Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A před kým bychom klečet měli?

4 2
možnosti
Foto

Račte si klečet, před kým se Vám zachce. Ale nikoho do toho netahejte. :-P

3 2
možnosti
Foto

Velmi dobře, Davide! R^R^R^

Ať nám je poučením druhá republika (po Mnichovu).Oficiální politika byla předpodělaná vůči Německu, ale nacistům to bylo šumafuk. Tehdy u nás taky posílili sympatizanti s nacizmem (Vlajka, atd.) a tajně si mysleli, že později za to dostanou nějaká místa. Šeredně se spletli.

Podlézání si nikdo neváží. I dnes mohou Rusové nebo Číňané cynicky využít naše rektální alpinisty ke svému prospěchu, ale to je všechno. Vážit si jich nebudou, pohrdají jimi.

10 9
možnosti
Foto

Kdo kdy klečel před Rusákami a jak to konkrétně vypadalo?

7 5
možnosti
Foto

Doma se podívejte do zrcadla

12 9
možnosti
RE

Taky ho nemusim, ale za tu multikáru má u měR^

14 3
možnosti
Foto

Karma.Kritici Novotného jsou často ti samí,kteří ODS kritizují za to,že je to šedivá a nudná strana.;-)Lze jen doufat,že starostu v blízské době nezabije nečekaný infarkt,či něco podobného na ruský způsob.Ty mraky lidí na ruské ambasádě tam nejsou pro zábavu...

33 7
možnosti
Foto

Co mě ještě zaujalo, je, že web Řeporyjské radnice byl hackersky napaden, což se do teď nikdy nestalo. Mohli to udělat přímo Rusové, nebo třeba jen jejich místní přívrženci. Ale ukazuje to, co jsou všichni tihle dohromady zač.

33 7
možnosti
Foto

A nebo je to provokace, že ano?

4 5
možnosti
PK

Tuším,že jeden Američan kdysi pravil: ,, Neměli bychom hledat hrdiny, měli bychom hledat dobré nápady.“ no různých "hrdinů" máme přemíru a a píšeme na ně oslavné ódy, nebo blogy, s dobrými nápady je to podstatně horší....

3 2
možnosti
Foto

Dobré nápady?To myslíte nápad juniora omezit úřad ombudsmana, protože je Šabatová nebezpečná?To opravdu junior neví,že tato "nebezpečná" paní ve své funkci za necelé tři měsíce končí a celé je to tedy nesmysl....?

10 4
možnosti
Foto

R^ Moje řeč a karma. Příznačné je, že to tu odsuzují především ti, co zastávají spíše levicové, až levicově extrémní postoje.

15 6
možnosti
Foto

Takovou nahrávku levičákům lze pouze uvítat. Jen houšť.

2 3
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,49
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik