Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

dobry den,

1."Rusák" je vulgarni osloveni...netreba snad klesat k vulgaritam.

2.p.Novotny rozhodne neni lidovy hrdina, ale spise jina postavicka te Švejka-Pepek Vyskoc. Cele jeho vyjadrovani a chovani probihalo v duchu "meeeee"

3. pokud mate dojem, ze klecite pred Rusy, hovorte za sebe, nikoliv za verejnost.

4.jsem Sokol- jako takovy znam velmi dobre historii Česke resp. Československe republiky. Sam sobe by jste si mel dat facku jak barak, pokud si dovolite mluvit o ceskem narode jako predposranem....uz ve jmenu vsech padlych legionaru, odbojaru, sokolu, letcu RAF....zrovna bezi na FB vzpominka jednoho primeho ucastnika prazskeho povstani...doporucuji shlednout a zvazit zda tento povrchni a urazlivy blog sam nesmazete a nezajdete se nekam do kouta stydet....

jsem s pozdravem

33 15
možnosti
DV

D24a23v28i59d 59V33l83k

1. 12. 2019 15:16

Rusák je zcela adekvátní iznačení té svoloči co dnes vládne Rusku. Pan Novotný je inteligentní, drzý exhibicionista, který ví jak zaujat média. Jinak platí na hrubý pytel hrubá záplata. Jako Sokol byste mohl vědět, jaké úcty v nedávné minulosti Sokolové a Legionáři požívali, nebo třeba letci RAF, jak si užívali v uranovým dolech , kam je poslali představitelé tohoto národa. Tenhle národ se většinou ke svým hrdinům nechová moc hezky- bohužel.

19 15
možnosti
AL

Před Rusákama nesmíme klečet. Díky pane Novotný

--------------------------------------------------------------------------------------

Díky, pane Novotný.

Jak vidím, někteří až do teď, možná že pouze ze setrvačnosti, zbabělosti nebo to pouze nevěděli před Rusama klečeli.

Díky, pane Novotný, že jste jim otevřel oči a oni vstali! :)

Pokud ovšem opět na kolena nepadnou, .... před svou další jinou modlou.

A já pořád, že jsou stále s něčím nespokojeni a nemůžou se prosadit.

Díky, pane Novotný!

:-)

;-DR^

5 10
možnosti
Foto

Krize demokracie je velkým tématem posledního desetiletí. Podle historika Timothyho Snydera ne náhodou, protože tato krize vstoupila do horké fáze právě po roce 2010.

V tomto desetiletí uchvátil moc v Rusku jediný oligarchický klan, došlo k protidemokratickému obratu v Polsku, k útoku Ruska na Ukrajinu, k volbě Donalda Trumpa americkým prezidentem a k rozhodnutí o vystoupení Velké Británie z Evropské unie.

Snyder mapuje běh událostí zejména na Ukrajině a ve Spojených státech a odhaluje příčiny a obecné rysy krize.

Jsou jimi společnost rozdělená nerovností, obrat k národním mýtům, který brání vůli po praktických reformách, vzestup fašistických představ nebo devalvace pravdy a faktů na úkor smyšlenek.

V pozadí přitom nachází vliv Ruska, které tyto trendy využívá, posiluje a nejednou také iniciuje.

dle zdroje: http://jdem.cz/aaaa7

7 3
možnosti
Foto

Mimochodem toto vše předvídala jedná dáma ve své disertaci v 90. letech, kterou jsem četl, dokud byla volně přístupná na jednom ruském webu. Že kulturní rozdíly zastaví globalizaci a liberalismus.

4 3
možnosti
AT

Aniž bych trpěl servilitou vůči Rusku, extempore Novotného mi po chuti není. Uvědomujete si, že je ze stejné kategorie, jako hysterická velkohubá prohlášení ruských politických nýmandů, kteří občas volají po obnovení SSSR a připojení bývalých satelitů? A na které se pak nejzarytější rusobijci odkazují s komentářem, že "jsou ti rusáci pořád stejní"?

14 4
možnosti
AL

Před Rusákama nesmíme klečet. Díky pane Novotný

--------------------------------------------------------------------------------------

Děkuji autorovi za nezištnou radu a doporučuji mu vstát. (Ovšem pokud chce)

Nikdo na světě není tak malý, abych musel před ním klečet..

.

:-)

5 2
možnosti
Foto

vy se rád opakujete???

6 5
možnosti
AC

S tou připo..... máte naprostou pravdu. O to víc si vážím lidí, co mají koule. V tomhle mi je Novotný sympatický. Nebere si servítky a mluví jak mu pusa narostla. Líbil se mi jeden rozhovor s ním na DVTV, kde sebe s nadsázkou a sebeironií označuje za sluníčkaře a vítače, přesto však vyjádřil sympatie ke Klausovi ml., kterého si prý pro jeho intelekt váží. Tohle by jen ta někdo neřekl....zvlášť v médiu, které sledují zejm. úhlavní Klausovi odpůrci.. a navíc když on sám je jeho názorový oponent. Dokáže být však nad věcí a zůstává svůj...takže i přes to, že je to docela pošuk, moji pozornost a snad i sympatie si získal.

19 5
možnosti
Foto

J13a58n 14P30e86c45h53a

1. 12. 2019 13:42

R^ Novotný je pořádně hrubá záplata na ten neméně hrubý ruský pytel.

16 12
možnosti
DV
MB

Počin Novotného šokuje, nejsme přivyklí. Proč mejsme !? Většina přispivatelů se hlásí k Janu Husovi. "Mluv pravdu - Haj pravdu - Obětuj se pro ni" ! Podobně je oblíbený J. Švejk, který rozkládal mocnáře z Vídně. "Nechť žije Císař pán a celá jeho rodina" = Je to blb, pravila komise lékařů ! "Jste banda lhářů a agresorů" ! = Je to blb, pravilo vedení vysílání a sami se za 7 minut vypli ! No já nevím, nicméně mlčení, odjakživa bylo považováno, snad za souhlas! Tak tedy rovněž konstatuji - Rusko je říší zla, lháři a spolek agresorů. Možná rovněž budu nazván blbem, těžko říci. O tom kdo je - není, třeba zase budou rozhodovat nějaké mocnosti s kolaborujícími komisemi a jedinci :-)

16 3
možnosti
Foto

I67v68a17n 82M75a66r80e73k

1. 12. 2019 13:44

R^8-oR^8-oR^8-oR^Tak, a máme nového ? . . . . . . . . Hrdinu. 8-o8-o8-oR^

3 1
možnosti
AL

Před Rusákama nesmíme klečet. Díky pane Novotný

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Škoda, že na to autor přišel až teď.

Ty jeho kolena asi nebudou v dobrém stavu. Voltaren?

.

:-)

3 10
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,49
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik