Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D79a47v76i16d 62V79l56k

5. 9. 2020 16:31

Ono je taky fajn, že se svět dozvěděl, že Česko není jenom prodejný Zeman a jeho parta a docela mě těší jak těmhle gaunerům ,kterým jde jen o prachy pan Vystrčil svým činem rozšlapal bábovičky.

25 7
možnosti
Foto

Za kolik jste toho Zemana koupil?

A vás neučili, že rozšlapávat bábovičky je neslušné?

2 10
možnosti
JK

;-DVýborně jsem se pobavil. Díky.R^

19 0
možnosti
MB

Nadi, nic ve zlém. Pokud bude ideologie předbíhat Obchodní smlouvu - Pak není Čína důvěryhodný partner. Jak s touto chcete obchodovat ? My k nim za 50 mld - oni k nám za 500 mld. objemu ? A dokonce stavět atom elektrárnu, nebo sítě dat G5 ? Co má "Objednaný klavír", společného s panem Vystrčilem ? Co je české - pražské =nebrat! - Tedy i filharmonii ? ... :-)

20 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
18 0
možnosti
MB

Libor Rouček, není žádný pravicový extremista, jasně ovšem říká :

Bohužel, to začal M. Zeman. se svou jednostrannou orientací na Čínu, potažmo na Ruskou federaci. MZ - už snad 6 let !, nebyl v nějaké evropské instituci. Zato neustále mluví o Číně. Vzpomeňme na dopis 4 našich nejvyšších ústavních činitelů ! (2016). Byl servilní a ponižující. To samozřejmě vyvolává opačnou reakci na naší politické scéně. MZ, když do Číny jel, na rozdíl od Angely Merkelové nikdy o naší demokracii nemluvil a naopak čínským partnerům říkal, že se tam jezdí učit, jak se stabilizuje společnost ! ... .

Čína, české hudební nástroje - klavíry nepotřebuje. Jejich nejlepším nástrojem je pan Zeman. Investice do ČR rovněž netřeba. Proč utrácet prachy Vše jistí ochotná investice Miloš ! :-)

16 4
možnosti
JR

J35a71n 54R84á10ž

5. 9. 2020 13:57

V tom článku p.Roučka, ze kterého jste okopíroval jeden odstavec, je také toto,co jsem pro vyvážení "vystřihl" :

Jdeme z jednoho extrému do druhého. Celý svět uznává politiku jedné Číny. To neznamená, že bychom neměli s Tchaj-wanem obchodovat a nemít dobré kulturní vztahy. Tchaj-wan má i u nás své obchodní a kulturní zastoupení. Já sám, když jsem měl Čínu na starosti, jsem se setkával pravidelně s šéfy tchajwanského zastoupení, ale uznávala se politika jedné Číny. Teď jsme šli do druhého extrému.

Jsme suverénní demokratická země. Stejně tak je svobodnou demokratickou zemí Německo nebo všechny země EU, Spojené státy, Kanada, Austrálie, Japonsko, Indie, Brazílie... a přitom předseda žádného parlamentu z těchto zemí na Tchaj-wan nejezdí. Proč tam nejezdí? Protože si uvědomují... Ano, Čína je komunistická země, kde vládne jedna strana, ale zároveň Čína představuje 20 procent světového HDP

Čína je dnes pro celou EU obchodní partner číslo jedna. Pokud jde o Německo, každý rok činí vzájemný obchod 100 miliard eur v každém směru. Pokud jde o EU, každý den (!) se vymění zboží mezi zeměmi Evropské unie a Čínou v hodnotě jedné miliardy eur. Musíme prosazovat demokratického hodnoty, ale nezapomínat na ekonomické, kulturní a diplomatické zájmy.

PS. Pan Roučka nijak neprožívám, ale ten článek je vyvážený, což u něj dřív nebývalo, a tak není dobré z něj "vystřihnout" jen, co se hodí.

9 0
možnosti
Foto

Znáte z fousatého vtipu čínskou pomstu? K jisté části daného pána uvážete tajně v noci provázek, k němu cihlu, kterou pak položíte pánovi na hruď. Až se pod její tíhou vzbudí, zvolá, co tu dělá ta cihla, a vyhodí ji z okna. ;-DR^

8 0
možnosti
Foto

Pane Vlku,

nyní už svoje podnikatelské problémy máte na koho svést.

Mohou za ně přece Číňané!

Ale, hlavně že máte rovná záda jako je měl Vystrčil před Pompeem: http://www.novarepublika.cz/2020/08/jan-schneider-prehnal-to-vystrcil.html

Od zastánců západní "demokracie" jsem byl ujištěný, že ten Vystrčilův shrbený předklon před Pompeem není lokajské ohýbání páteře před nadřízeným, ale hrdý postoj politika s rovnou páteří.

6 26
možnosti
ND

Pokud vím, tak firma Petrof už přišla o zakázku, nebude určitě první a poslední, v dnešní době coronaviru to není žádná legrace, nevím jak bys, Davide, jako podnikatel jásal, ale ty asi ano, hlavně, že bys měl rovná záda...

15 26
možnosti
OZ

Zajímavé, že lidičky jako vy, pro které je na prvním místě plná lednice neuvedou, že nám nyní Tchaj-wan DAROVAL jako poděkování 5 (!) plně automatických 3D linek na výrobu respirátorů FFP2 (N95) a ochranných štítů, které by měly vyrábět dostatečné množství ochranných prostředků pro cca 120 tisíc zdravotnického personálu?

18 2
možnosti
JL

Kreml? Zděs Lao-Fu, zdrástvujtě, zbyl vám ještě nějaký novičok, Vladimíre Vladimíroiviči? Stačí jedna dávka...Ano, Česko. nějak zloběj.

3 2
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,40
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik