Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já si myslím, že ti nahoře z toho mají jen švandu. To co ti demonstranti chtějí jim tak nějak dávají a když půjde do tuhého, tak ještě víc zmáčknou podnikatele a firmy a to co z nich vytřískají rozhodí mezi protestující lid.

0 0
možnosti
TV

Ale jo, jako besídka uvědomělých socialistických recitátorů to bylo pěkné! Doufám, že záznam pustí ČT na Silvestra. Jen interpretům srážím body, protože se mohli své party naučit nazpaměť a neodklánět se od tématu, které znali se značnými předstihem! Chválím pokojnost publika, ale je mi líto dětí, jejichž rodiče je uvědoměle tahají sebou (ať by šlo prakticky o jakoukoliv demošku), a ti "nejiteligentnější" jim ještě strkají transparent do ruky. Ale trochu tuším, že vám se, Vlčáku, právě toto jistě velmi líbilo. :)

11 7
možnosti
MM

No vy jste tu scházel, kde jste byl tak dlouho?

Divím se, že se rakovou prkotinou, jako byla včerejší Letná vůbec zabýváte.

Při vaší "úrovni" Rv

3 1
možnosti
MV

Hodně, už skoro zapomenutý pocity, jako na tom samým místě v roce 89. A že budou voliči Babiše komentovat a urážet? Dalo se s tím počítat. Mlejt pantem je snadnější, než takhle hromadně podpořit na jiné demo vůdce - i když by na takovej sraz určitě přišel. Na Letnou se přijít bál.

4 1
možnosti
MM

Já také děkuji všem, kteří na Letnou přišli, všem, kteří dobrovolně a zdarma se zasloužili o klidný a důstojný průběh, děkuji všem, kteří nemohli přijít ale srdcem i duší byli přítomni. R^V

6 0
možnosti
Foto

Římsko-katolický jáhen ze Sudet a Sandra Pogodová měli určitě působivější projevy než pan Svěrák.

1 0
možnosti
VH

Není důležitější obsah?

0 0
možnosti
JN

Rodinné záležitosti? Proč jste nepřijel s celou rodinou na Letnou?

4 0
možnosti
MM

Chcete pátrat po soukromých, osobních důvodech? 8-o

To dělala StB, že?

0 0
možnosti
JK

Díky statisícové demonstraci na Letné nabývají významu i další podobné demonstrace po celé zemi. I když se někde sejde jen tisíc lidí, všichni vědí, že za jejich zády jsou ty statisíce. Myšlení lidí se mění, už chtějí mít vlastní názor, chtějí se rozhodovat jen za sebe, nespoléhají na nějaké vůdce a jejich hesla. Stejně jako odzvonilo obchodním šmejdům, jejich neodbytné, lživé reklamě a nátlakovým akcím, tak nyní musí odzvonit i politickým šmejdům, jejich stejně lživé reklamě a nátlaku. Kdo si dnes koupí deku za 30 tisíc, hrnce za 60 i 100 tisíc a jiné předražené věci. Zato stále někteří věří slibům politiků, odevzdejte mi vše co vyděláte a vězte, že mě se zdálo, že "bude líp". Tak čau lidi.

6 0
možnosti
RR

Obchodním a politickým šmejdům nikdy neodzvonilo a neodzvoní. Pokud bude možnost se dostat k lizu, stále budou připraveni noví šmejdi. Na koryto AB se třesou noví oligarchové a užiteční idioti tomu tleskají s blahým pocitem, že pootočili kolem dějin.

2 0
možnosti
Foto

Ahoj Davide, byl jsem tam a nelituji. Po dlouhé době jsem měl pocit, že zase mám kolem sebe lidi, kteří přesně vědí, zač demonstrují. byla tam perfektní atmosféra, bez nenávisti k subjektům, o nichž byla řeč ( to je totiž to, co pan Zeman a pan Babiš i Klaus prostě nikdy nepochopí ).

Karma

5 0
možnosti
Foto

Zařadil jste se bezděčně tam, kam v podstatě patříte.

4 0
možnosti
  • Počet článků 652
  • Celková karma 38,61
  • Průměrná čtenost 4974x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik