Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

T42e72r15e30z64a 29H19o30l87á

29. 3. 2020 21:45

Mnoho štěstí, díky za fajn článek. Jen bych ráda podotkla, že mít 5 dní dovolené ročně, odklady operace a omezený čas na děti nejsou nic k chlubení. Taky jsem tak žila a díkybohu jsem to docela čas prohlédla a vzdala. Prosím pěkně, to první, o co se musíte starat, jste VY a pak Vaše rodina. Myšlenka na to, že jste vybudoval fajn prosperující firmu, která dávala ostatním práci a Vaše děti zabezpečila, může silně zhořknout, pokud Vás v padesáti klepne :/ a věřím, že děti ocení tátu, který má o provozovnu méně, ale má čas na ně a jejich problémy. Takže fakt myslete na odpočinek, lidské tělo i psychika mají své limity, které prostě neukecáte. Opatrujte se a mnoho zdaru.

13 0
možnosti
RK

R60a13d13e48k 13K31o29h79u65t

30. 3. 2020 23:01

Tak když buduje 30 let a furt 12 hodin bez volna, a je to tak akorát k nuznému životu, tak nevím. My i když to nikdy nebyl luxus, tak na dovolenou s dětmi i když jen v Česku a pod stanem byl vždy čas. Na výlety také.A děti byly vždy spokojené. A já s manželkou také. Teď když už jezdíme bez dětí je to takové smutnější.

4 0
možnosti
Foto

Davide, čtu Vás jen sporadicky, chodím si k Vám pro zdravý rozum a pohodu... Nenechte se otrávit lidmi, kteří patří ke staré garnituře.Byla jsem sedmnáct let manželkou podnikatele (...stále jím je..., nemá obří firmu,...) a často mne děsila představa, že se jednou probudíme a budeme jakýmsi davem vyhnání s hanlivou cedulí zavěšenou na krku na ulici,asi proto jsem se rozvedla a spím klidněji... Vím, co to je za nervy, za spoustu času strávených mimo rodinu, stres... Závidí ti, kteří ty schopnosti nemají...měli by si na rok vyzkoušet starat se sám o sebe a ne, že někdo přidělí-nepřidělí práci,ale vždy musím dostat výplatu! Zůstaňte, prosím, prosím svůj..., to hlavně :)V

6 0
možnosti
JZ

Já doufám, že si to David ještě rozmyslí. 

4 0
možnosti
Foto

David Vlk dneska ukončil své působení zde na blogu. I když s jeho rozhodnutím nesouhlasím, chápu jej.

Chci poděkovat panu Ličkovi, Horákovi, Petříkovi, Volfovi a dalším, že se jim povedlo otrávit člověka, kterému nesahají ani po podešev. Je to jejich další vítězství, jistě budou potěšeni a dnešek oslaví.

Přeji jim, aby se jim v životě dařilo a nikdy nepotkali podobné jedince, jakou jsou oni sami.

Gratuluji.

35 1
možnosti
AV

A56l28e45š 67V68o83l63f

29. 3. 2020 20:28

Je to jeho rozhodnutí, diskutující do toho netahejte.

3 11
možnosti
Foto

Tedy Davide, když jsem včera četla váš blog jako jedna z prvních, čekala jsem jak to schytáte. Ale že až takhle? To tedy zírám. Ani ve snu vás nenapadlo, jak jste se tím nadpisem trefil. Vím že jste velkej chlap a nic si z toho dělat nebudete, tu káru potáhnete dál a tak vám přeju jediné: nedejte se a držte se. Kdybyste byl blíž ku Praze, potřebuju zrekonstruovat koupelnu. Škoda že jste tak daleko.

11 1
možnosti
Foto

Je to s námi mnohem horší než jsem si myslel podle té diskuze;-(

19 1
možnosti
Foto

To je ;-(

Řádí tady a po celém světě taková strašná choroba a někteří lidé mají ještě drzost pouštět se do ostatních. Místo aby byli soudržní a snažili si navzájem pomoci.

12 0
možnosti
DV

D14a19v96i11d 28V24l21k

29. 3. 2020 17:02

Omlouvám se , že musím mazat v diskusi je to proti mému přesvědčení. Nehodlám se nechat lživě urážet nikým.

4 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MK

Aleši,to nevypadá dobře...Vlk Vás smázne......

5 1
možnosti
MK

Davide Vy teda požadujete aby jste mohl otevřít své provozovny a ohrozit svůj personál a lidi co tam přijdou. Jen když budete mít tržby. Dost odvážné. Nenapadlo Vás, že můžete omarodit a kde pak budou tržby pokud to bude vážné. Je kapitalismus a každý má možnost si zvolit a vy jste si zvolil. Ale nemůžete počítat že pokud jedete na hraně, že Vám podnikání budou sanova ostatní. Vždyť i pojišťovna Vás nepojistí pokud se jedná o vyšší moc.

9 2
možnosti
KT

Máte pravdu, v kachlíkárně se fakt dveře se zákazníky netrhnou. Tam je hlava na hlavě od kuropění do kuropění a všichni prskají na kachlíky. To v knoflíkárně a květinářství tam, je to zcela bezpečné, na 3x2 metrech se vedle zákazníka koronavirus už nevejde.

Zákazníci zahradnického centra u nás za rohem, ti zjevně mají nějaký zvláště odvážný a odolný personál i zákazníky. Jistě si teď každý nezbytně potřebuje koupit tu ubrus, tam nádobí, ozdobný květináč nebo konvičku do kuchyně. Bez toho by života nebylo.

Sprosťák a nelida, který by chtěl kachlík nebo pytel cementu, protože musí většinu času dřepět doma a mohl by třeba něco zvelebit, s takovým asociálem je nutno zatočit.

8 0
možnosti
RB

To, že v blogu jsou pouze nepodstatná opatření pro autora coby OSVČ a ty co mu pomohou tam není ani slovo, to je schválně? 8-o

2 0
možnosti
DV
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,49
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik