Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Pro Jakuba Kunčického, protože nemám email, zde je odkaz na ten dokument o tom jak funguje klima na naší planetě

https://www.youtube.com/watch?v=fH6Ym2X1_2Q&t=3553s

1 0
možnosti
PD

"Rád bych věděl kdo z Grétiných srdnatých kritíků by vůbec dokázal před takovým publikem vystoupit a říct pár smysluplných vět."

Však ona taky nic smysluplného neřekla. ;-D

18 3
možnosti
JJ

J83i28ř56í 10J82a73n74d39a

1. 10. 2019 13:50

Navíc to není žádný argument. Jedním z nejlepších řečníků 20. století byl Fidel Castro. Ten dokázal řečnit několik hodin spatra a mělo to hlavu a patu. Nezadrhnul se, neopakoval se, atd.

8 3
možnosti
PD

Hm, tak to jsou slušné zvratky!

7 1
možnosti
VP

Jestli si myslíte, že se české holky nedělají nic jiného než že chlastají a hulí marihuanu, tak jste pěkný ubožák.

6 1
možnosti
AT

Dejte mu pokoj! On má holky doma, takže ví přesně, co rády dělají.

5 0
možnosti
JK

J70a35n 44K74o17z86l66e12r

1. 10. 2019 10:44

Promiňte ale Grétu mám jak ruksak na zádech t.j. v místech kde záda ztrácejí slušné pojmenování

3 1
možnosti
JN

K oné Grétině schopnosti hovořit spatra před větším fórem. Je v podstatě nulová. Jak je zřejmé například z videa zde : https://www.youtube.com/watch?v=bGW5jW_WpVg&feature=youtu.be . Mám ovšem za to, že drtivá většina oněch panem Vlkem zmíněných postarších "mačo" samců nebrojí proti Grétě jako takové, protože ta je jen pouhou obětí svých loutkovodíčů. Brojí proti celému tomu "cirku Gréta" jako takovému. I já se mezi ně počítám ..

27 2
možnosti
JU

J93o70s59e56f 68U41l83m12a87n

1. 10. 2019 12:20

Kdyby Greta na vašem videu řekla jakkoliv hloupou frázi ve stylu "pokud dnes promarníne šanci zachránit svět, žádnou další už nedostaneme", rozezněl by se sálem obrovský potlesk, bez ohledu na slaboduchost takového prohlášení, protože ideologie je to, oč tu běží. Je to druh "náboženství". Tvůrci Grety stvořili symbol a je jedno, že nemá žádné kvality. Kritik Grety je, jak jsem již psal, automaticky ubožák, co se naváží do malé holky s Aspergerovým syndromem a o to šlo. Greta může vystoupit před davem, několikrát zopakovat "how dare you?!", navést se do všech ze starších generací, ale proti se nikdo "slušný" nemůže postavit. Je to propaganda, která si s tou komunistickou v ničem nezadá. A ostatně není náhoda, že lidé, kteří Gretu prapagují, jsou stejný typ lidí, co propaguje další absurdity od bezbřehého přijímání migrantů po multigenderismus a vymýšlení nových pseudopráv.

12 1
možnosti
RK

Pěkný článek. V podstatě pravdivý, rudý hadr na býka a v diskuzi klasická orgie naprostých tupounů, co nejsou schopni pochopit situaci, ale musí si tu honit svoje mindráky. Také bych to mohl napsat citlivěji, ale to by nemělo vůbec smysl, protože chtít se po pitomcích rozhled, nadhled a umět se zamyslet sám nad sebou je stokrát naivnější, než deset Gret dohromady.

3 11
možnosti
Foto

a Vy skladník s ......:))) nebudeme se k tomu hezkému blogu vracet, viďte;-)

1 11
možnosti
JK

Jak jsem si všiml, většina spíše odsuzuje ty, co s Grétou manipulují. Ona je spíše oběť.

8 1
možnosti
LK

Autor je bohužel přesně ten typ individua, na která autoři projektu Gréta cílí. Gréta nepředvedla žádné emoce ani hysterii. Člověk s jejím syndromem žádné vlastní emoce neprojevuje, nemá sociální interakce. Ona prostě jen slepě papouškovala hlášky, přesně tak, jak ji to naučili. Celé je to postavené na tom, kdo by se odvážil kritizovat dívku v 16 letech navíc s Aspergerovým syndromem. Jak se někdo opováží, tak užiteční trollové jako autor tohoto článku hned vycítí povinnost proti kritikům vystoupit. Autor tohoto článku se tedy na vějičku chytil a sehrál roli "užitečného idi...", přesně jako to bylo autory projektu Gréta zamýšleno.

Její projev po obsahové stránce byl naprosto ztracený čas. Nedozvěděli jsme se nic nového, nic převratného ... pouze se zopakovala mantra, která se opakuje neustále. V projevu nebyl žádný návrh, žádná představa řešení. Jen výčet všem zcela známých problémů. A nic jiného ani na summitu nezaznělo. Proto ten summit sám o sobě byl naprosto zbytečný. Zvlášť když pozornost na sebe uměle strhla dívka, která si stěžuje na zničenou planetu, ale létá po světě se svým štábem, vozí se v jachtě, jejíž výroba musela zanechat na planetě větší stopu, než všechny moje lety letadlem dohromady.

Gréta je pokrytecký projekt jejích rodičů za účelem vytřískat z této klimahysterie peníze. A právě tyto projekty jako Gréta vůbec neprospívají možnému řešení problému. Je to extrém, který vytváří další extrém, místo aby slovo dostala ravionální diskuze a hledala se racionální řešení. Greténismus je zmar a je smutné, že si to autor tohoto článku nedokáže uvědomit.

43 1
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,49
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik