Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Za grétou někdo stojí, jsou to podnikatelé a na ně napojení politici jejich kamarádi ve státních institucích, kteří chtějí bezrizikově vydělat obrovské peníze na státem podpořených tzv. nových technologií, viz u nás solární tunel...v obyčejném byznysu je už obsazeno a drsná konkurence

12 2
možnosti

je to o dotacích a tedy o bezrizikových miliardách pro vybrané podnikatele, politiky a státní úředníky

4 0
možnosti
TR

T49o28m39a29s 86R58o42t53t

30. 9. 2019 18:30

Opravdu, psat jste nic nemel, vy "otroskumensimacho" nez jsou ti vsichni proti, kterym se vymezujete, skoda takove blaboly ukladat na serveru, skoda elektriky, kterou jste spotreboval na psani takoveho blabolu a skoda energie, ktere jste vydal na psani takoveho blabolu. Znacne neekologicky pocin!

24 2
možnosti
BG

Zrejme probiha soutez, kdo ji zostudi, pomluvi, urazi a poplive co nejvic. :-D

2 0
možnosti
PB

P27e85t96r 36B49u40r57i76a69n

30. 9. 2019 18:23

Nechte Gretu na pokoji! (leave the Greta alone!)

https://www.youtube.com/watch?v=lVQOLX1wDAc

2 0
možnosti
DV

D87a20v31i90d 30V16á32v80r75a

30. 9. 2019 18:19

Trapný, nic neříkající článek..ztratat času.

20 4
možnosti
AC

Není mi sympatický ani Klaus (či jeho ekvivalenty typu Foldyna, Okamura) ani Greta. Nicméně článek mě pobavil. Takové mírné propíchnutí zdejší názorové většiny. ;-D

Takže za mě karma.

3 4
možnosti
DV

D25a52v23i19d 58V43l11k

30. 9. 2019 18:02

Tak co jsem se z diskuse dozvěděl? Že jsem bolševik, tlusťoch, levičák a marxista a asi i trochu teplouš, který si pudruje ksicht. Všechny ty Vaše reakce pocházejí jen z toho , že jste cyničtí kverulanti, kteří si myslí ,že celej svět musí nutně být tak špatný, jak jste vy sami.

Vy si do té holky prostě jen projektujete vlastní špatné vlastnosti, jako je úplatnost, chamtivost, malost a podsouváte jí je.

Sranda je jak lehko vás jde vytočit a demaskovat, máte plné huby velkých keců a přitom je to jen o tom, že nejste schopni ani velkorysosti, ani nadhledu ani trochy laskavosti. Jste jenom ubrblaná banda protivných chlapů, co furt remcají a na každém hledají jen to špatné.

11 13
možnosti
JK

Tak nějak přibližně to bude :-)

1 0
možnosti

Jsou cíle, do kterých se trefuje perfektně. Jestliže se mentálně postižená holka stane mluvčím sekty, je to cíl jak vrata od stodoly. A pokud nám říká, že bychom měli valit další prachy, tak přímo křičí, aby jí racionální lidé poslali do háje.

V současné době se věnuje pozornost životnímu prostředí. Hodně pozornosti. Ale bohužel se na to nabalila levicová ideologie, exhibicionisté, fanatici, ... . A s prominutím, i když chci chránit přírodu, nebudu souhlasit s fanatiky či mentálně postiženými. Tak hluboko neklesnu.

14 2
možnosti
MK

Je to nová modla. Budeme tleskat Gretě, že plula do Ameriky na "ekologické" jachtě? Přitom ta jachta je vyrobená z materiálů, které jsou drahé a na jejich výrobu byla spotřebována energie, za kterou by běžný Čech jezdil v autě 50 let. Stejně tak solární panely. Aby mohl vzniknout solární panel, tak je nutné vytěžit stovky tun hornin, obsahující mizivé procento vzácných kovů nutných pro výrobu. Použít tisíce litrů ropy pro pohon strojů na těžbu a převoz této horniny, tisíce kW energie a nikdo neřeší likvidaci odpadu, kaly plné sloučenin síry apod. Ale solar je přeci ekologický, ne?

12 0
možnosti
MK

Myslím, že nikdo nevyčítá Gretě, že má jiný názor, že rebeluje. To je v 16 normální, tedy je to normální u psychicky zdravých lidí. Velmi dobře to napsal předseda Asociace dětských psychiatrů MUDr.Jaroslav Matýs

https://www.info.cz/cesko/sef-detskych-psychiatru-greta-proziva-strach-a-uzkost-svet-je-pro-ni-cernobily-43054.html

Greta není roztomilá holčička, je to loutka v područí svých rodičů, kteří by sami potřebovali psychiatra.

Co se týče klimatu, to se mění pořád. Již několik desetiletí probíhá posun Severního magnetického pole, které v poslední době zrychlilo svůj posun na 50 km ročně. To ma na změnu klimatu také vliv.https://vtm.zive.cz/clanky/severni-magneticky-pol-odcestoval-z-kanady-na-sibir-vedci-musi-upravit-model/sc-870-a-196738/default.aspx

Stejně jako vodní páry. Jen za hodinu se odpaří celosvětově 150 tun vody.

Řeší se CO2, ale jeho pokles znamená pro život smrt. Takových období bylo několik v našich dějinách a vždy to znamenalo hladomor, neúrodu a dobu ledovou, či období chladu.

V době středověkého teplotního optima byla průměrná teplota vyšší než dnes, stejně jako v období vrcholu Římské říše. Pak nastal pokles.

V době, kdy na zemi žilo řádově několik desítek tisíc lidí přišla doba ledová, příčina se přesně neví, ale za to se ví, že v té době ovzduší obsahovalo mnohem méně skleníkových plynů než dnes, je to logické. Kde nejsou rostliny není ani CO2, protože zeleň je největším producentem CO2, ne člověk. Zeleň vyprodukuje více CO2 než kyslíků a to z jednoho prostého důvodu. Tím je fotosyntéza a dalším faktorem je tlení odumřelých rostlin. Největším producentem kyslíků jsou totiž oceány.

Když chcete pomoci přírodě, tak nekritizujte ty, kteří nesouhlasí se slečnou Gretou, ale začněte u sebe. Třeba tím, že přestanete prodávat kachličky, dlažbu apod., protože to jsou věci , které jsou náročně na energie, na ropu, těžba surovin pro tyto materiály drancuje přírodu.

12 2
možnosti
PB

P84e91t57r 12B41u11r71i84a54n

30. 9. 2019 17:41

Jen za hodinu se odpaří celosvětově 150 tun vody.

Není to málo, Antone Pavloviči?

0 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,49
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik