Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Mně by zajímalo, cože to Babiš čerpá? A co by čerpat nemohl, kdyby se nestal politikem a jen zůstal v čele Agrofertu?;-D;-D;-D;-D

Všechny ty dotace, která mu EK v Bruseli vyčítá, čerpá úplně stejně +- každá druhá velká firma či podobný holding či co to vlastně Agrofert za sdružení firem je.

11 5
možnosti
VK

Tak proč mu SZIF zastavil čerpání dotací?

Proč EU zkrátila budoucí čerpání dotací o 450 milionů, které čerpal holding Agrofert?

Uvědomujete si, že by se to nestalo, kdyby premiéroval nějaký jeho poskok?

4 0
možnosti
AL

David Vlk 66587

Facebook

Blog

To je ale hloupý blog ani jsem nedočetlRv

-------------------------

:-)

3 1
možnosti
JN

J15a88n 43N42o51v59á51k

8. 6. 2019 10:25

Za neochotou monohých voličů přiznat podporu ANO je především obava z nenávistných reakcí některých lidí v jejich okolí - protože tím dnes riskujete minimálně slovní odsouzení, v některých případech i fyzický útok od militantních odpůrců Babiše.

15 6
možnosti
DV

D70a79v10i22d 67V69l42k

8. 6. 2019 14:19

Nejsem si vědom ,že by se pod blogem třeba kolegy Čumpelíka dělo něco jiného než v této diskusi.

1 3
možnosti
Foto

Lidé jsou rozdělení a to co je rozděluje je nenávist. Existuje nenávist mezi fandy Baníku a Sparty. Ale pokud hráči těchto týmu hrají za reprezentaci tak drží spolu, jak hráči, tak i fanoušci. Proč to v politice nejde? Máme 21 europoslanců, ale reprezentace to není. Tam ta nenávist přetrvává. Změníme se někdy?

5 0
možnosti
VD

Nesnažte se, to nepochopíte.

"Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí".

:-)

8 3
možnosti
DV

D28a21v44i72d 23V46l57k

8. 6. 2019 10:00

Jistě Vy to musíte vědět.:-)

4 8
možnosti
MV

Autor tohoto článku se zřejmě považuje za jednoho z těch lepšo lidí. Davide nechcete radši své čtenáře zaujmout tím, že je něčím obohatíte třeba vyváženým kritickým pohledem na AB? To však zřejmě není pro vás-musel by jste si dát tu práci a zjistit si spoustu údajů a informace si také ověřit a na to musíte mít určité schopnosti. Psaní jednostranně zaměřených blábolů vůči AB již vyšlo z módy. Chcete se opravdu dostat do povědomí čtenářů jako úspěšný zesměšňovač voličů AB? Máte jistě na víc....PS: nejsem voličem AB, ale po přečtení tohoto článku mu a jeho voličům velmi fandím...(-:)

17 5
možnosti
AL

David Vlk 66587

Facebook

Blog

To se nedá dočíst, prostě žvástRv

------------------------------

+8/−7

doporučit

Výstižněji bych to nepopsal.

2 5
možnosti
AL

To už je čiré zoufalství! Občan Vlk mínusuje svůj vlastní příspěvek.

:-)

3 4
možnosti
ZB

K čemu je stále urážet lidi s jiným názorem. Po přečtení podobného blogu ho mám chuť volit i ja. Z odporu a opovržení k lidem jako je autor blogu. Vždyť tohle je laciné a od začátku do konce lživě posouzení.

Jinak za jakoukoliv vládu zaplatime. Peníze investované do důchodů a do životů našich rodičů a prarodičů mi vadí ze všech možných variant nejméně. Ve skutečnosti se vrací statu velmi efektivně. Podporují místní firmi, vrací se v dph v dani ze zisku místní trafikantky, hospodského. Závist důchodcům od lepších lidí z Prahy co berou 5x tolik a optimalizace dání je často jejich hlavní motivace k nenávisti vůči ANO je fakt nechutná.

22 4
možnosti
DV

D29a59v65i35d 47V11l58k

8. 6. 2019 9:23

Nejsem z Prahy tak nevím. a Důchodcům nic nezávidím, jen jsem se pokusil definovat voliče ANO a podle statistik jsou důchodci největší skupinou voličů ANO to je fakt.

Evidentně to tito voliči ANO dělají,proto že za své hlasy od Babiše

něco dostávají, to mi sami psali v diskusi pod jinými blogy , že si spočítali , že je pro ně tato vláda nejvýhodnější a za ty to výhody přivírají oči nad nepravostmi pana předsedy ANO. Já si myslím, že je to krátkozraké a sobecké. Můj blog není útokem na seniory jako sociální skupinu, jen v něm kritizuji motivaci a počínání těch co volí ANO.

7 14
možnosti
MH

co to je ten Ordung ? V němčině je slovíčko podobné - Ordnung ...

2 0
možnosti
DV

D70a90v45i69d 52V72l69k

8. 6. 2019 9:10

Jsem si té chyb vědom ,ale blogy na titulce by se neměly už upravovat a u nás se říká Orduňk.

2 4
možnosti
Foto

Karma, Davide.

Do diskuse jsem nakoukl a je to v rozmezí mezi komedií a tragikomedií. Slepá víra ve "spasitele". Je nesnadné pochopit mechanizmy, ale dělo se to i v minulosti, že byli lidé nějakým politikem zfanatizovaní a zaslepení. Nechtěli vidět, nechtěli slyšet Ovšem procitání z toho poblouznění bylo vždy bolavé.

7 8
možnosti
JN

To je pravda, například po vytunelování republiky pod vedením ODS a ČSSD bylo procitnutí opravdu kruté.

8 2
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,49
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik