Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

R83a74d22e53k 97K21o45h16u34t

15. 1. 2020 20:00

Se mi líbí, jak prý dítě neví, že když jede načerno nebo vymýšlí jiné nepravosti, že dělá něco špatného. Asi jsem byl nějaký divný, ale já věděl, že vlakem nemůžu jet načerno. MHD u nás na dědině nebylo.

4 0
možnosti
PS

Já si vymýšlel cizí jméno a adresu. :-D

1 0
možnosti
JS

Komiks je v pořádku a vychovává stylem odstrašujícího příkladu, je to pro děti nutné, to vám řekne každý dětský psycholog, dítě je nastavené něco jinak, než dospělý, jen se podívejte na klasické dětské pohádky, jsou to hotové horory, třeba taková červená karkulka a další a co je jejich úkolem?vychovávat děti a doposud to fungovalo lépe, než ta novodobá moderna.

1 0
možnosti
LD

Ale ono někdy dvanáctileté dítě dovede být pěkný výlupek. Vyvádí mnohdy věci, kterým rodiče nemohou zabránit, a moc dobře ví, že se to nemá. Takže ono to není černobílé a upozornit děti na to, že mají také odpovědnost, není nic špatného.

7 0
možnosti
Foto

Pane Vlku, když nechápete, že komix jen upozorňuje na současný právní stav, tak to aspoň nevytrubujte mezi lidi, zbytečně se ztrapňujete..

2 2
možnosti
MB

Myslím, že je správné děti upozorňovat na určitá rizika.. To je prostě výchova.

Takže nechápu ten odpor vůči tomu komixu.. když už máme takové zákony..

Krom toho, pakliže by děti měly dojem, že za jízdu načerno se platit nemusí ..tak co z nich asi vyroste?

4 0
možnosti
DV

D34a83v41i65d 94V78l27k

15. 1. 2020 18:59

Jsem zvědav kolik set příspěků do této diskuse ještě napíše pan Caha;-D Chlape proč si vlastně nenapíšete vlastní blog ?;-D

1 1
možnosti
Foto

V Česku se píšou zákony podle zadání právnícko exekutorské mafie. Hnus-humus.

Další paskvil ,pokuta za čip u psa až 50000. Co to udělá s důchodcem který má důchod deset tisíc a žije sám jen se psem.

4 1
možnosti
RC

nic.... staci nechat psa ocipovat, ze? Nebo se snad cip muze ztratit?

2 0
možnosti
Foto

Správně, dítko, které se veze tramvají, je lotr z principu, protože by mělo chodit pěšky. Ono je to kolikrát rychlejší.

Jinak různé dopravní podniky nedodržují jedno ustanovení Občanského zákoníku, podle kterého má každý, kdo za svou službu požaduje poplatek, musí občanovi umožnit, aby ho zaplatil. Tzn. že podle toho by řidič MHD měl povinnost jízdenku cestujícímu prodat za všech okolností. Teprve pak by mohl revizor vypsat pokutu cestujícímu bez jízdenky.

2 0
možnosti
RC

a on to DP neumoznuje? Dopredu si koupite listek, nebo zaplatite mobilem...

0 3
možnosti
JF

Se zájmem jsem sledoval několik letošních Mikulášských trojic, zda se u nich projeví ohlašovaný upgrade za exekutora místo čerta. :-)

2 0
možnosti
Foto

jakkoliv vím, že pokuty se platit musí... a ne že se nestane komukoliv z nás, ale na druhou stranu, člověk fakt leccos vypozoruje. Město našeRv exekuce jsou prostě výdělečný fenomén... město, právníci, přehazovanda a pohoda. Exekuce je něco, co je jistota...V nemocniční zastávce nastoupí někdo s nohou v gypsu a revizor neuzná nic- měl nastoupit s lístkem v ústech - kolega. Úžasný a běžný nástup na cizince, ve městě jsou zrušeny automaty na lístky. U řidiče jsou skoro jednou tak drahé...paráda...Než se cizinec doptá, v opravdovém zájmu, dozví se přiběhnuvším revizorem blbou angličtinou, že si měl systém dopravy nastudovat na internetu, než sem k nám přijel. Jak se u nás jezdí, s tím má problém i Čech odjinud......ixkrát se zastávám, domlouvám, kroutím hlavou nad nepomocí a rovnou systému skásnutí. Nemám důvěru. Ať si za prachy, co dávno z exekucí dopravní podniky mají, zaplatí jakéhosi průvodčího ve spojích, jako to bývalo v pražských tramvajích ještě před padesáti lety běžně.... Nic bych proti tomu neměla. Pak jde o společnou dobrou věc. Věci prostě nevidím jednoznačně, má-li zrovna moje město v tomhle máslo na hlavě...

17 0
možnosti
PR

P42a19v93e89l 45R26y94š55k67a

15. 1. 2020 18:38

Možná by ten průvodčí v každém voze byl levnější než všechna ta moderní technika.

1 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,44
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik