Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přesně Davide, Karma...R^

8 0
možnosti
MM

To je omluva ve stylu, omlouvám se, že jsem ten článek nenašel.

10 0
možnosti
JB

J21i45r63i 46B52o24r

5. 11. 2019 16:41

Vojta"Falmr" Filip několikrát opakoval, že invaze (okupace) nejvíc poškodila komunistické hnutí.To je správná lítost nad obětmi. Taková soudružská.

11 0
možnosti
Foto

Bohužel jsem ten rozhovor viděl v TV. Nedokoukal jsem. Bylo mi jaksi nevolno.

3 0
možnosti
Foto

Jo, kamaráde, - staří důchodci...? Zlatý voči, bohužel stále vstávají noví bojovníci, tu více zelení, než rudí, tam více dredatí, než rudí, ale uvědomělí jsou všichni, až hanba...

14 0
možnosti
MM

A to ještě mnoho voličů KSČM prchlo k Babišovi.

5 0
možnosti
Foto

Soudruh Grospič pochopil, že poněkud přestřelil. Nepochybně stále přísahá na internacionální pomoc, jež překazila kontrarevoluci, jistě by po uchopení moci "změnil" názor na svou omluvu, která byla dle něj nejspíše "vynucena davem".

Jedno indiánské přísloví říká: " vyřčené slovo a vystřelený šíp" . Soudruh může říkat, co chce, zůstane lidským odpadem a špínou.

R^

14 1
možnosti
Foto

Prastará "leninská taktika". Něco se řekne, pak se řekne, že to bylo myšleno jinak a vypustí se nějaká lež na opití lidí rohlíkem. A když lidé reagují naštvaně, přijde falešná, neupřímná omluva, (ale na svém si beztak budou soudruzi dál trvat). Když jim někdo něco vytkne, ohradí se, že oni se přece už omluvili. Ale v praktických skutcích si dál pojedou po svém. Je nejsprostší hadovitá zákeřnost a kličkování.

4 0
možnosti
Foto

Tak jsem se těšila na ten výčet prebend získaných pijavicemi na Babišovi za bezmeznou podporu jeho vlády, ale bohužel jsem ho v článku nenašla. Proč? Není to škoda?

4 5
možnosti
DR

Možná má pan autor zato, že pokud by jakoukoli menšinovou vládu podporoval někdo jiný, tak by za to přece nechtěl vůbec nic a toleroval by ji jen za dobré slovo. ;-D

3 2
možnosti
JH

Jak už jsem několikrát psal - Lidé, kteří komunisty opravdu nesnášejí, by se měli radovat, nadšeně děkovat Grospičovi, jak to spolustraníkům totálně podělal - namísto těch pozdních hysterických výlevů...:-)

4 7
možnosti
JK

Přání se vám částečně splní komunisté půjdou společně s Okamurou od válu. Jen šťasten asi nebudete, chystá se reinkarnace Klausovlády a o to už se TV Kellner postará.

2 0
možnosti
Foto

V73í17t 79C16h21a12l28u69p54a

5. 11. 2019 15:45

Víte ono je to trochu složitější. Samozřejmě, že by se neměly zlehčovat oběti komunistické agrese, jak československé tak ze strany Sovětů. Stejně tak by se nemělo zapomínat na oběti nacistů. Nebudu ani porovnávat, kdo připravil o život více Čechů, pro mě je odsouzeníhodný každý zbytečně zmařený život. Bohužel jsem si ale všiml, že poslední léta se stále více připomínají ta první skupina. Krásně to bylo vidět loni (rok s osudovou osmičkou), kolik prostoru dostalo v médiích 50.výročí okupace VS a kolik Mnichovské dohodě. A v případě toho Mnichova se stejně více připomínaly chyby našich tehdejších politiků ve vyjednávání namísto toho aby se jednoznačně řeklo, že hlavním viníkem Mnichova byly západní státy a především Německo! Mám prostě pocit, že kolem západních států se musí chodit po špičkách, zatímco do Ruska si každý vždycky kopne! Dokázali jsme odpustit Němcům 2.sv.válku a protektorát,ptám se tedy, proč nedokážeme stejně tak odpustit i Rusům????

2 9
možnosti
Foto

Je tam malinkatý rozdíl, který Vám asi ušel. WWII rozpoutalo Německo spolu se SSSR (společným zabráním Polska) a ostudnou smlouvou Molotov -Ribbentrop. Kromě toho to byla světová válka. Kdežto SSSR napadlo spřátelený stát, patřící do VS, který se svazem žádnou válku nevedl. Nu a následná okupace nacistická trvala jen 6 let, kdežto ideologická okupace pomocí KSČ - kterou k moci dostrkal právě SSSR, trvala 41 let.

10 2
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,49
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik