Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RW

Shrňme si fakta - dva pracovníci ruské tajné služby byli v kontaktu s firmou obchodující se zbraněmi.

Není to málo Antone Pavloviči??? ;-D

2 1
možnosti
PS

P25a91v16e41l 34S61i76t74a59ř

20. 4. 2021 16:31

Jenom dva? Čekal bych, že jich bude daleko víc a to ze všech stran. Když někdo přeci prodává zbraně je potřeba se o něm dozvědět co nejvíc... Např. co vlastně prodává, kolik toho asi má a hlavně komu všemu je ochotný to prodat. nebo ne? Spíš by mě překvapilo kdyby je to nezajímalo... A všechny ne jenom CCCP.

0 0
možnosti

Co můžeme čekat, když jeden z největších sedí na Hradě.:-/

9 0
možnosti
Foto

Nejhorší rusáci jsou Češi.

2 0
možnosti

Asi jsem kolaborant, ale cilem nebyla CR ani jeji obcane. Cimz jakkoli neschvaluji akce GRU, ktere mohou k ohrozeni CR ci jejich obcanu vest treba i nestastnou nahodou

0 0
možnosti
DV

D37a86v74i94d 50V25l67k

19. 4. 2021 13:43

Oni nespáchali sabotážní akci a nezabili dva české občany na území suverénního státu ČR?

1 0
možnosti
JN

Tak bylo to chvilku "napínavé", ovšem paní Dubcová nakonec pravdu měla - článek pana Vlka je ve výběru na titulce. (Což s ohledem na to, který z administrátorů v pondělí obvykle vybírá, nikterak překvapivé nebylo). :-)

4 4
možnosti
PM

Tak kolaborantů jsou tu stovky tisíc. Jsou to všichni kdo byli v KSČ mezi 1970 a 1989. protože to nebyli komunisti, jim nešlo o žádné komunistické ideály, protože v té době už všichni věděli, že to jsou nesmysly, ale vstoupili do strany kvůli osobnímu prospěchu.

3 0
možnosti
JB

J74i33ř37í 45B11o20č96e98k

19. 4. 2021 11:15

já bych ten limit dal do roku 56. i když, ono je těžké soudit. členství ve straně určitě zaručilo kariéru, ale občas i normální práci. viz můj strejda. řidič autobusu, který by bez toho mohl jezdit maximálně z Nové vsi do Horní dolní

0 0
možnosti
JV

A co na to pan "president"? Mlčí, vyjádří se prý za týden. Obávám se, že na Hradě sedí zbabělé želé, které momentálně neví, co by si mělo počít. Hnus.

8 5
možnosti
PM

Každý rozumný člověk si v případě, že se objeví nějaká nová informace, nejdřív zjistí všechny podrobnosti, pouze hlupák začne hned vynášet soudy

11 1
možnosti
ZZ

Je potřeba nejprve zveřejnit dokumentaci BIS, protože se objevují první oprávněné pochybnosti, které je potřeba hned v zárodku vyvrátit, aby se BIS opět nezesměšnila.

;-);-);-)

0 3
možnosti
Foto

K (dez)informacím podstrčeným veřejnosti tajnými službami je nutno přistupovat velmi obezřetně. Zpackaný miliardový tendr na dostavbu Temelína vedl hrou jakýchsi tajemných sil k pádu nečasovy vlády. K čemu povede zpackaný miliardový tendr na dostavbu Dukovan se ještě uvidí.

Je možné že někde dospěli k závěru, že české obyvatelstvo je oproti již zpracovanému obyvatelstvu Polska či Pobaltí málo radostně proamerické a málo hystericky protiruské.

V takovém nezaujatém prostředí mohou být podobné tendry ve kterých jde o miliardové kšeftíky nevypočitatelné. Bylo tedy dost možná nutno očernit konkurenci, aby takovéto tendry i do budoucna dopadaly jinak. Uvidíme.

10 5
možnosti
PM

To je jasný od začátku, že zastaralá technologie zbankrotovaného westinghouse nemá proti moderní ruský technologii v řádné soutěži sebemenší šanci. Je dobré si všimnout, že o korejcích, kteří by byli také dobrou volbou, se vůbec nemluví...

1 2
možnosti
PN

A nebo je dalsi moznost, neverit cuckarum z BISky kazdou pitomost, se kterou prijdou. Jasna vec, Rusaci nam vyhodili municak do vzduchu a udelali to ti sami dva, co spackali utok (pry) na Skripala. Mimochodem, kde jsou Skripalovi? Jeste porad v Britskem vezeni? Pardon, pod Britskou ochranou? procjim nebylo umozneno kontaktovat sve pribuzne? Pro jejich ohcranu? At zije svoboda. Ale jen se dale vyzivejte v proti Ruske hysterii, kdy si v ramci podpory USA pod sebou podrezavame vetev. Skvela prace.

1 8
možnosti
DV

D94a56v42i86d 47V43l65k

19. 4. 2021 5:55

Tak vy jste jasnej.

7 1
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,48
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik