Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Blbý na tom je, že oni se za svou hloupost už ani trochu nestydí.

38 0
možnosti
KT

Neříká se tomu cena plovoucí, ale cena klouzavá. Pokud už polovinu vypil vevnitř nemůžete mu zvýšit celou částku, ale je potřeba procentuálně odečíst množství piva již zkonzumovaného a doplatek daně pak spočítat ze zbytku. Kdyby se zákazník, ale ještě vrátil musíte znovu přistoupit k měření a opět odečíst zbytek piva nevypitého venku. Pokud spadne pěna musíte zohlednit množství piva, které tuto pěnu původně tvořilo, odečíst průměrné množství spadlé pěny a poměrně rozdělit mezi část zkonzumovanou uvnitř a vně. Při ceně klouzavé se pak počítá tzv. klouzavý průměr za určitý počet dní a podle toho zjistíte zda jste v černých nebi červených číslech.

Je to přece jasné, nechápu co je na tom tak složitého. Jste živnostník, chcete podnikat, tak se proboha přizpůsobte a dodržujte pravidla, která jsou přece tvořena pro vás. Když nezvládnete tak jednoduchý postup, pak nepodnikejte.

28 2
možnosti
Foto

Jo a nezapomeňte, že to je to zjednodušení podnikání a narovnání vztahů.

4 0
možnosti
LC

Pivo bude stát tolik, kolik váš hospodský Jožin řekne.

4 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Nevím, jestli se mám smát, nebo plakat. Trump se kdysi chvástal, že má voliče tak zmáknutý, že i kdyby šel na náměstí s pistolí a střílel po lidech, stejně by ho zvolili. ;-(;-(;-(

Andy se k tomu už téměř blíží a "mozkový výkon" jeho příznivců je přímo neuvěřitelný.

24 4
možnosti

volby jsou tajné a proto vás považuji za voliče ANO,gratuluji.

0 1
možnosti
Foto

To je prece jednoduchy. Ted bude nasledovat zakaz konzumace piva uvnitr v hospodach a Uzasnak vydela na kazdopadne vic:-P

4 0
možnosti
Foto

...a tak ty hospodské, co přežili EET i zákaz kouření, nakonec klepne.:-P

14 0
možnosti
VM

V74á36c91l85a79v 29M10a69c31h

11. 2. 2020 19:29

Nevadí mi až tak čapí hnízdo a podobná nařčení ze strany "demobloku".

Vadí mě že stát řídí nikoliv jako firmu ale jako by byl debil:-(

To pivo je jen taková třešnička...

8 1
možnosti
Foto

To pivo jen profláklo i pro méně chápavé, co je ten člověk zač. Nejlepší byl ten jeho včerejší výklad o tom, o kolik může hospodský zlevnit pivo, ve kterém ukázal, že ač je/byl podnikatel, byl ministr financí a je premiér, netuší, jak se počítá DPH (a hlavně to, že to P znamená "přidaná") a k tomu ještě, že ani neumí počítat s procenty.

Ale ta minulá vylomenina s DPH na vleky a lanovky, tak je skoro tak dobrá, jako DPH na pivo - jen to není tak populární předmět zájmu občanů.

25 0
možnosti
MB

Už se musím toho Poctivce Andreje zastat - vše se spiklo ! Nebyl doma - matka jej přihlásila do KSČ. Nebyl v ČSSR - Nemohl pomáhat s revolucí. Řídil vládu a odskočil si na WC - Tož zase ČR zažalovala Brusel ! Nebyl bedlivý - Kremlík se tvořivě rozpučel. Schillerová zase spolupracuje s Cermatem na maturitních otázkách - Výpočet ceny piva. Chvála zachránci ! - Všeumětelný - Karel Havlíček Borovský a 19 miliardám výnosu z EET ! Nelijte to pivo z oken a už ty školy školky nestavějte - Už není kde. Chvála za Odborníky, kdyby tam seděli tupci - Nedovedu si to představit! ... :-)

28 0
možnosti
PL

P60e19t88r 67L27o77r84e55n50c

11. 2. 2020 19:16

A co dyž ho někdo lemtá mezi dveřma?

Včil Babišu raď...

5 1
možnosti
Foto

V takovém případě hospodský špatně odvedl DPH, ať ji odvedl jakoukoliv, a dostane mastnou pokutu. Pokud tedy hospodu nepředá do správy Agrofertu, pak v ní může zůstat jako nájemce.

16 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,20
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik