Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FD

To není rasizmus.To je zkušenost.Je pořekadlo "Nedráždi hada bosou nohou".

Jestliže mě desetkrát takový uštkne,tak po jedenácté jsem velmi obezřetný.

0 0
možnosti
MG

Nechci se uplne rypat v detailech, ale v pripade hada si ve vetsine pripadu muzete zcela sam i za to, kdyz vas ustkne jednou. Desetkrat, to uz si clovek musi poradne zaslouzit vytrvalym opakovanim te chyby.

0 0
možnosti
Foto

mě se článek líbil jen by bylo škoda kdyby byl poslední všechno se vyvíjí takže prosím o pokračování nehledě na to že to bude cenné i pro zbližování komunitR^ a samo karma:-)

2 0
možnosti
Foto

Vám se to líbí a chtěl byste více? Asi stejně, jako autor, vůbec nechápete, že takové psaní onoho romského kluka staví ať chce, nebo nechce, a on si to asi určitě ZATÍM neuvědomuje, do pozice povinné vděčnosti, vždyť přeci tady David pro něj dělá tolik dobra... Víte, sir Nicholas Winton zachránil kdysi 669 židovských dětí před nacisty. Kdyby žena pana Wintona, Greta, nenalezla doslova náhodou seznamy dětí a příslušné dokumenty na půdě v domě, kde Wintonovi bydleli, tak by se na ten jeho čin snad i zapomnělo. On sám se tím nikdy nechlubil. Nepotřeboval si stále dokola rozsvěcovat svatozář tím, že by někomu neustále připomínal všechno, co pro něj udělal. Chápete co tím vším míním...?

1 0
možnosti
MV

Ty přece nemůžeš bejt lepší člověk. Dyt jsi vlk!

3 0
možnosti
VB

Velice zajímavé. Musím říci, že jsem měnil názor. Chodil jsem 3/4 roku přes stavbu silnice. Když jsem šel do kanclu, borci již tam byli, když jsem odcházel, ještě tam byli. Když vidím Rómku se třemi dětmi (jistě na sobě nemají nějaké kdoví co, ale je to čisté a pěkné) tak si ji vážím více než vystajlované fifleny, která místo děcek (ty by ji kazili postavu) dává francle svému mopsíkovi.

2 0
možnosti
JH

Paušalizace naruby - pokud je špatné, že na základě (špatného) chování stovek lidí, hodnotíme statisíce jiných, je zrovna tak špatné, když Vy tak činíte na základě (dobrého) chování jednotek lidí.

2 1
možnosti
Foto

Nic chytrýho psát nebudu, ale nějak se nás na sílu snažíte přesvědčit jak jsou romové skvělí. Že by toho bylo na vás už trochu moc? Nikdo od vás tuto informaci nepožadoval a ani se nějak nevyptával.

2 3
možnosti
DV

D29a61v41i31d 27V92l79k

10. 1. 2020 19:15

Doporučuju čtetě Vladimíra Kroupu , tam jste na svým.

0 0
možnosti
ZS

Myslím, pane Vlku, že poslední blog na toto téma by bylo fajn napsat tak za deset let. A skutečně vám ze srdce přeju - a pochopitelně celé vaší rodině - aby byl stejně tak pozitivní, jako je tenhle.

10 0
možnosti
MK

.....no kliku jste tedy rozhodně neměl.....

4 2
možnosti
Foto

Karma.Slušní Romové to nemají opravdu jednoduché a musí překonat víc překážek než my.A pokud má za sebou ještě děcák,je to drsná kombinace.Ze svého okolí vím,že Rom se může stát v malém městečku i starostou...jen je potřeba,aby dostal na začátku místo předsudků šanci.Jak to,že má jen 60 kilo,to u Vás ještě nepřibral...?:-)

5 0
možnosti
DV

D62a57v34i11d 25V43l97k

9. 1. 2020 13:19

;-D Ne jen dvě kila a prý je tlustý;-D

1 0
možnosti
JP

Vy zajišťujete štěstí dcer jejich vzděláním a darovaným bytem? To je mi jich líto, že se staly položkou vašich kalkulací a součástí pochybného modelu.

Moje dcery vystudovaly VŠ, protože chtěly, a bydlí s rodinami ve svém, protože jsou šikovné. Nesnáším táty, kteří "dají své děti vystudovat". Stejně tak si nemyslím, že je dobré se postarat o štěstí svých dětí bytem a jinými dary v očekávání vděčnosti a závislosti. To dělají jen diktátoři a uzurpátoři, kteří tak dávají najevo svoji nadřazenost.

3 3
možnosti
DV

D20a56v44i56d 24V44l75k

9. 1. 2020 10:01

Jestli Vás to svědí, hlavně si o neškrábejte.;-D Jestli jste chtěl dneska někoho trochu naprudit tak, já pro to nejsem vhodný objekt.

3 0
možnosti
JH

Je to tragédie, ale jak píšete, nemůžete s tím nic dělat.

1 0
možnosti
DV

D56a71v15i30d 11V27l89k

9. 1. 2020 9:58

Není to tragédie.

0 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,47
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik