Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Žaloba na Babiš kvůli Čapáku bude nejspíš stažena. Jak se Vám to líbí?

12 2
možnosti
Foto

Taky to není zadarmo.

4 9
možnosti

Pod vasim clankem mi iDNES nabidlo toto, aby byla vyvazenost

https://jiricumpelik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=716569

Ani jsem nemel silu to docist. Nastesti nema pan povolenou diskusi.

1 2
možnosti
JS

Lidé jako vy se povyšují na intelektuální elitu, opovrhujete přitom inteligencí národa a myslíte si, že jste tam v Praze spolkli veškerou moudrost. Je mi vás líto, dokud nepochopíte proč národ volí lidi typu Babiše nebo Zemana, budete odsouzeni ke stále většímu překvapení.

14 5
možnosti
JK

Stále většímu překvapení ? Vy mě děsíte.

0 0
možnosti
MV

Jdu na mejdan a všechen tenhle sajrajt nechám za sebou.

4 1
možnosti
AL

Takto bych ten článek nehodnotil. Spíše se jedná o závist, zlost a bezmoc.

:)

3 0
možnosti
FN

Koho volit?

Lidovce, ODS nebo snad Topku? Ne, ti už tu byli, ti už svou "schopnost" prokázali... Piráty? Jde vlastně o směsku socialisticky smýšlejících aktivistů a zelených,,,Už jsme tu měli VV a jak to dopadlo.

Tak řekněte, koho volit.

18 1
možnosti
RK

VV, to bylo radosti! Boj s dinosaury, cesta do parlamentu tramvají a v diskuzích orgasmy s 118R^.

2 0
možnosti
MB

Perex, nabízí odpověď samotný = Ten, který nechce jít do hrobu opět zklamán! To není nic o hřibitově, to je o člověku samém. O jeho naději, kterou věnoval KSČ, pak ODS, nebo ČSSD, VVeverkám, ODA, SPD a podobně. Prostě člověk chtěl něčemu věřit - Přimknul k tomu, podporoval to. Jako - mnodé deziluze, z vývoje 41 let starověku - či 30 let novověku. Co teď? Huráá, konečně se zjevil !! Malý Agrofertík Bureš nám vyrostl = Je zde. Člověk zestárnul - součtem již zažil 71 let. Opět se přesvědčuje, že jde o nedůvěryhodného Lotra. Opět si přiznat svůj, lidský omyl? Opět být zklamán? Dokonce si přiznat své členství v KSČ, v STB - Milicích? Stydět se? NIKDY!! - Jdu za ním, klame tak dobře - Cosi, si asi i vezme - cosi mi i dá - Vše dělá, tak nějak lépe! Jsme Atesté = Věříme tak rádi ... :-) ...

5 3
možnosti
Foto

Až tak hluboce jste se celoživotně mýlil? Tak upřímnou soustrast;-)

2 0
možnosti
ND

Zatím dobrý, no ne? V tisku který patří AB je možno psát proti majiteli svobodně a beztrestně.

Kdo volí AB? Voliči. Voliči, kteří se rozhodli podle svého, jsou to volby svobodné a demokratické. Podsouvat těmto voličům své důvody není dobře. Jsou to spekulace. Může se mi výsledek voleb hodně nelibit, můžu tyto voliče podezírat z jakýchkoliv důvodů, ale musím to respektovat.

Jiná situace je, jestli mám nějaké výhrady k chování zvolených, pak volím zákonné prostředky jak jim to dát najevo. Třeba hromadnými protesty jako se teď děje, nebo vyjednáváním, nebo obojím.

Toť můj názor.

17 0
možnosti
JP

Volby jsou tajné, nikdo neví jak kdo volil. Koho tedy osočujete, možná i ty, kteří teď pokřikují na Václavském náměstí proti Babišovi. Kdo má volební právo, a šel volit, tak volil jak uznal za vhodné - a vám je autore po tom prd.:-)

2 0
možnosti

Víte, Davide, ty vaši "sobečtí" penzisté by bez toho přidání penzí byli na chcipnutí. Oni přeci nemůžou za to, že na ně předchozí vlády 25 let kašlali. Hodně jim a zcela neprávem křivdíte.

Nejsem volič AB, ani jiných, žiju v zahraničí již pár let, ale zkuste takhle popsat třeba voliče, kteří dříve dávali hlas těm co stojí za těmi vytunelovanými bankami, podniky, etc. Dne je ale prostě móda kopat do AB.

28 6
možnosti
DV

D73a75v82i94d 17V78l18k

7. 6. 2019 16:57

Karle nechcípli, nikdo z mých rodinných seniorů nechcípá hlady,protože se na penzi připravili a důchody se mají zvyšovat , pokud na to je. Víte kolik je za první pololetí schodek rozpočtu? 50 miliard a to ekonomika pořád slušně roste. Co bude až neporoste. My padesátníci se už dneska musíme taky začít ptát: A bude pak na naše důchody? Aspoň na nějaké? A k čemu je ta sleva na jízdném, to dělá 6 miliard ročně jen další úplateček voličům.

9 10
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,49
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik