Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pseudoživnostníc AiRBnB také nedopadli nejlépe....najednou se na sreality objevilo na Praze 1 a Praze 2 cca 2000 nabídek pronájmů bytů a v celé Praze jich je cca 6,5 tisíce. V celé republice, tedy jen na sreality 12 000...

0 1
možnosti

hotely v Praze prázdné, nabízejí se jako ubytovny......

0 1
možnosti

Prostě každý hájí své zájmy......a podle toho volí....politika je jen o zájmech a ne o vyšších ideách........třeba živnostníci mohou volit kalouska či ods...nevím, ale v čem je babiš horší než fiala nebo kalousek vůči živnostníkům.......EET?????? které má řada zemí na světě...můj odhad je, že lidé se stanou nyní sociálně citlivějšími a budou mít víc výhrad vůču darwinovskému trhu, budou se víc bát...babiš může dosáhnou přes 40%...a levice taky poroste

2 2
možnosti
Foto

Již mnohokrát jsem Vás žádala, abyste se raději o EET vůbec nezmiňoval.

EET máme jenom my a Chorvatsko.

3 1
možnosti
Foto

Hele Vlku, už jsi měl někdy skoro 11000 čtenářů? Slušný číslo.

2 0
možnosti
DV

D35a33v36i23d 43V35l26k

29. 3. 2020 14:38

Pane Polášku měl jsem i 300 000. Na blog o Stardance.

1 1
možnosti
DV

D87a84v40i78d 52V71l13k

29. 3. 2020 13:58

Po dlouhé době jsem smazal příspěvek.Bez urážek prosím.

1 2
možnosti
MK

Děkuji,za smazání,aspoň vím,že se za sebe stydíte.....Nejednalo se o urážky,ale o konstatování a reakci na Váš blog.Dobrý příklad pro ostatní,co by s Vámi chtěli diskutovat,že pokud Vás nechválí,budou smazáni...velmi ubohé,chlapče

4 6
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JN

Jenom k tomu poslednímu odstavci (možná to tu už i někdo zmínil, ale nechce se mi pročítat celou diskusi s více než 400 příspěvky):

Ani na Slovensku se to otevření nemá týkat úplně všech obchodů, v odkazu níže se výslovně mluví o stavebninách, železářstvích, zahradnictvích či oční optikách.

https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/koronavirus-slovensko-otevreni-obchodu-pandemie-covid-19-kamiony-otevrene_2003281504_vtk

Chápu to tedy tak, že např. obchody s oblečením, obuví či knihkupectví tam budou zavřené i nadále. Je pravdou, že v tom seznamu vybraných obchodů u nás také ne úplně vidím logiku, moc např. nechápu, proč jsou zavřené obchody s elektrospotřebiči a naopak otevřená květinářství (o automyčkách ani nemluvě...), ale na druhou stranu jsou země, kde je to nyní ještě přísnější než u nás.

Toť vše, přeji hezký den a snad bude brzy líp...

6 0
možnosti
DV

D34a37v43i19d 11V58l85k

29. 3. 2020 15:40

Josefe a já držím palce Vám učitelům asi je to blbé sedět doma a nevědět co bude dál. Přeju, abyste zase brzo mohl učit děcka a rozdávat věděníR^

2 0
možnosti

Neberte to jako závist, ale když dřete denně 10-12 hodin včetně sobot a nedělí, proč otvíráte další provozovny, když vás nemůže nikdo nahradit? A že vrazíte odložené peníze do firmy, na tom není nic tak zvláštního, k tomu by měly rezervy sloužit. Těch 15 tisíc mělo podpořit drobné živnostníky, ne jim sanovat veškeré provozní výdaje.

8 2
možnosti
VH

Těch 15 tisíc jsou sotva peníze na život. Ani těm drobným živnostníkům (kdo to je?, jen ten, kdo pracuje sám?) to nepomáhá k úhradě provzních nákladů.

Jaké "odložené peníze" bude pan Vlk vrážet do firmy? Ty tam zřejmě vrazil (jako řádný podnikatel) když zařizoval tu dosud neotevřenou provozovnu.

4 0
možnosti
MV

Bohužel problémem velkého procenta živnostníků a podnikatelů je, že nabyli dojmu, že jsou jakýmsi vyšším lidským druhem, který se vznáší nad ostatními a je jim přírodním zákonem nadřazen. A jen ve své blahosklonnosti je nerozšlapou jako ubohé červy (nakonec jejich peníze potřebují). Ne, že by to z těch debat zde primárně vyplývalo, ony to jen potvrzují.

7 9
možnosti

Tohle je lidské, že si každý hájí zejména to své.

1 0
možnosti
JZ

Kde vzít peníze na pomoc podnikatelům, Už jsem to a tady říkal, zrušení nesmyslných opatření, jako jsou jízdné zadarmo pro seniory a studenty, dočasné zmrazení valorizace důchodů a osekání sociálních dávek.

2 3
možnosti

zvláště to osekání sociálních dávek jako je podpora v nezaměstnanosti, když se bude propouštět a bude halda zoufalých nezaměstnaní ve prospěch jakési nadřazené rasy? i řada osvč může být závislá na sociálních dávkách, protože zkrachuje..nebude moci podnikat....no a sociální dávka je 3840,

0 4
možnosti
JZ

A už se tady rojí Ti, kteří v životě nic nedokázali, nic neumí, akorát se naváží do lidí, kteří se nebojí postavit na vlastní nohy a podnikat.

8 4
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,49
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik