Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

tez nejsem volič AB nicmene....to co se proti nemu vzneslo od "nosicu moralky" z ODS, TOPky a dalsich je mozno povazovat az za ztratu sebekritiky. co je 50 milionu proti PROMOPRU, OKD, privatizaci, CASA, padaky...jen vypsat kauzy techto "demokratu" by dalo na mnoho stran.

AB je velky slimak, ktery vlezl malym na kapusticku...a to je cely problem. Penezovody k soukromym osobam jsou a budou, ted jsou vsak v daleko nizsi mire nez za panu Necase, Topolanka, Kalouska...tot duvod proc vyhrava volby a proc par kriklounu z namesti nema sanci s tim cokoliv udelat...

P.S. sel jsem pres Vaclavske namesti cca 2 hod po te sarade-ten neporadek co tam zustal by nevyprodukovali ani na tyden dlouhe technoparty...hnus! a tito "uvedomeli" chteji nekomu neco kazat...

20 5
možnosti
AN

Dobrý. Ale musel jsem se podívat na jméno :-)

2 0
možnosti
PL

Sorry, ten váš článek spíše působí jako omluva neschopnosti a profláknutosti opozičních politických stran. A taky musím konstatovat Davide, že ztracite soudnost. Všechny tyhle články vaše i celé zdejší Timurovy party spíše prihaneji Babišovi další voliče.

Sám jsem v Eurovolbách volil Tosenovskeho, ale to mi nezavdává jediný důvod, abych urazel Babišovi voliče.

25 2
možnosti
ZD

Děkuji za projev lidskosti a rozumu.

6 0
možnosti
RK

V týdnu bylo zveřejněno jak lidi utrácejí. Největší nárůst byl za potraviny - pro některé nicotných 10 %. Ale důchodci více nakupují elektroniku a lokomotivy...

3 1
možnosti
JD

J44a21n 92D31o13u47š86a

7. 6. 2019 19:13

Já volil Babiše a je mi úplně fuk co si o mě myslite. Ale ordnung tady spíše prosazujete Vy. V roce 1989 jsem taky demonstroval, aby mi už nikdo neurčoval koho mám volit. A dnes opět nemám nic proti tomu, že někdo demonstruje. Je to jeho svobodná volba. Babiše budou moci odstranit buď volby nebo rozhodnutí soudu o jeho vině. To je právě ta demokracie.

15 2
možnosti
AL

Tak jak důchodcům přidávali peníze vlády, řekněme od r. 2010.

2010 - 0 Kč 2011 - 377 Kč 2012 - 178 Kč 2013 - 141 Kč 2014 - 49 Kč

2015 - 205 Kč 2016 - 40 Kč 2017 - 3013 Kč 2018 - 475 Kč 2019 - 900 Kč

2020 - předpoklad 900 Kč

Kdo a jak přidal důchodcům si odvodíte sami.

6 0
možnosti
AL

Pane Vracovský, opravdu jak píšete pár peněz přidaných na penze?

Vládní koalice se shodla na tom, že od ledna 2020 by se měly důchody zvýšit průměrně o 900 Kč. Vládou upřednostněné zvýšení o 900 Kč měsíčně je o 150 Kč více než zákonem předpokládaných 750 Kč. To znamená další zátěž pro státní kasu a zvýšení výdajů o 7 miliard korun ročně. Výdaje na důchody budou v roce 2019 tedy celkem 472,5 miliardy korun a v roce 2020 pravděpodobně přesáhnou 500 miliard korun.Na důchody v ČR je vynakládáno 7,4 HDP %, což je ve srovnání s jinými zeměmi EU poměrně málo (průměr EU činí 10,2 %).

Nepodezírám vás s vědomé lži, či pokusu manipulace, bude se jednat spíše o něco jiného.

5 2
možnosti
Foto

Pane Lička, v reálných číslech vzhledem k zdražování třeba potravin to jsou drobné, nedomnívám se, že pokud někdo důchodce obviňuje z podplacení zvýšením důchodů, myslí celková čísla...A z čeho mě podezříváte, či nikoli, do toho Vám rozhodně mluvit nehodlám, je to Vaše věc a mě je to fuk...

7 3
možnosti
Foto

I71v59a21n 10M48a11r47e18k

7. 6. 2019 18:32

P. Vlku. Nezbývá , než Vám (a nejen Vám) , upřímně poděkovat za vaši dojemnou starost o nás voliče A.Babiše a jeho hnutí ANO.

Možná by bylo ale rozumnějši, naznačit a doporučit nám nevědomým, koho jste si vybrali z těch profláknutých, rádoby-pravicových partají vy novopečení "demokrati".

Rádi si necháme poradit. . . . . . Iluze si ale nedělám, tuto otázku jsem opakovaně položil VIP blogerům, ale krom invektiv na mou adresu, jsem se ničeho jiného nedočkal. Spoléhám tedy na Vás, mého krajana a ve svém okolí váženého člověka . R^8-o

19 6
možnosti
RK

Přidávám se k dotazu koho tedy volit, aby byl člověk konečně spokojený s tím, jak jsou spravovány věci a peníze veřejné. podotýkám, že voličem ANO nejsem na žádné úrovni...

6 0
možnosti
ND

Ještě se vracím. Stáří lidé jsou prý nezodpovědní tim, že svým jednáním ohrožují další generace. Mají se uskrovnit, aby jejich děti a vnuci měli na důchody, a aby nebyli zatezovani dluhy.

Moji milí mladí taťkové a mamky. Máte tolik možností, o kterých se nám, vaším mamkam a tatkum ani nezdálo. Starali jsme se vám dát najíst, oblečení, výchovu ne podle strany a vlády, vzdělání, abyste se zrovna tak starali i vy o své děti. Pravda moc možností jsme u voleb neměli, ani ovlivňovat rozpočet a svuj důchod.

Vy možnosti cokoliv ovlivnit máte, tak se starejte, choďte k volbám a nám přejte klid a důstojné stáří. Nevíme jak dlouho zde budeme, nemáme budoucnost, vy ano.

28 1
možnosti
AN

A potom vidím paní pekarovou, například, jak říká :"a co zbyde na nás, mladé", řekl bych, to na co si vyděláte, s se taky nikdo neptal.

4 0
možnosti
Foto

Bohužel čistě tu nehrál od devadesátek vlastně nikdo, to mu dává víc hlasů než těch pár peněz přidaných na penze. On je dítětem toho, že tzv. reálpolitici naštvali ta procenta těch voličů co ho dnes volí a odpustí mu cokoli... Jednou se taky dostaneme do stavu,kdy nebudeme umět nebo chtít vnímat to co se děje dnes a budeme vzpomínat na ďábla Andreje, tak jako někteří vzpomínají na tunely a grázloviny z dob nedávno minulých. Co mě zaráží mnohem víc, než to, že volí Babiše je fakt, že povětšinou mají rádi hradního pána, který v těch svinstvech z těch dob byl až po uši zcela veřejně.

7 6
možnosti
Foto

I31v97a44n 16M57a70r84e25k

7. 6. 2019 18:39

"Pár" peněz (přesně ostudných 40 Kč) mi "přidala" předchozí vláda p.Vracovský.

Letos jsem od Nového roku dostal přidáno 1007 Kč, pokud to považujete za "pár" peněz potom budete zřejmě minimálně magnát okresního formátu? 8-o8-o8-o

7 1
možnosti
AL

# Něco se zadrhlo.#

----------------------------------------------------------------------------------------------

Zatím se tento (dovolím si napsat zoufalý) článek nevede u čtenářů tak dobře jako např. ..... "Krysy jako koaliční partner - aneb Andreji nedej se!" ...........

od vážené Beaty Krusic či ............. či "Milion kopanců do Babiše" .......

nebo ......"Příště se jde protestovat proti premiérovi Andreji Babišovi a Marii Benešové na Letnou" ....... od váženého blogera Jiřího Čumpelíka.

Kde autor tohoto článku udělal chybu?

5 0
možnosti
Foto

;-D pane Lička, Vy víte jak člověku zlepšit náladu. Ani si radši nepředstavuji výši karmy Vašich komentářů, kdyby se to dalo karmovat.

2 2
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,49
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik