Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

neptej se zbytecne (myslim headline tvyho dnesniho blogu) - precti si "anallyzu" pana Nozicky v dnesnim blogu - tam to mas cerny na bilym, Vlcaku

6 0
možnosti
Foto

nečti Nožičku, nečti Nožičku, nečti Nožičku, nebo se zblázníš....

6 1
možnosti
Foto

Napsals to i za mne. Je to k pozvracení. O co jde? Jaký průser musí nastat, aby se stalo to, co je naprosto běžné v každé jiné zemi? Že při podobných věcech okolo Andreje Babiše ( a že jich za ta léta bylo, všichni vědí) se prostě dotyčný poroučí z čela vlády a země. A my se dozvídáme, že on nikdy neodstoupí...takže když bude mít dostatek jedinců, kteří sice vědí, že to grázl, ale tak nějak náš a proto mu to tam nasypeme, tak tam bude až do smrti?

A dneska se ještě dozvíme, jestli se podělal i nejvyšší státní zástupce.

17 1
možnosti
Foto

Zcela vážně se obávám, že se to dozvíme. Tedy, že nejvyšší státní zástupce nebude mít odvahu postavit se k věci čelem. Zde přeci nejde o osobní zájmy, o lesk moci jednoho na úkor všech, atd. Tady jde o právo a čest. Jde o stejnou platnost práva pro všechny bez rozdílu.

A ještě drobná perlička: ČT ve zpravodajství dnes ráno opakovaně pouštěla slova Miloše Zemana o tom, že celá ta věc kolem Babiše je jen "zpolitizovaná" a že on (prezident) v případě nutnosti sáhne k abolici. ;-O

7 0
možnosti
MZ

Taky to nechápu, jak se po tom všem ještě někdo Babiše může zastávat? To je fanatismus a zaslepenost toho největšího zrna. Za článek karmaR^

10 1
možnosti
PK

Lukaševičuv Seznam to informování o AB jistě vyváží. Jinak jsem si nevšiml, že by se zde nemohlo mluvit i hanlivě a urážlivé o AB,důkazem toho jsou mj i zdejší přísvěvky...to jebohužel jen vaše vidění.

2 9
možnosti
DV

D14a47v92i53d 64V71l40k

4. 12. 2019 9:54

Kde jsem to napsal??

5 0
možnosti
Foto

Bohužel při čtení různých komentářů u různých článků jsem si takřka jistá, že tento hrách se zastavil o stěnu. Včera jsem pochopila, že voličům Andreje vůbec nevadí, že si z nás i EU dělá dojnici - reakce typu - u jiných vám to nevadilo; není tu nikdo schopnější; vždyť to není nic tak strašného, jsou horší věci, co by se měly řešit - mluví za vše. Je jim to jedno, dle nich je nejschopnější. Ale zatím mi nikdo neřekl v čem. Mluvit neumí, debatovat neumí, problémům nerozumí. Jen jedno umí, plakat a naříkat, v tom je nejschopnější. No a pak je stále příliš vlivný, má za sebou hradního pána a sektu svého hnutí, odporníků, pardon odborníků. Jediné jeho štěstí bylo, že se dostal k moci v době ekonomického růstu a mohl své voliče krmit. Nové voliče už nezíská, jeho cílem je udržet co nejvíc těch současných. Paradox je, jak plive na EU, kterou vlastně tak šíleně potřebuje. A soudit se o peníze, které jste poskytli, to je teda fakt nehoráznost EU (ach ta logika!). Jen přilívá olej do ohně okamurovcům a všem euroskeptikům.

16 2
možnosti
DV

D23a59v67i73d 83V42l68k

4. 12. 2019 9:56

Jitko, dovedete si představit , že se bude stát v čele s Babišem soudit s Agrofertem včele s Babišovou o vrácení dotací? Jáse přiznám ,že už je to úplně mimo moje chápání to není stát to je fraška.

9 1
možnosti
Foto

Škoda už byla udělána a nemá smysl plakat nad rozlitým mlékem. A lze ji zmenšit jedině tak, že přimějeme Brusel ke změně stanoviska. A jedině Babiš to může dokázat. Fiala nemá tu správnou motivaci. Nezbývá nic jiného než obrátit se na Evropský soudní dvůr.

Něco jiného bude, pokud by Brusel navrhl, že v případě odstoupení Babiše nebude trvat na vrácení dotací.

0 4
možnosti
DV

D47a81v22i74d 83V23l80k

4. 12. 2019 9:58

Ne to je nesmysl.Dotace nám budou odečteny s budoucích plateb a Český stát musí tuto částku tvrdě vymáhat po tom kdo se dopustil podvodného jednání!!!

5 0
možnosti
Foto

Bohužel jsou lidé, kteří budou Babiše stále obhajovat a milovat. Kobliha nade vše.

11 1
možnosti
DV

D72a57v80i86d 33V93l70k

4. 12. 2019 9:58

Je to mimo moje chápání Martine

5 1
možnosti
Foto

Karma.I to co zde předvádějí někteří místní blogeri při obhajobě Babiše je pod lidskou důstojnost...

21 1
možnosti
MK

V tomhle s Vámi souhlasím, i když jsme občas ve při.;-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,37
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik