Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

obavam se, ze nestane vubec nic a naopak Babis si z toho vycuca vsechna plus pro sebe...uz vcera v telce hlasil-vidite,jakou mame paradni demokracii, ze se takhle lidi muzou sejit a dat svobodne najevo svuj nazor

2 0
možnosti
PD

P86e46t57r 23D93r16a30p30a57l

24. 6. 2019 10:39

ale vždy ́t má v tomto pravdu

2 0
možnosti
JG

...tak vy sice taky sedíte doma, ale proč alespon jako chytrolín za klávesnicí neokomentovat, co jste viděl na fejsu. ;-DR^

3 2
možnosti
Foto

a vylepšit karmu atraktivním tématem.;-D

4 2
možnosti
MR

Nemohu si pomoc mně to ohledně milionu chvilek připomíná, cestující velké výletní lodi, jež si usmyslí že kapitán řídí loď špatnou trasou a oni chtějí na Havaj, přitom kapitán řeší že část posádky chce jeho plat i za cenu že loď potopí. Myslí si, že řídit tak velkou loď je snadné, když oni umějí jezdit na lodičkách ... Po nás prostě potopa ...

8 3
možnosti
VH

Aha. Takže vlastně i volby jsou nesmysl, že. Protože voliči se snaží volbou ukázat, že chtějí na Havaj, ale kapitán klidně jede, kam se mu zachce.

Je sprostou lží, že někdo (kdokoliv) z cestujících chce kapitánův plat. Jen požadují, aby kapitán pobíral pouze to, co mu náleží a nesahal do kapes cestujících.

3 3
možnosti

R^

Díky! Ne všichni sloužíme Zemanovi, Babišovi, komunistům, okamurovcům, ne všichni jsme jejich otroci.

Jsou mezi námi tací, kteří usilují o pravdu a úctu k druhému člověku, kteří si váží svobodného, přirozeného života, kteří chtějí zvítězit na hloupostí hospodských povalečů a prázdných pivních řečí.

Mám radost, že naše občanská společnost konečně zdvihá hlavu a přestává být hýkajícím oslem a odíranou ovcí.

:-)

10 7
možnosti
Foto

On vám někdo zakazuje tvrdit tu vaši pravdu? Na rozdíl od Macrona, Babiš nechal demonstranty vyřvávat jejich nechutná a antidemokratická hesla. V čem vnímáte dnešní neúctu k druhému člověku? Proč urážíte lidi, kteří si zajdou do hospody na pár piv? Ty proslovy na Letné byly prázdnější než pivní řeči. Žádná nezávislost soudnictví není ohrožena. Spíš je soudnictví od sametovky podezřelé z korupcí, o čemž svědčí bohužel jen pár dokázaných případů. A ministryně Benešová neprovedla nic, co by opravňovalo požadavky na její demisi. A Babiš? V právním státě se ctí presumpce neviny a do kriminálu ho nemůže "nalynčovat" dav tupců, ale pouze a jedině soud.

13 5
možnosti
JP

J67a67n 13P21a85v63l90i23š

24. 6. 2019 9:14

.... a co Vy ostatní?Již nežijeme v totalitě a jsme demokratickou zemí.Volby jsou svobodné,a je jen dobře,že nikdo nikomu nemusí radit koho volit.Že pan Babiš byl stbák,zloděj?Ano možná byl a je.Ale dokud mu nic nebylo prokázáno,tak je potřeba na jeho osobu koukat jako nevinnou.Pokud soudy něco prokáží,tak teprve potom můžou přicházet protesty a tresty.Nové volby?Dopadne to jako minule.A to znovu půjdeme do ulic,na Václavák,na Letnou?

6 5
možnosti

A kořstnění na úkor nás všech a na úkor Evropské unie vám nevadí? :-)

3 3
možnosti
PD

teda jak ste poznal, jaké vykonávají demonstranti povolání, to je mi záhadou. tedy kromě těch záchranářů, co tam byli služebně

4 2
možnosti
Foto

Z podobných důvodů jsem tam nebyl, ale zvolil jsem Seznam TV.

Ty komentáře tady budou za chvilku taky.

A budou se točit kolem otázky, "kdo to platí?". To je pro zemanovce a babišovce zřejmě nepředstavitelné, že by někdo mohl vytáhnout z peněženky pár stovek a vyrazit na cestu. A ještě navíc přispět na organizaci akce - viz transparentní účet Miliónu chvilek.

10 1
možnosti

Ano, úcta ke svobodnému životu v pravdě je zemanovcům, babišovcům, komunistům, okamurovcům a socanům zjevně zcela nepochopitelná... :-)

4 6
možnosti
Foto

Také souhlasím s protesty naznačujícími, že to s naší jisticí není od dob vlád ČSSD a ODS v pořádku. Jen dík za demonstraci z úst p. Fialy mi připadal falešný. Je třeba prověřit všechny soudce, kteří desítky let hromadí vybrané fascikly, aby potom zločince mohl nejvyšší guru kuponovky amnestovat. Podezřele vypadá i osm let táhnoucí se proces s Rathem a vytváří dojem, že soudci dostali pokyn, aby Ratha nezavřeli, protože jinak promluví, jak nakonec naznačil i na půdě sněmovny. A co teprve kauza CASA a Parkanová. To se vleče už 11 let. Nebo v kauze Pandury směšně odsouzený chudák Dalík, který očividně odnesl korupční kauzu za ODS. Nebo neodsouditelný Rittig. Jen nechápu, proč s tímto svinstvem v soudnictví spojují paní ministryni Benešovou.

7 7
možnosti
Foto

CASA?

Podívejte se na parametry AC Spartan a CASA. Pokud by Parkanová ovlivnila výběr ve prospěch Spartanu, tak to by byl důvod pro stíhání. Protože Spartan má menší ložní prostor, nižší nosnost, vyšší spotřebu paliva a menší dolet. A ještě je dražší.

Problém s Benešovou je stručně v tom, že dle předloženého návrhu zákona získá pravomoc odvolat nejvyššího státního zástupce a tím umožnit zametení Babišových trestních stíhání pod koberec.

3 1
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 39,38
  • Průměrná čtenost 4982x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik