Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Firma Imex každopádně tvrdí, že jména ani zveřejněné fotografie ruských zpravodajců Alexandra Miškina a Anatolije Čepigy (krycími jmény Alexandra Petrova a Ruslana Boširova) jí nic neříkají. „Zveřejněné fotografie nikdo z vedení společnosti Imex Group neviděl,“ prohlásil Ondruš.Nicméně detektivové mají za prokázané, že se oba agenti - dosud nepopsaným způsobem - vloudili přímo do vrbětického areálu, vybaveni falešnými pasy občanů Moldavska a Tádžikistánu.Zástupci firmy Imex Group tehdy prohlásili, že tenhle druh vojenského materiálu nemůže vybouchnout sám od sebe.A na tom firma trvá doteď. „V obou skladech byly uloženy zbraně, které nejsou explozivní, nebo standardní vojenská munice, která byla řádně armádou vyskladněna jako bezpečná a byla řádně uložena odpovídajícím způsobem, jenž byl opakovaně kontrolován mimo jiné i policií. Vojenská munice je vyrobena a testována tak, aby snesla velmi nešetrné zacházení i v době válečných konfliktů, mimo jiné i tím, že je ostřelována a musí snést i průstřely,“ řekl advokát Ondruš.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/od-nas-nic-do-syrie-neslo-tvare-agentu-nezname-rikaji-majitele-skladu-ve-vrbeticich-151041#dop_ab_variant=553411&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=FYIg7fsiVtI-202104181613&dop_id=151041&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

:-)

8 5
možnosti
VV

Nojo, advokat muze vypravet jakekoliv nesmysly, ale jen advokatovi na druhe strane.

Co se stane s tankem kdyz dostane zasah? Podle nej jiste nic, proteze ta delostrelecka munice v nem snese i prustrely.

A te bylo v tech Vrbeticich mnoho a bouchala jeste tydny pote.

3 0
možnosti
Foto

Poslední dobou mám pocit, že by dost lidí stavělo druhé ke zdi.

26 0
možnosti
Foto

P55e80t43r 13O91m33e52l31k70a

18. 4. 2021 19:06

Já bych to Filipe až tak dramaticky neviděl. My umíme vždycky hodně a vzrušeně kecat a skutečné kolaboranty co nám sem Rusáky v 68 pozvali, jsme sametově nechali bez trestu.

5 0
možnosti
DV

D97a68v17i37d 21V57l48k

18. 4. 2021 17:54

Já vím, že jsem to napsal razantně, ale myslím ,že to tady Rusáci mají obšancovaný až moc a většinou ji s tím pomáhají nadšení zoufalci zamilovaní do do pokračovatele Sovětského svazu a pak spousta zoufalců, které už Rusáci skutečně platí. Je to hnus jak se chová prezident, Komunisti a část spoluobčanů.

21 5
možnosti
PK

Zvláštní, všichni dnes věří premierovi, minulý týden a roky nazad tomu bylo jinak, jeho preference stoupají a to mě znepokojuje, bo jeho nevolím.....

Dobře, přečetl jsem si váš blog a mám dotaz, můžete mi prosím pane autore vysvětlit, proč to Rusští agenti učinili a jaké výhody z toho měli? Po sedmi letech je to zdá se vám jasné ...mě nikoliv....

Vaše slova jsme ve válce (studené), měl dnes již jeden blogař v nadpisu a to doslova. Na rozdíl od některých lidí mě radostná touha po válečném konfliktu s kýmkoliv včetně Ruska děsí, lidé, kteří si jí přejí nemají zájem pomýšlet na vzniklé škody, možná, ale je fakt, že by již nebyl problém s virem...

10 9
možnosti
DV

D19a16v58i97d 21V48l66k

18. 4. 2021 17:57

A proč destabilizují celou Evropu? Aby oslabili EU a posílili svůj vliv. A Vrbětice? Ty kvéry byly asi určeny pro jimi napadenou Ukrajinu ,nebo do |Syrie .Prostě sabotážní akce na území nepřítele. A vy pane Korecký co ? Jste pro Českou republiku, nebo pro Rusko a neuhýbejte!

13 3
možnosti
DS

To, co nás vtahuje do sféry bezprostředního ruského vlivu, je německá Energiewende. Protože ta nebude fungovat bez ruského plynu proudícího Nord Streamem.

Také US astronauti nějak pořád nemají raketu, kterou by létali na ISS.

Někdo si z nás dělá kašpárky, ale asi jsme k tomu předurčeni, za první republiky to bylo taky tak.

6 3
možnosti
KT

Nejhorší kolaborant sedí na Hradě.

24 1
možnosti
VV

Tak o tom neni pochyb. A jak pekne by s tim perim vypadal.;-D

0 0
možnosti
VV

Vsiml jsem si co se tu v posledni dobe tech kolaborantu vyrojilo. Asi budou ti cuckari zacit delat prescasy.

A az je vsechny pochytaji, tak jak pisu jinde polit hlavu asfaltem a nalepit na ni peri aby se dobre poznali.

4 1
možnosti
KT

To je inovace, polívalo se smolou, peří je v pořádku.

2 0
možnosti
JL

Není to snadná doba - nejdřív Kúdela, teď Vrbětice...kam ten svět spěje? Apropos pokud Rusové opravdu vyhodili muničák záměrně (a jak jinak že), nejde už o zpravodajskou, špionážní akci, ale o regulérní diverzi a záškodnictví, což jsou akce patřící nikoliv do mírové doby, ale do doby válečné. Možná Rusko usoudilo, že je válka, ale my Češi jsme si toho ještě nevšimli a řešili jsme Kúdelu a Kamaru, ale stojí před námi větší výzvy, jak říkají Američani.

2 0
možnosti
VV

No tak ja nevim, ale to se da delat i bez valky. Tusim, ze v roce 1981 zadna valka mezi Irakem a israelem nebyla.

0 0
možnosti
PS

P90a10v31e29l 47S58i68t10a71ř

18. 4. 2021 17:37

Probůh, dejte si studený obklad, několikrát nadechnout a vydechnout a pak si to po sobě znovu přečtěte. A když Vám to ani pak nedojde, vemte si zelený trenky a šup na vlak a na frontu.

3 12
možnosti
PP

Vy ale nejste z naší pomocné školy.

0 0
možnosti
Foto

I Vy jste se poněkud pozdě probudil. Realisté ji dávno vzali na vědomí, že tzv. nárazníkové pásmo, kdys ve střed. Evropě, se již dávno, po období relativního klidu, jen přesunulo dále na východ. Že mnozí zamrzli v období bipolár. světa, je také dosti znát. Také se dost směji, když ti, kteří dříve kšeftovali s ,,bratry", atˇ třeba s benzinem, či naftou, i mnohým jiným, dnes schovali, či jejich rodiče již tak učinili, své partaj. knížky, a opět točí korouhvičky po větru. Jinak šváby či rusy, stále HAVĚT, KTEROU NEMUSÍM, STEJNĚ JAKO TY KTEŘÍ SVOU PŘÍZEŃ VĚNUJÍ JEDNOU TĚM, PAK ZASE ONĚM;-)

4 2
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,48
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik