Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Je asi přirozené, že okamžik osvobození hlavy zní jako otevření šampaňského, asi po právu, neb je co slavit.

Zajímavé je, že nejvíc brečí stoupenci "Hrdého Česka" kteří jediní brání infiltraci všeho cizího do našeho národa a rozhodně se nenechají uplatit ani (hlavně) ze strany EU.

0 0
možnosti
VV

Pane Vlk , je to zpožděné , v Plzni přípravy pokročily , ještě zbývá volba výzbroje , s čím trefit toho hlupáčka v čele radnice

2 0
možnosti
ZB

O jaké rovné páteři to autor píše? Piráti a rovná páteř?

5 0
možnosti
Foto

Ta nás už bombarduje dávno - výrobky nevalné kvality. R^

3 1
možnosti
ZB

Jak které! Každý kupuje to chce a nebo co je mu blízké.

1 0
možnosti
DV

D39a93v77i86d 79V66l35k

12. 10. 2019 10:01

Je legrační, za jak málo jste někteří ochotni prodat rovná záda, hrdost a svoji svobodu. Číst příspěvky Marka, Řezníka, Standy Nováka a ostatních bolí. Ve jménu pragmatismu jste ochotni prodat všechno. Víte kdo je ale na světě nejpragmatičtejší???Kdo prodá i sám sebe, svoje tělo, svoje svědomí a svoji sebeúctu drazí přátelé?? To je holka co dělá sex za peníze!

9 2
možnosti
Foto

Tak odmítám, že můj pohled je pragmatický, naopak je čistě ideologický, protože namítám, že restrikce vztahů s Čínou je omezováním možností exportu naší demokracie do tohoto státu. A že konkrétně článek o jednotné Číně ve smlouvě z Prahou je přijatelným nákladem z tohoto hlediska.

5 0
možnosti
MC

Pane Vlk vy asi vůbec nechápete co s tou jedinou větou Hřib způsobil. Až začne Čína rušit české pobočky u nich doma, na západě se nechytnou protože je přeplněný. Nebude to hned ale za dva roky to už určitě pocítíme. Čína bude sem do Česka dál vyvážet svoje zboží ale my k nim ne. A co řekne Brusel? Je to vaše rozhodnutí a věřím že se do toho plést nebude. Není to dlouho co byla na návštěvě v Česku ministrně zdravotnictví Číny a domlouvala se že sem budou (Jánské Lázně) posílat nemocné děti. Ani se nedivím že je radši posílají do Švýcarska po tom vyjádření Hřiba. Místo toho aby jsme obchodovali s celým světem jak to dělá Německo, Francie, Anglie atd. tak děláme pravý opak. Oni ty státy okolo nás jsou rádi že jsme tak blbí, aspoň budou mít víc obchodních příležitostí když svou "nevymáchanou hubou" nevíme jak se dělá obchod. To samé s Ruskem. Vyklidili jsme svoje pozice na obchodním trhu a kdo si myslíte že je obsadil? No přeci naši "přátelé" ze západu. Dnes se na nějakou humanitu v obchodě nikdo nekouká, moc daleko by nedošel. Budu se velice a ráda těšit na vaše další články ohledně Číny.

10 5
možnosti
SN

:-).........Paní Chmelařová, chtít po autorovi který je ovládán jedinou ideologií, která nepřipouští jinou variantu než tu, kterou on vyznává, aby to pochopil,.......tak to byste chtěla moc!

,My to té Číně natřem ať to stojí majlant, my jsme ́přece pupek světa a hlavně......frajeři, kteří se nějaké Číny neleknou! R^R^R^

6 6
možnosti

Davide, politiku raději nee. Zkuste spočítat, kolikrát tu hlavu do té komunistické zadnice strčila třeba Merklová nebo další ze slavné EU. Hřib je nesvéprávný stín Michálka a to co oba dělají je anarchie a diletantství. Pokud to není blbost.

12 5
možnosti
JV

Jen na okraj, vzpomíná ještě někdo na hokejový klub LEV Praha a ruské tanečky okolo dostavby bloků JE?

Rok 2014 Praha (česká vláda) rozhodla, že Rusové si u nás k jádru nečuchnou, jako odveta sklončil hokejový klub LEV Praha.

Rok 2019 Praha (pražští radní) rozhodla o vypovězení smlouvy s Pekingem a ústy rusko-čínského sluhy Zemana je avizován konec financování Slávie.

Jistá paralela se tu nabízí více než zřetelně a poměrně jasně se ukazuje, jak poctivě to s námi Rusko i Čína myslí. Oni si totiž spolupráci představují po podle vzorce: můžete si dělat co chcete, pokud to bude zrovna to, co nám vyhovuje. V opačném případě se vám pomstíme.

Vám karma R^

13 4
možnosti
Foto

A co by se asi tak dělo, kdybychom nevydali Nikulina?

Jenom Železný vytočil Laudera a český stát platil majlant.

3 2
možnosti
Foto

Nemám nic proti Vašemu článku. Myslím si ,že té smlouvy je škoda a,že pan Hřib by se měl starat o Prahu a pražany.Mezinárodní politika pirátům moc nejde.

8 0
možnosti
  • Počet článků 652
  • Celková karma 38,88
  • Průměrná čtenost 4974x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik