Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

My si máme právo postavit sochu, oni mají právo protestovat. Ale urážet někoho zcela nevhodným chováním, navíc z pozice nalého bezzubého pejska štěkajícího v bezpečí za plotem, to je dost pod úroveň. :-/

11 5
možnosti
PK

Můj názor na pana Novotného je cca stejný jako Váš. Já osobně jej považuji za kašpara, ale inteligentního, na kterém je vidět "škola" bulváru. Přiznávám se, že v jakýchkoliv volbách by můj hlas nedostal. Zároveň jsem ale rád, že tu je, že se nebál v Rusku říci, že vše má své "mantinely" a to i "starostlivost" Ruska o to, co v naší zemi stavíme a bouráme... a po shlédnutí projevu pana Žirinovského (část i s titulky můžete shlédnout zde: https://www.forum24.cz/zirinovskij-o-cesich-stalin-je-mel-okupovat-a-jejich-prumysl-odvezt-do-ruska/ ) si myslím, že takovýchto lidí, kteří budou více hájit naši zem by mělo být více...

9 4
možnosti
OM

Srovnávat ten bulvární odpad se Švejkem to je hodně velký úlet. Chápu že spoustě jednoduše uvažujícím lidem se líbilo že pan Novotný řekl ruskému bulváru holou pravdu o Katyni a dalších věcech. Ano má pravdu, ale jde o to že pan Novotný to určitě neudělal z nějakého vlasteneckého cítění ale čistě jen pro své zviditelnění v roli starosty. Takže dělat z něj národního hrdinu je hodně přes čáru. Už jen proto že formou kterou se prezentoval, se jen snížil na úroveň ruské strany. (I když v jeho osobě to není žádný problém). :-)

12 5
možnosti
PK

S Vaším příspěvkem plně souhlasím, ale domnívám se, že bylo potřeba se v rétorice "snížit na úroveň ruské strany", protože to je jediný způsob, jak se v takových případech nechat slyšet... Dovedete si představit v obdobné diskuzi např. Marka Ebena či někoho podobného? Domnívám se, že takoví lidé by v podobné diskuzi neměli ani tu nejmenší šanci se prosadit i kdyby měli 1000x pravdu...

9 0
možnosti

No nevim jestli Novotny rusum spis nepomaha, kdyz to rika aj hlavni rusobijec na idnes, tj, pan Votapek :-P

6 1
možnosti
KS

Pan Votápek to komentoval z diplomatického hlediska. A to je trochu jiné, než udělat si z Rusů blázny.

2 0
možnosti
JB

No, jestli to půjde takhle propagandisticky dál, tak za pár let se mladým bude říkat, že je vlastně škoda německé prohry. Potomci Zieglerů budou 8 května zvedat ruku na Letné a držet smutek.

8 15
možnosti
LV

A ti Vaši? Budou mašírovat po Rudém náměstí? To možná v tom lepším případě...

11 4
možnosti

Bohužel, ukazujete spíše to, co "zdobí" každý národ. Když se nám něco líbí, je to chování hrdinské, chování chlapa s koulemi. Když se mi nelíbí, je to buranské a bulvární.

Pan Novotný není žádný hrdina, co by se rval proti Rusákům. Prostě si svým, bulvárním, způsobem dělá reklamu. Nebudu mu tleskat, stejně jako nebudu tleskat Zemanovi za to, že se staví proti migraci. Jak Zeman, tak Novotný, to dělají zejména kvůli sebeprezentaci.

Je mi líto, že se naše reprezentace (kterou jsem si jako národ zvolili (a nebojte, absolutní většina světa miluje své politiky stejně jako my)), se chová jak chová, leze Číňanům či Rusům do zadku, ale nehodlám kvůli tomu tleskat jednomu lokálnímu politikovi dělajícímu si reklamu. Kdyby si dupnul jiný starosta, nehodnotil bych, neboť bych neznal jeho motivaci. U pana Novotného ji znám

8 2
možnosti
LV

Stačilo říct "Máte pravdu, pane Vlku, potvrzuji z vlastní zkušenosti".

3 2
možnosti
Foto

V Jekatěrinburgu stojí obří socha Lenina, hlavního představitele bolševické vražedné hordy, která má na rukou krev cara a jeho rodiny. Socha stojí v témže městě, kde byla carská rodina neuvěřitelně bestiálním a bezcitným způsobem povražděna na příkaz z Moskvy. Je to jejich právo, mít tam tu Leninovu sochu. A nám ať laskavé nemluví do toho, jaké sochy a pomníky zde máme v našich městech.Tečka.

20 2
možnosti
Foto

Ale Lenin i Vlasov nejsou naší, ale jejich hrdinové, o nichž by si měli rozhodovat sami. Jde o vlastnická práva k vyobrazení těch či oněch historických osob. Berte to trochu kapitalisticky jako ochranu investic.

4 6
možnosti
Foto

22:09, karma článku 41,38.

To občan Lička jistě jako tradičně ocení, že článek se líbí a vystihuje nálady a názory čtenářů :-).

12 0
možnosti
Foto

R^;-D;-D;-DR^ Jeho nejoblíbenější argument! Tedy, kromě toho, že miluje svobodu a demokracii!

6 0
možnosti
JP

Dost na tom, že jsme se plazili před Gruzíncem (Džugašvili vulgo Stalin) a potom před Ukrajincem (Brežněv) ale před Rusama fakt klečet nebudem.

5 0
možnosti
Foto

Brežněv se na Ukrajině jen narodil, ale původem byl Rus. Ale i tak dost podivného původu.

1 0
možnosti
DV

D17a44v11i85d 76V29l39k

1. 12. 2019 21:59

Tak byl jsem vyloučen z rozhodnutí administrátora z diskuse, tak děkuji dodatečně všem za diskusi a omlouvám se , že jsme nemohl odpovídat.

9 0
možnosti
Foto

Davide, to mi nějak uteklo... Za cože tak strašlivého jsi měl stopku?

4 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,49
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik