Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Někteří říkají že nekupovat nic co Made in China. Ale když to je na tolika věcech, dokonce i to co je vyrobeno pro EU (třeba pro Německou firmu), je povětšině vyráběno v Číně... A na kameře jsem to nenašel, ale na nabíječce baterií GoPro je Made in China. Co s tím?

2 1
možnosti
DP

I kdyz se vyroba nekterych elektronickych aparatu vratila do Evropy (ovsem casto za pouziti soucastek z Jizni Koreje, Ciny, Tai-wan-u a Japonska, nabijecky jsou stale cinske provenience.

1 0
možnosti
PS

P16e41t34r 57S82i92m80a

5. 9. 2020 20:28

Kdyby to bylo k smichu tak bych se i zasmal.. Slavka? -nej klub soucasnosti ..Cina sebere penize a ? Nebude tady opet zadny trosku konkurence schopny mancaft pro Evropu ..tak cca 5 let..Stare baraky -mate pravdu ..to nic neni ..Lancmity co nikdo nezere -take pravda ..Pivovary? -2000 lidi bez prace -to neni zrovna nic pro zasmani ..pak tu mame ZDAS -tam to je investice ZA CCA 3 MILIARDY A 800 lidi .. Smart Wings -1100 zamestnancu -to vse prejde na stat ..+ nekonecne soudy o zmarenych investicich z nasi strany o desitky miliard ..Takze mozny scenar? To vse co jste napsal + to me + to co se zatim nevi ..muze se totiz klidne stat ze Cina pohrozi zahranicnim majitelum firem co vyrabeji v Cesku ale pod svoji znackou prodavaji made in Germany .AUT.IT. atd ..ze nebudou odebirat ani spendlik vyrobeny v Cesku pod jejich znackou ale ze vse co pojede do CIny bude muset byt vyrobeno mimo nasi republiku..Co myslite? porad sranda: -W.W. Siemens-Meopta ..Skoda Plzen..atd atd ..Co si asi majitele zvoli? ...ale tleskame a radujeme se..;-D

2 14
možnosti
AT

Drahý Petře, možná to bude pro vás překvapení, ale je už dávno veřejně známo, že nejkrutějšī je smrt z vyděšení.

19 0
možnosti
IB

Hrib, Kolar, Novotny, Vystrcil von Tchai-wan.

Absence jednotne zahranicni politiky oslabuje Cesko.

5 16
možnosti
IS

To máte pravdu. Na hradě by se už měli konečně sjednotit.

7 1
možnosti
VB

Perfektní.

PS: A jestli někdo obchoduje s Číňany, jako ti klavíristi a nemá zajištěné platby ani odběr vyrobeného zboží, tak ať za to nese následky. Kromě toho ukázali opět jak jsou nesolidní.

14 4
možnosti
MD

Jenom malé PS k vašemu PS. Firma Petrof vyrábí tak specifické výrobky, že bude velmi těžko jinam prodávat již vyrobená piána.

3 0
možnosti
RK

Nedávno srdceryvné loučení a ejhle, již je zde znovu.

7 2
možnosti
OU
JZ

J67a14n 43Z31í95m77a

5. 9. 2020 19:08

Lip bych to nenapsal Davide.

14 1
možnosti
RK

Pan Vlk obchoduje s potřebami pro koupelny, že? A z Číny nemá ani jeden výrobek, již je všechny vyřadil z portfolia. Nebo byl zásadový i dříve a z Číny nikdy žádné šmejdy neprodával. Když rovná záda, tak nafurt a ne jen na 1 den...

4 17
možnosti
RK

Nevím, tohle se tu kdysi říkalo, ale má těch firem prý více, tak možná obchoduje i s jinými komoditami. Nechce se mi to hledat.

0 4
možnosti
DV

D57a94v49i73d 35V63l61k

5. 9. 2020 16:44

Mrknu na komouše díky Martine

2 2
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,42
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik