost 4959x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik