Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

me prispevek nemajzli-mel hodne lajku,ale normalne upravili-muj prispevek si upravili podle sveho-kus ho umazali-jsem neverila vlastnim ocim a vubec nebyl vulgarni...prej u nas existuje neco jako svoboda slova,ale evidentne ne pro vsechny

1 0
možnosti
Foto

To byla jen normální korektura. Ještě buďte ráda, že to udělali za Vás. Jinak byste to musela dostat s návrhem požadovaných úprav a posléze ke schválení.

0 0
možnosti
MK

Ta manipulace administrátorů už se začíná blížit cenzuře. Předevčírem jsem na jeden blog s tématem Babiš napsal svůj názor, ve kterém jsem parafrázoval výrok našeho nejvyššího. Nikoho jsem neurážel, nebyl jsem vulgární ani jsem nevybízel k násilí. Pouze jsem psal s podobnou nadsázkou, ve které se nesl celý blog a byl jsem kritický k Babišovi. Byl jsem smazán a zabanován.

Dotázal jsem se proč, a v odpovědi, kterou jsem obdržel stálo doslova:

"Co se týče výroků našich politiků, nemáme za to, že by měly být brány jako etalon kultivované diskuse, z hlediska administrace příspěvků pro nás nejsou relevantní."

Chápu to tak, že co je dovoleno Bohovi, není dovoleno volovi. Nesouhlasím s takovým přístupem.

4 0
možnosti
Foto

A mne zase odstřihli z Novinek. Všude jinam se dostanu, ale když kliknu na nadpis v Novinkách - tak je to pro mne nedostupné.

1 1
možnosti
AN

A88l70e32š 49N47o22v79á72k

4. 12. 2019 11:15

Normální člověk by si počkal, co skutečně říká auditní zpráva. Jaká doporučení k řešení situace tam asi jsou.

Obávám se, že to rozhodně nebude "prodat nebo odstoupit", jak dokola opakují Babišovi konkurenti.

5 7
možnosti
AM

A28d39a44m 79M34a96l64ý

4. 12. 2019 11:22

Ale bude. Jinak by se Babiš a jeho podržtaškové tak nečertili.

13 2
možnosti
Foto

Normální člověk by za dané situace sbalil kufr, zkontroloval konto na Kajmanech a odcestoval do nějaké příjemné ostrovní říše. Kde by se mohl oddávat radovánkám, svým koníčkům, pěstováním řepky na zahrádce a tak.

Takhle to však dopadne, když si nemoudrý pán ukousne moc velké sousto. A jediný zemědělský produkt je zlaté tele. Kdyby byl býval chodil na katechismus, věděl by, jak to s tím teletem dopadlo.

Na druhou stranu je náš pan premiér troškař - čtvrt miliardy sekyrky v celé republice, zatímco náš pan Mikula dokázal 69 melounů v patnáctitisícovém městě.

Karma!

18 1
možnosti
JS

To je právě ono. Takzvaní příznivci "demobloku" si hrají na slušné občany a přitom mají na jazyku jen "samé mastné nadávky".

Pokud by evropští politici a "nezávislí vyšetřovatelé" přistupovali se stejným metrem, který používají na Babiše, například k podnikatelům v Řecku, museli by zkonfiskovat celé Řecko. Podobně by to dopadlo ve Španělsku nebo v Itálii. Jenže zmíněné země jsou politicky jaksi poslušnější, a tak je daleko jednodušší přivírat nad nimi obě oči. Babiš je politicky nepohodlný. Jen úplný naivka si může myslet, že "úředníci Evropské unie dělají svou práci a hájí zájmy daňových poplatníků Evropské unie".

Ve skutečnosti je úřednický aparát Evropské unie neuvěřitelně objemný moloch, který spotřebovává stále více prostředků od daňových poplatníků, a to tím rychleji, čím je ten moloch větší. A výsledkem je jen čím dál větší kontrola nad životy lidí a byrokratická zátěž.

Z naší země odchází každý rok přes deset procent HDP právě do těch zemí, které mají v EU rozhodovací pozici. Když to porovnáme s ročním růstem HDP České republiky, musí i každému laikovi dojít, proč ekonomové hovoří o tom, že takový odliv bohatství z naší země je dlouhodobě neudržitelný.

Právě tohle je hlavní problém naší země – každý rok je z České republiky odčerpáno skoro půl bilionu korun, abychom pak dostali usmolených sotva sedmdesát miliard na dotacích (když se daří hodně čerpat). Náš problém spočívá v tom, že klíčové segmenty našeho hospodářství nejsou v našich rukou – od průmyslových podniků, přes banky, po vodárny. Jenže daleko jednodušší je udělat problém z Babiše. Nejsem jeho volič, ani té party stran, co ho drží u moci, ale tak naivní, abych skočil na "antibabišovský lep" prostě nejsem.

8 12
možnosti
DV

D92a55v57i50d 11V27l55k

4. 12. 2019 10:51

Hloupý to začalo být už v první větěRv

8 3
možnosti
Foto

Obyčejný člověk by měl dávat cihlu k cihle, nebo těsto do díže a nepsat o věcech, kterým nerozumí. Politika je špína a sám se společně s panem Bučkem divím, proč do ní Babiš lezl. Faktem je, že odstřihnul od státní kasy velkou bandu lumpů, kteří z ní čerpali každoročně různými fígly neskutečné sumy a nejpovedenější byl fígl s FVE, který nás ročně stojí 40 miliard. Národ tuhle zátěž, kterou platí v ceně elektřiny a ve zvýšených cenách zboží přijal trpně jako velbloud další vak mezi hrby. Jak je obyčejný člověk, mezi které se řadí i autor, snadno zmanipulovatelný svědčí jejich rozhořčení na pár stovkami milionů. Asi propadali z matematiky a neví, že bilion zátěže z FVE je 2500 krát víc než nějakých podělaných 400 milionů.

4 14
možnosti
DV

D27a17v61i47d 81V22l96k

4. 12. 2019 10:42

Historky a pohádky pana Bicery.Máte nějaký konkrétní zdroj? nemáte viďte.

8 2
možnosti
MB

Já AB svého druhu obdivuji - skutečně. Stojí mu to za to ? Starší chlapík, který pro sebe i cosi vytvořil, určitě. Za pouhých 6 let se z mého pohledu znemožnil a zničil. Dluhy, mezinárodní ostuda, soudy, audity - Stát nezkvétá - čísel faktů je kopec. Opravdu, lidsky stále nechápu, k čemu je mu to dobré ? Je 30 let po revoluci ...

Mají nastupovat potomkové - přebírat od tátů to vybudované a rozvíjet to. Zde je totálně uštvaný člověk s krvavými žilkami v očích. Rodinou je mu zřejmě 30 % obdivovatelů a jemu osobně zavázaní lidé ve Státním aparátu. Smysl jeho života mi uniká. Zároveň, ty jeho - prosím ! Podporujte jej nadále ! Ten člověk nemůže dopadnou dobře - a to je skutečně dobře . Uštvaný štvanec a lhář, z našich peněz poplatníků multimilionář ... :-)

8 0
možnosti
DV

D50a28v55i72d 77V60l16k

4. 12. 2019 10:43

Máte pravdu Mirku,ale obdivovat ho nejde.Berte v potaz ,že za dobu působení v politice taky zdvojnásobil majtetek. Lidsky pana Babiše taky nechápu.

6 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Karma, Davide!

Stále výrazněji je vidět, co se ukrývá za slovy "řídit stát jako firmu". Prostě "šéf firmy", z ní tahá peníze dle libovůle do jiných svých firem. ;-O;-€;-O

10 0
možnosti
DV

D38a14v94i84d 76V81l25k

4. 12. 2019 10:41

Díky Marku

2 0
možnosti
JH

Fakt sranda! To se vám obyčejný člověče Vlku, který ve svém volném čase nezištně, zdarma píše do babišovské iDnes, fakt povidlo:-)

1 6
možnosti
DV

D85a74v51i88d 12V28l19k

4. 12. 2019 10:45

Pane Havránku prosím máte nějakou věcnou poznámku k obsahu blogu? Trolit tady fakt nemusíte.

4 0
možnosti
Foto

Cituji Vaše slova:

"Velmi mne mrzí jakým způsobem o dění kolem pana Babiše informuje Idnes na kterém píšu tento blog. Jestli si v Idnesu myslíte, že lidé jsou hloupí a necítí, jak jsou články lehce manipulativní ve prospěch majitele Idnesu, jak informace třídíte a vyzdvihujte postoje lidí z vládní ANO"

Zdroj: https://vlkdavid.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=737907

Chcete tímto snad říct, že i Vy píšete články lehce manipulativní ve prospěch majitele IDnesu?

Alespoň na blogu IDnes mají články dehonestující Andreje Babiše naprostou převahu.

A blog IDnes není součástí IDnes a tedy jeho majitele?

1 2
možnosti

Tohle by se dalo nově definovat ve slovníku největších hloupostí jako "Petříkovy otázky"....:-)

10 2
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,36
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik