Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Držím ti palce. Asi opravdu jsi ty a tvá dcera měli i trochu štěstí...ale jak se říká "štěstí přeje připraveným". Karma.

2 0
možnosti
JN

Karma - za tohle máte můj obdiv. R^

1 0
možnosti
DH

Psal jsem Vám před tím rokem, kdy jste o tom psal poprvé, že příbuzní s dospělými dětmi si vzali do přechodné pěstounské péče původně na 1 rok miminko. Nevím přesně kolik mělo tehdy měsíců které prožila někde v ústavu. Příbuzná, která byla učitelkou na škole pro autistické děti mi řekla, že jí hrozilo tzv. "vyhoření" z náročnosti profese a tak zvolili toto řešení. Když jsem je pak navštívil zjistil jsem že holčička je na tom podobně jako ten Váš kluk. Matka feťačka, a podmínky u jejích rodičů, kteří děvče chtěli a vychovávají další její sourozence, jsou pro tak malé děcko zcela nevhodné a tak to sociálka zamítla.

Pak jsem s nimi byl, když se měli loučit a děvenka která už byla batole, pomalu začínala chodit a mluvit, a byla moc milá. V té době měla být adoptována, nebo umístěna do Dětského domova. Neznám další detaily, ale později jsem se od nich dostal nějaké fotky a když na nich byla i ta děvenka, tak jsem se dověděl, že nakonec to skončilo tak, že je členkou rodiny.

A shodou okolností jsem od ní dostal před pár dny k Novému roku PF-ko 2020 kde byla na fotce u stromečku, blíží se jí 4 roky, moc jí to sluší a je vidět, ač to nechci nějak zakřiknout, že by z ní mohla vyrůst šikovná holka. I když si nemyslím, že to bude mít v životě lehké, tak bych jí i jim přál vše nejlepší, podobně jako Vám a celé Vaší famílii včetně toho romskýho kluka.

5 0
možnosti
PV

P49a51v12e73l 97V41é93b60r

8. 1. 2020 17:37

Poněkud si pletete rasismus a špatnou zkušenost.

Vy jste měl štěstí, mnoho jiných v podobné situaci dopadlo špatně.

32 1
možnosti
JD

přesně ... ostatně cikáni jsou daleko větší rasisté něž češi .. dělí společnost na romy a neromy (gadže) .. pikantní na tom je, že rom znamená člověk, takže z jejich pohledu jsou oni lidé a všichni ostatní ne-lidé .. dovedete si představit rasističtější pohled na svět ?? :-P

6 1
možnosti
MB

No, zřejmě se snažíte bojovat s předsudky.. OK.

Ale když zmiňujete konflikt v hospodě kvůli barvě pleti, tak automaticky "s několika ožralými voliči Tomia Okamury".. Není to také předsudek?;-)

11 3
možnosti
JU

jasně, že je...

2 1
možnosti
Foto

Davide, měl's kliku... Myslím tím, že jsi našel pracoviteho a pracujícího mladíka. Protože dnes mladí zkrátka pracovat rukama nebudou. ;-)

4 0
možnosti
DV

D29a65v33i40d 15V95l21k

8. 1. 2020 17:18

On má velký sen, vyučil se jako karosář a byl čtvrtý nejlepší učeň karosář v republice na jakési soutěži, tak by chtěl mít karosárnu.To ještě přijde. Karosárnu ještě nemáme;-D

8 0
možnosti
KT

Je to výborně napsané s opatrností a s rozumem. Kdysi se mi, Davide, nějaký váš článek k tématu nelíbil, protože byl podprahově agresivní k těm, kteří by měli nějakou výhradu.

Pro rodiče je často těžké smiřovat se s něčím neznámým, co přinášejí partneři jejich dětí. Je potřeba mnoho pochopení a tolerance, jinak o své děti přijdou.

Výstrahou pro všechny rodiče budiž

https://helenavlachova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=695559

https://helenavlachova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=740302

https://helenavlachova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=740578

Když porovnáte, vážení diskutéři, rozdílný rodičovský přístup, je jasné, kde je naděje ke spokojenému soužití, i když nastane třeba nějaký nesoulad.

1 0
možnosti
DV

D80a61v23i27d 48V42l77k

8. 1. 2020 17:16

Děkuji, ono to není lehké o tom psát hlavně ze začátku, kdy si vyberete většinu toho špatného.Víte nikdy nám nebyl úzko z jeho jednání , ale mnohokrát z našeho okolí, ale mělo to postupně vývoj k lepšímu. A ještě jedna věc ta jeho radost ze života , ten jeho občasný hlasitý řehot, to je to, co jsme my bílí už tak trochu zapomněli, anebo se žinýrujeme a dusíme to v sobě. A to mě strašně baví.:-)

4 0
možnosti
MG

Suhlasim, ze musia sa snazit omnoho omnoho viac. Nikdy nezabudnem, ake problemy mala moje spoluziacka na diplomacii z Palestiny v Banskej Bystrice - kedy ju predavacky v obchodoch povazovali za Romku.

1 0
možnosti
JD

není divu .. pro araba je palestinec horší než pro čecha cikán ..

2 0
možnosti
Foto

Budu upřímný - ve mě psaní podobného typu navozuje jedno jediné slovo - "masturbace". Ale přeju Ti, aby vše dopadlo ok, o tom vlastně ani můj příspěvek není...

0 0
možnosti
DV

D22a86v53i90d 62V76l62k

8. 1. 2020 17:00

Budu upřimný Vladimíre............anebo víš co mně je vlastně úplně jedno, co ti to navozuje. Jen se Tě zeptám připadá Ti to slušný, říct o někom , že vlastně svým psaným projevem veřejně, abych tě citoval "Masturbuje?" A jinak jsem zvědav, co na Tvůj příspěvek řekne administrátor diskuse, mně teda připadá dosti nevhodný a urážlivý.

1 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,47
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik