Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D41a18v26i91d 66V54l75k

30. 9. 2019 20:01

Já se bavím;-D je to jak stádo potrefených "husáků" ;-D Burian, Kavka, Řezník to je partička;-D

4 18
možnosti
JU

J30o56s12e17f 40U45l12m24a33n

30. 9. 2019 20:15

Málo smajlíků, pane. Nezůstávejte při zemi a přidejte...Ukažte jak moc velkou srandu z toho máte, dejte průchod svým emocím, udělá vám to dobře, věřte mi ;-)

15 0
možnosti
JK

Snad za čas porozumí i ti pomalejší, že je potřeba změna myšlení, a že ta holka je možná začátek té změny. A než jim to dojde, tak budou ještě nějaký čas počítat, kolik škody nadělá výroba jednoho solárního panelu. Je fajn, že mladá generace je změně nakloněna, jak se zdá. Staří inkvizitoři to už nějak doklepou, nějakou dobu nás ještě budou oblažovat citáty středověkých svatých a pak snad dají pokoj. :-)

8 8
možnosti

Myšlení už bylo změněno.

Tady nejde o to, jestli máme chránit přírodu, ale o tom, jestli nám budou přikazovat fanatici

15 2
možnosti
Foto

Původně jsem myslel, že Davida za článek vykoupete, ale nebudete držet pod vodou. Možná zvolil špatnou formu vyjadřování, ale podařilo se mu v našem malém blogorybníčku to, co Gretě ve velkem, rozvířit diskuzi. Málo kdo si asi myslí, že svět se ubírá správným směrem, ekologie nás netrápí a svět předáme potomkům v lepším stavu než jsme ho převzali. Zátím o tom jen plácáme, protože důsledky jak se chováme k modré planetě jsme ještě nepocítili. Že svět zachrání dnešní technokraté a ekonomové...to věřím spíš nám hospodskejm posedávačům, co svět zachranujeme při každém pivním sezení.

10 0
možnosti
GK

Pochybuju, ze svet zachrani ti co vedou tu loutku Gretu.

15 2
možnosti
GK

No nevim ale timhle jsi ukazal, ze se toporis spis ty.

14 5
možnosti
DV

D58a10v96i41d 42V39l98k

30. 9. 2019 19:57

Já si s vámi tykám teta?

4 4
možnosti
TK

Asi jste nepochopil, že ti "starci" se "netopří" proti Gretě, ale těm, kdo toto děvče sprostě zneužili. Zeužili ji stejně, jako jistá menšina, když posílá svě děti krást, protože jsou nedotknutelné a trestně neodpovědné..

24 2
možnosti
Foto

Zdravím:) dnes dvě věci, co jinak nedělám - neotevřela jsem diskuzi, holt jsem unavená a nedopadlo by to dobře, a tak se za to vlezení k Tobě omlouvám.

A ta druhá - nakopíurju ti sem něco, co už jsem přidala ke skvělému článku paní Kolářové.

ještě tobě:

Myslím, že jsi jako v mozaice pojmenoval další jev...nejsem schopný se zviditelnit jako politik někde ve vyšším levelu, zkrátka mám leda tak na umrněnou politiku malého rybníku, kde stačí málo sebereflexe... a pak koukám na copaté stvoření, co se dostane tam, kde já neumím říct ani dobrý den... Davide, karmaR^

"Greta je přesně tou změnou - klidně i tahem, která se ukazuje jako ta, co konečně zafungovala: Rozhodit a shodit se stolu mistrům světa a peněz označené karty. Politici "za vodou" provázaní s ekonomickými toky a hlasy oblbnutých voličů nemají nic než výmluvy. Tohle děvče má za sebou podložený výčet našich průšvihů vůči planetě a vědce, kteří jsou léta politikům k smíchu. Co jen Fanatických Emotivních projevů člověk za život od politiků slyšel!!! a nikdy se nehrálo moc o něj a jeho štěstí. Fandím proto té holce skutečně i v tom, že nasadila pro někoho - podobné - zbraně:))

Po vyčerpání lepších prostředků mám tyhle returny ráda. Jsou prostě účinné.;-D

Karma"

8 12
možnosti
MK

OK, takže to co máš v příspěvku:

Politici "za vodou" provázaní s ekonomickými toky a hlasy oblbnutých voličů nemají nic než výmluvy.

Ale tady jde jen o ekonomiku a nikoli ekologii. Proto Gretu , vlastně její rodiče, podporují firmy vyrábějící solární panely v Číně, kam dopravují suroviny z jižní Ameriky, využívajíc továrny v Indii, kde dělník dělá za jeden a půl dolaru denně, pracující v podmínkách které nevládly ani v době " brutálního" kapitalismu v 19 století.

Na výrobu jednoho solárního panelu se spotřebuje tolik vody, co by stačila pro půlku Somálska, ale je to v pohodě. Ekologická brčka máme zase z Indie, kde je lidé tvoří za mzdu, která by nestačila ani na rohlík.

A pak si zatleskáme.

To děvče jako ty za sebou nemá nic podloženého, jen mele, stejně jako ty z vody.

20 1
možnosti
NM

...no přeci každý kdo má rozum a viděl ten škvár;-O8-o

1 0
možnosti
KB

K67a77r77e86l 61B13o92k

30. 9. 2019 19:24

S tímto blogem jste ji neposloužil, spíše naopak.

0 1
možnosti
MK

Jemu to je jedno. Jemu stačí těch pár pochval od souzněných. Jako mojí kočce, když jí podrbu za ušima.

9 1
možnosti
PK

Nějaká antikarma by nebyla ?

Opravdu trapný výlev emocí.

30 2
možnosti
MK

To není výlev emocí, to je snaha zesměšnit kritiky "svaté Grety" a ukázat sebe sama jako toho lepšího.

19 1
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,49
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik