Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Tato diskuse je tedy docela výživná. Blog je o charekteru a pánové Ševčík a Jankovič tu velebí slova jako je slušnost, svědomí a vychování. Nuže, přečtěte si, jak nejprve krasořeční a vzápětí je v praxi prezentují!

To je pěkná parodie a pobaveníčko nad duchaprázdnotou!;-D;-D;-D

No nic, raději jdu.

4 3
možnosti
OZ

Vzhledem k tomu, že se ti diskutéři bavili s komoušem, byli naopak velmi korektní.R^

5 1
možnosti
Foto

Časová osa:

Urválek nar.1910, prokurátor několika procesů v 50.letech (nejen Horákové), 1953 - 1963 předseda Nejvyššího soudu, v tichosti odejit, 1968 podroben veřejné kritice, 1979 spáchal sebevraždu.

Válková nar.1951, procesy pamatovat nemůže, r.1968 je jí 17 let, pokud ji politika vůbec zajímá, dozvídá se tendenční vysvětlení poplatné době (ve školách se komunisti se svými poklesky nechlubili). Jako čerstvá absolventka nastupuje do ústavu, kde se mj.věnuje výzkumu dopadu tzv. ochranného dohledu, přičemž doporučuje, aby ho přestala vykonávat policie (neboť pak je odsouzenými oprávněněn vnímán jako šikana).

Jestli si někdo myslí, že by starý pardál Urválek ve svých 69 letech krátce před sebevraždou skutečně fyzicky spolupracoval s asi 28 letou začátečnicí, pak je vedle jak ta jedle. Je a bylo naprosto běžné, že příslušný zelenáč výzkum vypracuje sám, načež zásluhy se připíší služebně staršímu, který ani nemusel hnout prstem. Jeho jméno bude uvedeno jako titulní, mladšího kolegy se nikdo na nic ptát nebude. Služebně mladší kolegové si ani nemohou vybírat, koho ze starších nafasují, v zásadě jsou rádi, že vůbec dostali téma. Za totáče obzvláště....i odstavení soudruzi měli dlouhé prsty.

Ale chápu, že lidé žijící v jiných společenských bublinách tohle nemohou pochopit.

13 3
možnosti
PT

P56e62t74r 59T30o57m35e49k

10. 1. 2020 20:28

Když s Urválkem začínala pracovat ta snaživá komunistka bylo už po roce 68, kdy jsme se všichni dozvěděli, kdo to je. A jestliže ona teď tvrdí, že ho neznala, tak jednoduše lže. Stydět by se měla.

10 2
možnosti
PJ

Já si myslím, že po poslední soudružce trockistce co vedla tuto instituci která je uměle "narvaná" do našeho právního řádu, to může dělat i houpací kůň! ;-)

Bude méně škodit! ;-€

3 2
možnosti
Foto

Uvědomte si, že Ombudsman není člověk, ale poměrně rozsáhlý úřad, jehož charakter určuje zákon.

A kde jste byl, když Dlouhý kandidoval na prezidenta? A jiným takovým svěřovali lidé miliardy úspor, např. Salzmann Tuček.. A mohl bych jmenovat i další.

1 1
možnosti
PC

Do politiky se, bohužel, většinou slušní lidé nehrnou. A když, bývají brzy těmi ostatními vykousáni.

4 2
možnosti
PC

*...systematicky vykousáni.

1 1
možnosti
TV

Vlčáku, můj starý, ale dobrý kamaráde, a přitom by sis s ní podle prvních pár řádků tvého ctěného veledíla měl náramě rozumět. Když se toho vzdá, tak ji s panem Vodvářkou vezmem do party, ne?

2 5
možnosti
Foto

Očividně vůbec nerozumíte tomu, co hodnotíte. A nejste v tom bohužel sám

1 4
možnosti
Foto

Upřesněte to. Já nevím, čemu autor nerozumí. Prosím, prosím.

5 1
možnosti
Foto

R^R^R^ Skvěle napsané, Davide, souhlas

7 0
možnosti
Foto

Třicet let po revoluci a pořád není nikdo vhodný do funkce kdo se nezamazal od komunistů?Kandidát Senátu sice moc známý není,ale je mu jen 47 let... Válková je opravdu trapná s její obhajoba tragikomická...

8 0
možnosti
Foto

A myslíte, že by tam slušného člověka pustili?

Divím se, že tam nenavrhli Semelovou.

2 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,48
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik