Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejlépe komunisty, včetně Grospiča, pojmenoval hudebník Laco Deczi. Bohužel zde není jeho komentář publikovatelný, neboť obsahuje výrazy, které jsou zde nepovolené.

4 0
možnosti
PB

!!R^

A nejhorší na jejich hroší kůži je to, že to jenom zase zkusili. Jako když ruku ven z okna příbytku vytrčíš jestli ještě prší. A když ano, zase ji stáhneš a za hodinu to zkusíš znova.

Vám karma, Davide, jako hrom.

4 0
možnosti
Foto

A proč si toho vůbec všímáte?

0 0
možnosti
DR

Teď jste jim to fakt nandal.

2 3
možnosti
Foto

... karma DavideR^:-) , jo, apřišel jsem se juknout, kdo a jak bude reagovat, no a musím konstatovat, že místní "rudá letka" opět nezklamala;-D;-DR^

9 1
možnosti
Foto

Soudruzi litují sami sebe. Nelitují zločiny, které spáchali, litují jen, že jim jejich zločiny přinesly ztrátu důvěru u lidí ve světě. Takže kdyby mohli komunisté zalhat své zločiny až natolik, že by se o nich nikdo nedozvěděl, pak by to podle nich bylo "zcela v pořádku" Oni se evidentně starají se jen o svůj prospěch.

Nezajímají je lidé, nezajímají je oběti komunistických režimů, které dosáhly až sto milionů zmařených životů. (K čemuž je třeba připočítat nezměrné strádání jejich příbuzných, kteří přišli o své blízké). Komunistické hnutí je největším masovým vrahem novodobé historie.

8 1
možnosti
Foto

Pak se ovšem nejedná o komunisty, protože v Manifestu komunistické strany bylo vyřčeno, že komunisté nikdy neskrývali své cíle.

1 3
možnosti
MV

Vlcaku, ty jsi teda rozcilenej. Ale chapu Te. Ja to tady daleko od domova prijal po siti taky poradne nasupene, ale druhej den jsem si rekl: je to .ůl! Tem, kteri to vedeli to jen potvrdil a tem, kteri tusili dal sanci. a ti, kteri jsou jako on, ty odporny maskarade zateskali. lidi ale poradne zvedli hlavu - konecne. a z toho mam radost. a mam ji vlasten diky grospičovi - jak prijemne, ano, priznam to, se mi tohle jeho prijmeni pise, kdyz sam ukazal, jakym je.

ale lidi zvedli hlavu!

zdravim porad jeste z Hr, Vlcaku, ale zejtra uz konecne domu!

6 0
možnosti
MK

M92i70l17a76n 53K39e58s33l

5. 11. 2019 17:39

Zaplať Pán Bůh za ně.Kdyby nebylo komunistů nebyla by tato vláda a měli bychom se jako za Topolánka a Nečase.

3 3
možnosti
MV

to bych se fakt radsi zastrelil. mate recht

4 0
možnosti
  • Počet článků 652
  • Celková karma 38,61
  • Průměrná čtenost 4974x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik