Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pod mým příspěvkem kde píšu,že nechci válku se objevilo pět minusu. Napíšu jen křestní jména. Třikrát Jan,Znenek, David a Milan. Osádka do jednoho Panduru. Tak až chlapci vyrazíte směr ost, pozor na Fabie. Stejně si myslí pane Vlku,že jste ten článek nemyslel vážně . Vyprovokovat velkou diskusi se povedlo.

5 4
možnosti
ZD

Také v jiných textech autora spatřuji dost světlých míst na to, abych tento článek bral tak jak je napsán. Chci tomu věřit.

0 0
možnosti
DV

D25a81v40i54d 68V93l87k

19. 4. 2021 13:59

Když tak tu diskusi čtu ,tak je mi jasné ,že my Češi bychom se stejně zase nebránili. Půlce lidí se stýská po vyvěšování rudých praporků a lokajskému předklonu k východu.Proto ti naši hrdinové těch pár statečných ,kteří se v minulosti postavili na odpor vždycky tak špatně dopadlo.Jejich hrdinství ukazovalo na zbabělost ostatních a tak je semleli a zlikvidovali. Všichni ti věční kverulanti ,Švejci a zpochybňovači to je taky český národ.

6 1
možnosti
Foto

Davide a fakt si myslíš, že právě tohle se láme tady v diskuzi u takových prvoplánovaných textů? Já tomu pořád nějak nechci věřit....

10 0
možnosti
Foto

Pokud jsme ve valce, ocekavam hrdinne dobrovolniky. Videl bych to na rotu "No nazdar", povedete to Cerveny svetr, za nim Jakub Janda s holou zadnici (co kdyby neco, ze), ale po zuby ozbrojeny evropskymi hodnotami, dale skupina ceskych elfu vyhruzne chrastici iphony a nekde na konci par nabouranych Panduru. Medialni podpora CT24. Az rusaci uvidi to panoptikum, umrou z vydeseni. :-/

6 1
možnosti
DV

D86a18v50i79d 86V47l46k

19. 4. 2021 13:51

Je vidět ,že Vás ta ruská vojenská převaha těší.:-(

3 0
možnosti
JR

J40a97n 90R14i92c48h64t75e82r

19. 4. 2021 13:27

Já jsem Čech. Proto vím, že "Ruská bota" je gramaticky špatně.

Ale to jen tak na okraj. Až to budete psát na transparenty, ať se vám děti ze základky nevysmějí;-)

2 0
možnosti
JK

Já teda nálepkování rád nemám, dost to připomíná cejchování, bez souhlasu a často i proti vaší vůli je vám vypálen cejch, kterého se nedá zbavit. Přitom jen rozdílnost názorů, chování i skutků je motorem pokroku. Onálepkování vše přibrzdí.

Uznávám ale, že někdy se nálepkovat musí, je na tom založeno soutěžení hlavně družstev a nejviditelněji ve sportu. Bez onálepkování nemůže proběhnout ani žádná válka to je jasné. Jen se bojím, že když začneme takto jasně nálepkovat pak válku přivoláváme a to i v tomto případě, kdy Rusko už nás má onálepkované dávno a Rusové si mají povinně myslet, že jsme jejich nepřítel. Skutečnost je jiná, to známe ze zkušenosti.

Když se někdo takto jako Rusko před vás postaví provokuje a vyhledává bitku, pak je na vás jak se zachováte, musíte zjistit, zda je nějaká šance odejít důstojně středem, třeba i odhalením slabin a zranitelnosti agresora. Víme, že na globální úrovni se dá držet od agresora odstup dost dlouho. Podobné odhalení zpackané akce agentů donutilo Rusko zase zacouvat a teď už jen prská, přepadení Ukrajiny se odkládá, jako už několik mnoho let.

Putin má vnitřní problém bídačení společnosti se virem urychlilo, hrozí vzpoura a to řeší Putin zásadně vojenskou "vlasteneckou" akcí. Záběry z dobitých území se v propagandě vyjímají bezvadně, Rus je hrdý a nemyslí chvíli na hlad.

Jenže jisté je, že s agresorem se nesmí vyjednávat a hlavně se nesmí ustupovat, můžete jen oznámit co budete dělat, bez ohledu na názor agresora. Řvoucí agresor nepůjde do otevřeného střetu, pokud nemá výraznou převahu. O to jde i dnes, hromaděním jednotek se snaží Putin vyvolat u vojáků pocit jasné převahy. Pokud by měl jistotu vítězství, udělá to a je jedno jakou záminku si najde, najde ji vždy, názor "hlavně ho neprovokujme" je hloupý a k ničemu.

Rus nyní testuje, zda může zase kousek za čáru, musíme do něj rázně strčit, aby zalezl zase zpátky. Zpackaná akce GRU ve Vrběticích by mola být hybná síla pro paži (NATO) co zastrčí Rusa zpět do domečku.

6 0
možnosti
PS

P60a24v92e55l 43S33i79t50a18ř

20. 4. 2021 16:23

No mate asi pravdu, ale od Rusáka máme nálepku nepřítele a od západu nálepku rasistů a ménělidí z východu... a co teď s tím?

0 0
možnosti
Foto

Kritizovat za to ,že má někdo úctu k lidem co položili život za naše osvobození ,to už je sila. Zajeďte so do Osvětimi ,do Hrabyně nebo si udělejte výlet na Ploštinu ,třeba se vám rozsvítí. Hned asi ne, ale za deset let vám to možná dojde.

3 4
možnosti
DV

D13a60v95i35d 15V64l32k

19. 4. 2021 13:37

Ale no tak to přeháníte.

3 2
možnosti
VH

Jen hloupy dotaz - uz byly odtajneny dukazy a probehl soud, ze maji vsichni tak jasno?

9 1
možnosti
JK

Věříte Babišovi, že viděl důkazy?

0 0
možnosti
Foto

Pane Vlku . Za Vrbětice může jen šlendrián naši armády a ministerstva obrany. Armáda vůbec nereagovala na to co se na muničáku děje. Hlídali to i důchodci místo vojáku a vesele tam soukromé firmy kšeftovaly se zbraněmi. Za sedm let vyšetřováni nevíme kdo jsou ti dva mrtví ,co tam dělali . Tohle bylo na okamžité odvoláni ministra a odpovědni důstojníci měli stát před soudem . Místo toho se ministr stal velvyslancem a vyšetřováni se vede do ztracena. Tak to nesvádějme na Rusko. A k tomu kde kdo stojí tak já rozhodně nechci být členem útočné org. TATO která má dnes obklíčené celé rusko. Já nechci další válku na území Evropy.

2 9
možnosti
KK

Hazet perly svinim...

0 0
možnosti
JZ

Asi nejdůležitějším úkolem bude výrazně snížit počet pracovníků ruských diplomatických zastoupení v ČR, kterých je nyní asi 140. To je zbytečně moc. Polovina by stačila.

3 1
možnosti
JR

J19a18n 20R40i31c20h57t62e45r

19. 4. 2021 12:06

Tak tomu se říká agitka. Přesně takový slovník měl nedávno jeden nadšený svazák ve filmu z padesátých let.

Nám to přišlo neuvěřitelné a dost jsme se nasmáli. Netušil jsem, že takoví lidé ještě žijí.

10 5
možnosti
JF

J31a39r43d82a 85F29i47š58e75r

19. 4. 2021 12:25

Neuvěřitelné jak mají některá individua přepólovaný mozek, fakt můžete srovnávat nesrovnatelné?

1 2
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,48
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik