Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

Karma nula.

Další plácal nebo jinej zbytečnej politolog

20 3
možnosti
PS

Právě jsem na Rhodosu ( jeden z řeckých ostrovů) na dovolené. V hotelu jsou převážně turisté z Německa, Francie, Anglie,Finska a další. Co chvilku přiletí na ostrov velký ocelový pták zanechavajici CO2 stopu. V hotelu je All Inclusiv ( vše v ceně). Kromě restaurace se veškeré nápoje podávají v plastových kelimkach s plastovým brčkem. Kolem hotelu se zavlažuji trávníky v prave poledne. Jidlem tu turisté z vyspělých zemí docela plýtvaji. Za zdmi hotelů se všude povaluje plastový odpad. Po moři plují velké lodě opět s velkou CO2 stopou. Docela se podívejme. Škoda že tu není Greta. Ta by to tady srovnala do latě. Ale jinak je tu fajn.

2 2
možnosti
DV

D46a22v23i40d 73V71á89v37r85a

30. 9. 2019 21:26

Hrozná slátanina, na úrovni absolventa zvláštní školy.

26 7
možnosti
DV

D55a72v43i60d 51V82l89k

30. 9. 2019 21:32

To si mě pletete s jiným svým spolužákem;-D

4 12
možnosti
JB

V blogu mě zaujala ta pasáž, kde bloger píše o tom, že Greta dělá světu prospěšné věci, místo toho, aby ukazovala poloodhalené dekolty...

Viděl pan bloger oděv, ve kterém Greta přebírala jakousi cenu v New Yorku? To tílko, ze kterého koukaly ramínka naprosto zbytečné podprsenky, jelikož nebylo co podpírat? Jestli toto nebyl poodhalený dekolt... 8-o;-)

Sice asi ztopoření to nikomu nepřivodilo, stejně zlobné škleby měly daleko do našpulených kačeřích úsměvů, ale co, když nemá soudné rodiče, které by jí alespoň trochu normálně oblékli, a dívka tak vypadá - možná schválně - jakoby se odívala v Armádě spásy, ať si chodí v čem chce. :-P

17 1
možnosti
PJ

Klausů, Trumpů a Foldynů...

Nějací ztroskotanci a samozvanci by tam nebyli?

13 2
možnosti

Ono by této planetě hodně prospělo, kdyby u některých národů neprobíhala takovým tempem populační exploze. Přece jenom tato planeta není nafukovací a kam to povede je celkem nabíledni.

7 1
možnosti
LK

Asi tak ... současným tempem na planetě každých 7 let přibude populace odpovídající jedné EU a my máme pocit, že tu něco zachráníme, když si okleštíme vlastní ekonomiku nesmyslně tvrdými restrikcemi, budeme dotovat nesmysly, které by se nikdy samy nezaplatily a hlavně a to především zakážeme plastová brčka, uchošťoury a tašky ... kdy s těmi plastovými taškami z obchodů zmizely i třeba ty z rýžového odpadu, které se samy po pár letech rozloží.

Ať chceme nebo ne, tak rozvojový svět spálí každou dostupnou kapku ropy, každý kousek uhlí a každý kubík plynu, spálí veškeré lesy a vyplundruje oceány ve snaze nasytit a zajistit svoji bobtnající populaci. A bohužel pro nás, nejrychleji roste ekonomika především tam, kde mají k dispozici levnou energii, levné suroviny a levnou pracovní sílu. A to EU není. EU se stává spolek předlužených států stále více žijících na dluh ve vidině svého socialistického ráje.

7 0
možnosti
Foto

R^Až si zase přečtu nějaké velmi podezřele přepjaté hodnocení mající povahu spíše zničující kritiky namířené proti člověku nesoucímu nějaké pozitivní myšlenky či oprávněná varování, udělám to znovu - zadám panu Googlovi jméno terče a negativní použitá hodnotící slova. Možná mi zas pan Google odhalí původce - Aeronet.

Ti, kdo produkují ta svinstva, jsou tak úspěšní, že se musejí smíchy válet po zemi, když čtou, jak se jim daří vetknout ty sprostoty do hlav, z nichž pak tryská totéž. Infikované psavce nechává klidnými ta desinformační technologie, jíž se stávají obětí. Jako když se upír zahryzne do krku a zrodí se nový upír.

2 3
možnosti
Foto

R^R^R^ Skvěle, Davide!

Jo, jo, slyšel jsem vtip, že Gréta by měla dostat vyznamenání od našeho vynikajícího pana prezidenta za to, že se zasloužila o zvýšení potence tolika českých mužů ;-D

11 7
možnosti

Slyšel jste vtip, který jste sám vymyslel? No moc se nepovedl, nic ve zlém.

6 3
možnosti
JU

J39o44s17e31f 75U32l63m24a66n

30. 9. 2019 20:13

Prostě uměle vytvořená "celebrita" nic víc a nic míň. Až přestanou média a politici propagovat absurdity, přestanou se i prostí lidé k těmto absurditám vyjadřovat...Jak snadné...

10 1
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,49
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik