Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tleskám za výborný blog R^, zejména za úvahu o uplácení státních zaměstnanců. To mě napadlo také hned, když jsem poprvé četl tuto zprávu...

11 0
možnosti
IL

I12v20a29n86a 27L77a77n32c45e

28. 7. 2021 21:43

Ale to není Babišova idea. I my v Americe po bodnutí včelky Máji jsme mohli zůstat tři dny doma, pokud vám nebylo dobře, a bylo to proplacené. Na ty tři dny jste nepotřeboval žádné potvrzení od doktora. A to nepracuji ve státním podniku, což je velice zajímavé. Nikdy jsme takové výhody neměli ani když šlo o chřipkovou sezonu a očkování. ???

2 0
možnosti
Foto

Hlavně to nejsou Babišovy peníze, které rozdává. Soukromé firmy, u nás nebo v USA, ať si dělají co chtějí, když na to mají. Ale náš stát na to nemá.

4 0
možnosti
Foto

Babiš je nejlepčí a zase bude přeceda vlády, teda dokud nebude prezident, páč pak budeme mít za přecedu Kena. A za ministra budeme mít superministra Havlíčka, který je taky nejlepčí a kdyby jeho nebylo, tak jsme na tom mnohem hůř. A takhle to bude a všichni co se vám to nelýbý se můžete jít vycpat. Vycpat do té doby, než vás čiňaci chytěj do lasa a nalaminujou a budou vás po světě vystavovat na "mirakle of ček fat bodýs". Takle to bude a ČAU LIDI?!

0 0
možnosti
DV

D66a39v55i85d 79V46l82k

29. 7. 2021 8:30

Vidím pane Magistře, že máte dneska vtipnou rýpavou;-D

0 0
možnosti
Foto

Karma, o ty očkované vůbec nejde, je to pouze předvolební uplácení voličů. Svědčí o tom to, že dva dny dostanou i lidé zpětně.

7 4
možnosti
Foto

Asy se nechám zamjestnat.

1 0
možnosti
PC

Všechna tato zoufalá, křečovitá lákadla na očkování (e-Phony, botasky, 2 dny volna a já nevím, co ještě všechno), očkování v obchoďácích, na nádražích, včetně pojízdných očkovacích jednotek jsou natolik hloupá a nízká, že alespoň průměrně inteligentního člověka musí spíše vyděsit a třeba i na poslední chvíli ještě od této šaškárny odradit.

3 2
možnosti
PC

Jo - dal jsem Vám karmuR^

0 0
možnosti
Foto

Ovšem nejvíce neočkovaných je mezi důchodci, a ti dostanou houbeles a ne volno. Kdybych už nebyl opíchán, tak kvůli tomuhle podrazu bych řekl - a just nepůjdu! ;-D

0 1
možnosti
Foto

Jasně je to podraz. OSVČ a jiný nemakačena taky utřou nos. Juž toho mám fakt dost. Asy se dám na terorýzmuz a nastolým pořádek. Pro začátek pichnu prase a pak uvydí.

1 0
možnosti
JS

Málem mi praskla žilka. To je neuvěřitelné co si ten člověk na nás dovolí.

0 0
možnosti
JL

Pane Vlku, vzdyt je to tak snadne!! Jsou to jinych penize. Jeho vychova mu to napovida. Ukazkovy socialisticky clovek. Kdyz mohu, tak pomohu.

4 2
možnosti
PK

Jardo, pozdrav do států, myslím, že u vás se dějí zajímavější věci, než u nás, budu muset zaletět do Philly a navštívit kolegy.:-):-):-)

2 0
možnosti
PK

Dva dny volno, to bych od AB nečekal, bída, ani jako předvolební menu to nefunguje.

4 0
možnosti
Foto

Já bych dal volno do voleb. Všichni povyně na dovču do chorvatska. A pak karanténa kromě důcotců co by musely povině k volbám zamořit se a hodit mu to tam. A byla by důchotcofská reforma, hotovo!

1 0
možnosti
JD

Soukromý sektor dává většinou také dva dny placeného volna. Takže antikarma jako hrom!

0 15
možnosti
JL

Vase predstava, pane Dolezale, je opravdu socialisticka. Co soukromi sektor, to take statni zamestnanci. Uzasne. Marx by mel z vas radost. Vsichni stejne. Bez ohledu kdo to plati.

4 1
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,35
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik