Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

Hele, ta improvizace by se dala brát i jako reklama.;-)

3 0
možnosti
AL

Mám rád ty uvědomělé lidi a lidičky, kteří ve svém volném čase poctivě na náměstích a návsích suplují místo opozice, která vše sleduje u televizních obrazovek.+-

„Ty důkazy jsou v podstatě zdrcující a zatím nikdo nepředložil jakékoliv návrhy, které by mohly zvrátit výsledky toho auditu o sto osmdesát stupňů.“ řekl občan Mikuláš Minář. A to ji ani nečetl.

Ruku na srdce, a kdo ano?

:-)

4 4
možnosti
OZ

To neřeš, dědo Arnolde Amicusi:-)

7 2
možnosti
JL

Nikde jsem nezahlédl legendární tričko pana učitele.:-)R^

2 0
možnosti
DV

D88a67v93i53d 16V53l56k

12. 6. 2019 13:15

Ten chodí na jinačí;-D

4 0
možnosti
JV

J70i54r46i 13V30r38a18b70e60c

12. 6. 2019 12:43

Jak vidět v Hongkongu ta demo pomohla !

Karma R^pro "Graue Wolf " (ta strana existuje);-D

1 1
možnosti
DV
Foto

Dobře Vy R^ A básnička taky super ;-D Kvůli podělaný řepce umře tolik zvířat a pět brambor mě včera stálo třicet korun - v akci ;-€

12 0
možnosti
AL

A za to může zcela jistě a nepochybně ..... :-)

2 0
možnosti
LH

Demonstrovat se musí? Už vyšlo nějaké nařízení, že kdo nemonstruje proti Babisovi je kobliha? Jen abych to nezmeskal.... :-)))

8 1
možnosti
AL

Demonstrovat se prostě musí.

Přesně tak. Tito mladí a inteligentní demonstranti se samostatným názorem chtějí pouze přijetí pojistek nezávislosti justice a demisi Marie Benešové. Také ať Agrofert vrátí všechny neprávem obdržené dotace, nebo konec dotací, daňových úlev, investičních pobídek a státních zakázek pouze pro Agrofert. A ať se Andrej Babiš zbaví médií a okamžitě podá demisi.

Protože všem těmto lidem záleží na demokracii.

:-)

4 7
možnosti
MV

Až na předposlední větu ve Vašem aktuálním prispevku souhlas, Arnolde. A pak že se názorově nesejdeme..

8 1
možnosti
Foto

V Telči se taky demonstruje.... Byl hic a pivko bylo fakt studené.... Představ si, že přijela i policie, to jsme fakt nečekali... Jenže.. Oni přijeli vyhodit automobily pořadatelů, protože na náměstí je zakázán vjezd bez povolení.  ale jinak fajn akce. R^

8 0
možnosti
MM

Pražan děkuje Uherskému Hradišti. Přijeďte na Letnou. R^

8 0
možnosti
Foto

Tak u nás v Ostravě to mělo samozřejmě zcela jiný průběh. Byl jsem dovezen luxusní limuzínou značky Maybach až na soukromé parkoviště u hotelu Imperial. Tam bylo pro zvané demonstranty připraveno malé pohoštění - červený kaviár a Moet et Chandon. Poté jsme pomalým krokem dorazili na náměstí, kde jsme obdrželi od členů židozednářské lóže pana Sorose bankocetli za účast (je na ní vyobrazen náš první president). Poté vystoupili zvaní hosté s kritikou Andreje Babiše. Byl kritizován za to, že nezametl s Kalouskem (tím zlodějem zlodějským a ožralou). Poté jsme zazpívali naši a ruskou hymnu a odebrali se opět do hotelu Imperial dopít Moet et Chandon. Příště půjdu zase.

14 1
možnosti
AL

Maybach? Trochu divné, ten ukončil výrobu v roce 2013. Jedině tak neekologickým veteránem.

Pokud si občan Vodvářka nespletl Maybach např. s Logan MCV :)

1 4
možnosti
  • Počet článků 654
  • Celková karma 36,59
  • Průměrná čtenost 4959x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik