Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Už jste si uvědomil, že loni v říjnu jste se nezachoval příliš prozíravě? Změna je tu. Já vím, valilo se to a zase se to na vás valí ze všech stran. Tak příště zkuste dohlédnout alespoň na to dopředu.

3 1
možnosti
JL

Progresivisti už mají na zimu připravenou hromadu dříví, uhlí či briket. Já spolu s ostatním lidem, který bydlí v činžákách ve městě, čekám, co bude...přiletí atomovka? Nepřiletí? nejlépe je meditovat a číst.

3 0
možnosti
OD

Vidím to na pokročilý fičák. Doporučuji přejít na východní klasiku - zemljanka, buržujky a sáňky(dříví z lesa, mrtvoly do lesa). Tato hra na Leningrad Vám projasní zachmuřené čelo a dá zapomenout na fakturaci.

Dále doporučuji přesunout výrobu do nějaké volné jeskyně v Krasu a po instruktáži v Národním museu můžete přejít na paleo a raw food pro rozmazlené hipstery a znuděné celebrity. Bude na tom vysoká přidaná, ti nic levného nechtějí

1 0
možnosti
Foto

Jako že v rámci "boje" proti Rusku tu zavedou ruské standardy (z doby samoděržaví)?

Vtipné....

0 0
možnosti
MB

Ale Davide, žádná vláda nás nezahřeje. Ohřejí nás naše činy a prozíravost. Jsme na tom podobně, pronajímám. Už z doby Covida inflační položku nájemného neaktivuji. Moje solidarita a zájem si uživatele zachovat, Za posledních 15 let nikdo neodešel. Mít přes zimu rázné nebyt plochy je majitelova katastrofa...

Dnes jsem pokecal s paní od Innogy. Potvrdila fixaxi plynu i elektřiny do r. 2023, zima zajištěna. Mj. za 1 Kwh plynu hradím současných 1.800 Kč, kdyby teď vyběhla? Tedy za 4.000 Kč. Přijímám přeplatky a spořím si ...

Na chalupě? Nechal seřídit okna a dveře. K plyn kotli koupil 2 Ávie dřeva - buk - dub. Ujistil se, že cihlu Porotherm nemusím zateplovat, omítka dostačuje. Roční spotřeba 18 Kwh. Suška prádla? Neřeším, tak bohatý nejsem. Zrovna jsem ošmirgloval sušák, zítra jej natírám. Nechápu, jak mi má naše vláda pomoci? :-)

5 0
možnosti
PK

Jestli el. energie se za posledních 12 měsíců zdražila 6x a dle hlav pomazaných není naděje na snížení, spíše opak - tak je něco nebo hodně shnilého v EU. Stále nové špatné zprávy - Loire nemá vodu, nelze dostatečně chladit atd. Takové zdražení neustojím ani jako pracující důchodce.

Ale vážně - někdo šíleně zbohatne, to je horší než ropná krize 1973 a vy vládu, systém neustále obhajujete.

10 0
možnosti
Foto

😀 Karma. Snad Vas paní Jandová zase nepošle se šňůrou na půdu.

10 0
možnosti
LP

Nacpanej břich, smrádek a teploučko. To by vám šlo. Ale to, že naše vláda přináší do Evropy hodnoty, to už vidět nechcete. Ale co chtít od koblihy, že ?Rv

0 13
možnosti
AK

Naše vláda přináší do Evropy hodnoty?

Které to jsou?

Možnost zmrznout na lavičce Václava Havla?

13 0
možnosti
PP

Určitě máš řešení. Sem s ním.

0 0
možnosti
LH

Já ano snížit DPH, ale to by vláda musela přestat hrabat...:-P

3 0
možnosti
JD

Vy to vidíte moc černě, chladně. R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,35
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik