Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Já bych tedy ty důvody rozšířil ještě minimálně o jeden bod, a to je kvalita ostatních politických stran, které lze volit. Většina klasických stran se historicky znemožnila všemi možnými způsoby, že lidem přijde skoro jedno, koho vlastně budou volit. Ano, Babiš má osobní problém - běžící trestní stíhání a dotace Agrofertu. Ale pokud si člověk toto od Babiše oddělí a posoudí čistě jeho politické působení - zahraniční politiku, správu ministerstev apod., tak určitě nefunguje o nic hůř, než fungovali předešlí premiéři nebo než by fungoval jakýkoliv jiný premiér z jiných stran. Vyčítá se třeba aktuálně prohlubování deficitu, ale to tlačí především ČSSD a osobně si nedělám iluze, že by jakýkoliv jiný premiér si v tomto vedl lépe, ty tlaky na sociální oblast jsou enormní. Takže jako premiér je zcela srovnatelný s ostatními, a co se týče jeho problémů, tak ty si běžný člověk dá do řady vedle historických provinění ostatních stran a vyjde mu to také podobně (ČSSD i ODS měly také hromady afér).

A že se lidé stydí říkat "volil jsem ANO...". Já volil ODS a taky se to už stydím říkat, to je hned "tuneláři", "kmotři" apod.... Takže koho by dneska měl člověk volit, aby se za to nemusel stydět? Komunisty škrtám. ODS jsou kmotři, ČSSD jsou socialisté, co prošustrují všechno, SPD jsou nacisté, Piráti jsou zase nezodpovědní (podpora squatingu, lehkých drog), navíc politicky naivní a nezkušení, KDU-ČSL jsou převlékači kabátů, jdou tam kam vítr vane, TOP je Kalousek, teď navíc s Pospíšilem v čele jsou nějací rozpolcení, neví se kam budou směřovat... a ostatní strany jsou pod hranou volitelnosti a jejich volba hrozí ztraceným hlasem.

47 1
možnosti
LH

Oni se ani tak nestydí, jako se bojí říct jak koho volili. Okamžitě jdou za komunisty budiznicemy derabakycatd. Je to hrozné že 30 let svobody a my už zase mluvíme jinak doma a jinak venku.... Jinak s Vámi plně souhlasím..

8 0
možnosti
VK

Přesně.

Připomíná to opičáky "nevidím zlo, neslyším zlo...", přesto ty demonstrace mají smysl.

7 10
možnosti
DV

D80a67v47i62d 74V50l34k

7. 6. 2019 16:26

Přesně ti mě napadli taky

4 3
možnosti
Foto

Ano, i já, nepracující polointeligent zvenkova (Brn), jsem přemýšlel, jestli mi na ČSSD opravdu vadí kreatury typu Sobotka a Chovanec, na ODS (kde jsem přestal být členem) kreatury typu Nečas, Langer a Topolánek a na TOP ten kreatura nejkreaturovatější.

Ano, zjistil jsem že ano. My Češi přece volíme "negativně" - vylučovací metodou, vy v Praze to nechápete?

13 2
možnosti
DV

D76a10v19i20d 36V37l68k

7. 6. 2019 16:27

Jsem z venkova ještě víc než Vy UH

9 1
možnosti
Foto

Skvele napsano, skoda ze Babisovi volici si radeji vypichnou oci a ucpou usi jen aby takovy clanek necetli protoye to je jasna ucelofka ;-D

11 12
možnosti
Foto

Kapitána kocábky Česko v rozbouřeném oceánu EU také se zbavíte, když zapíchne Moniku?

Najděte takhle dobře jazykově vybaveného premiéra, tak pak se můžeme bavit o náhradě.

4 7
možnosti
KH

K76a60r49e93l 88H12r14m80a

7. 6. 2019 16:24

Máte opravdu na mysli současného premiéra?

"My chceme znovu motýle!"

https://www.youtube.com/watch?v=Ayh6WAhj-Uc

9 1
možnosti
JP

Ještě bych dodal čtvrtou (cenovou) skupinu: ti, kterým se líbí destrukce demokratických pravidel a obdivují totalitní systémy. Babiš je pro ně frajer tím, jak dokonale "ojebává" stát, lže a dělá ze sebe kašpara.

17 6
možnosti
DV

D66a84v97i69d 38V89l89k

7. 6. 2019 16:28

Jo to je pravdaR^

4 3
možnosti
Foto

Karma.Výborně napsáno.R^

21 11
možnosti
AL

Tak se přátelé držme a držme spolu, volme opět ANO v čele ing. Babišem a nenechejme si namluvit, že je ostuda být tím, kdo má nějaké ideály a charakter!!

6 15
možnosti
MK

Vás bych z ideálů a charakteru opravdu nepodezíral.

16 4
možnosti
Foto

Nejde jen o Babiše. Všimněte si kolik zla napáchaly předchozí vlády at už ČSSD, či ODS...někteří se vymlouvali na krizi, jiní na komunisty, další na privatizace atd... Všichni se na něco vymlouvají. Spasitel se potom ukáže rázný muž činu, který naslibuje a pak i plní. Osobně preferuji politiky, kteří

1) v maximální možné míře dokážou vytáhnout na dotacích z EU co se dá

2) Tyhle peníze využijí na dostavby dálnic, školek, sportovišť, bytů, atd...

3) Zajistí, aby na tyto státní zakázky dosáhli především ČESKÉ firmy + čeští podnikatelé, živnostníci

4) Úměrně růstu ekonomiky budou zvyšovat důchody a snižovat daně

5) Sníží sociální dávky pro nemakačenka na minimum resp. na nic - KDO NEPRACUJE AŤ NEJÍ !

6) Nebude se při neúspěchu vymlouvat na komunisty, krizi, Babiše, Kalouska, špatné počasí, atd...:)

Tak a ted mi takového politika ukažte

25 3
možnosti
KK

Takže Babiš to určitě není. Kdo další? :-/

7 2
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,49
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik