Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LT

A proč vlastně česká soukromá firma, obchodující se zbraněmi, chtěla onu munici - co vylítla do luftu - prodat přes Bulharského obchodníka se zbraněmi a komu? Na Ukrajinu? Do Sýrie? Proč a komu?

A proč se česká munice prodává přes prostředníky? Proč jsme tu munici Ukrajincům neprodali přímo? Aby čs. vláda mohla pokrytecky tvrdit, že naše republika zbraně a munici nedodává?

1 0
možnosti
PB

Ty jo, to je otázek jako když je pětileté dítě poprvé v ZOO.

Nu proto, že to tak je.

4 2
možnosti
MK

M38i80l28a86n 52K86e34s93l

18. 4. 2021 22:48

Jsme ve studené válce s Ruskem.Nepřítel nikdy nespí, bylo kdysi napsáno na stěně místnosti pro PŠM za totality.V tomto měli komunisti asi pravdu.Podle toho se musíme i my chovat.Co však děláme.Máme republiku prošpikovanou bezpečnostními kamerami.Na to,co snímají se koukáme až když dojde k maléru.K čemu je nám to,že nyní víme o návštěvě světově proslulých ruských špionů.Proč pořádně nevartujeme u takových objektů jako jsou muniční sklady?No jo,když studený nepřítel nikdy nespí,nesmíme chrnět ani my.

1 0
možnosti
TL
Foto

J77a94n 41A33n29d64r73l76e

18. 4. 2021 20:57

No, řeknu Ti Davide, na zamini Tě asi nikdy nezaměstnají, budeš muset dál prodávat ty svoje dobroty, neb diplomatický talent nemáš, ale zato máš pravdu! Už to tady píšu dlouho, ve válce je holt nutno si vybrat zákop a pokud je to ten vlastní, tak je to dobře! R^V[>-] a P.S.: válku vyhlasilo Ruskoi nám, ne my jemu, to je dano ruskou (na papiře napsanou) doktrinou i praxi

5 1
možnosti
DV

D94a84v17i95d 39V48l95k

18. 4. 2021 21:26

Byl jsem nediplomatický záměrně. Když jsme malí, musíme být tvrdí a stát si na svém.

0 0
možnosti
JH

Jen dotaz, jak se ode dneška pozná kolaborant?

Bude to ten, který chválí teroristické akce, i proti vlastní zemi, podobně jako autoři zvacího dopisu okupantům v roce 1968?

Nebo bude k identifikaci stačit, že místo nadšeného skandování bude klást nepřípustné dotazy ohledně fakt a argumentů? Za minulého režimu stačilo k průšvihu nevyvěšení sovětských vlajek a neúčast v prvomájovém průvodu - nebo nedejbože žádost, aby jim tu Chartu77 alespoň přečetli, když ji tedy mají odsoudit - , jak to bude tentokrát?

P.S. konkrétně ty Vrbětice vypadají opravdu jako možné dílo ruskýchagentů, ale doufám, že bude zveřejněn i zbytek důkazů.

13 0
možnosti
PB

P46e83t53r 57B39u42r49i94a66n

18. 4. 2021 22:56

Kolaborant je ten, který vědomě spolupracuje s nepřítelem.

1 0
možnosti
JH

Rád si poslechnu další podrobnosti. Nicméně o Rusku ani ostatních velmocech si nedělám žádné iluze, možné je úplně vše.

Kdybych byl tak zvědavý jako hysterický autor, ale bez jeho ideologického postižení, ptal bych si komplexněji - Jste proruský kolaborant? Jste proněmecký kolaborant? Jste proamerický kolaborant? Jste proevrospský kolaborant?

17 10
možnosti
MM

To je z vaší hlavy, nebo jste jenom navedenej ?8-o

7 0
možnosti
PM

angažovaný svazáček se vyblinkal, kdo nejde s náma, jde proti nám, Gottwald by z tebe měl radost! R^

10 15
možnosti
MV

Gottwald, kdyz uz jste ho zminil, by se radoval jiste diky Vam, ne diky DV.

15 3
možnosti
Foto

Historie se stále opakuje, jen kulisy se mění. Když Němec před 80 lety málo nenáviděl židy, tak to nebyl ten správný Němec, byl to vlastizrádce. Dnes u nás se nám určitá skupina snaží vnuknout myšlenku, že když nebudeme nenávidět Rusy, tak nejsme ti správní Češi.

Co nenávidm je instituce která se jmenuje stát a je jedno, jestli je to Ruský stát, Americký stát, nebo Český stát. Tyto instituce nátlaku, centralizace nemorálnosti, řízení krádeží a vražd a koordinace útlaku v měřítku, které je nemyslitelné náhodnou kriminalitou za několik posledních let zavraždily více lidí než všechna násilná úmrtí v historii před touto dobou; za několik posledních let ukradly více než bylo veškeré bohatství vyprodukované v historii do té doby; oklamaly - kvůli svému přežití - za několik posledních let více myslí než veškerá iracionálnost historie té doby.

3 10
možnosti
HH

No je jasné, že soužití lidí bez pravidel je naprosto mírumilovné...tomu snad ani nevěříte ne?

5 0
možnosti
AM

Autore nechápu, že litujete jen 2 zemřelé pracovníky, kteří hlídali sklady a nevadí vám, že s tichým souhlasem státu (nejen u nás, ale ve všech zemích kde se zbraně vyrábí, hlavně v USA a Rusku) se vyváží zbraně do válečných ohnisek a těmi se zabíjí stovky a tisíce často nevinných lidí !!!!

2 8
možnosti
VV

Nezaüominejte na ty ceske zbrojovky, jejich zbranemi se vrazdi i v miru. Ta pistole pred par roky v Mnichove co strilela u OEZ mela znacku CZ. Ne nebyla to motorka ze strakonic, byla to pistole z Uherskeho hradiste.

4 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,48
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik