Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OM

Trochu drsně napsaný blog, ale co znám některé voliče ANO tak to na ně sedí, za koblihu by zvolili i Klému Gottwalda kdyby vyskočil z hrobu.

Proč mi vadí Babiš ve vládě ? Pro jeho estébáckou minulost, jeho podvody, že jeho Agrofert už pomalu ovládá ekonomicky naši zemi a že majitel firmy která ročně dostane od státu 6 miliard na dotacích je zároveň předsedou vlády toho státu ( což je střet zájmu velký jak mrakodrap v Abu Dhabí). Jestli tohle všechno Vám milí Koblížkové nevadí, tak snad ta revoluce v 89 byla zbytečná.

0 1
možnosti
TK

Víte proč je Babiš supetstár? Protože ve srovnání se zbytkem politické scény by musel být za superstár úplně každý. ;-)

1 0
možnosti
KT

Z našeho občasného klání víte dobře Davide, že se snažím pohlížet na věci z různých stran. Tady ovšem ať to vezmu z kterékoli strany, vždy se vyvalí hnůj a špína.

Zajímalo by mě, kde jsme jako společnost poztráceli základní mravní zásady. Může za to totalitních 40 let nebo si špatně interpretujeme výrazy demokracie a svoboda? "Kde jsme soudruzi z ČR udělali chybu?" Proč jsou slušnost a morálka vysmívanými slovy?

0 0
možnosti
TK

1620 jsme přišli o elity a stali se porobeným národem lokajů s ohnutým hřbetem. Těch 400 let nevymažete. Pak si k tomu připočtěte ztrátu víry a tedy i respektu k církevním autoritám (což bývala druhá polovina elit), socík, kdy se také vyplatil ohnutý hřbet, pak devadesátky, kdy se nahoru dostal ten, co nejvíc nakrad. Morálka je věc relativní, například čím více lidí bude krást, tím méně amorální se krádež stává.

Morálka je něco, co společnost, tlupa, kmen.. potřebovala, aby byla jako celek silná a přežila. Nyní se nám zdá, že už ji nepotřebujeme.

0 0
možnosti
JC

Jsem volič ANO, i když se mě nikdo neptá proč. Já vám to napíší: protože tu nikdo lepší není. Nebo snad si přejete jako premiéra Bartoše, nebo Fialu? Já ne. Ostatně znáte někoho schopného a zároveň čistého, kdo mluví několika jazyky? Já ne. Ale třeba někde existuje, jen nechce být každý den okopáván našimi neumětely.

1 2
možnosti
IJ

To má jednu drobnou chybu. Není čistý a schopný je úplně všeho. Bohužel za účelem aby Burešovi, STbákovi, zloději neštítícího zatáhnout i vlastní rodinu do lumpáren bylo lépe. Na penzisty kašle, že je s nimi je pouze marketink. Sám chodí v teplácích za 50 tisíc korun od manželky.

1 1
možnosti
OJ

Vaše psychika má výborně fungující obranné mechanizmy. Jinak smýšlejícím prostě přisoudíte nějaké odpudivé motivy a odpudivé morálně-volní vlastnosti, ... a můžete zase klidně spát. Tak trochu intelektuálně líné, nicméně jistě fungující... R^:-P

10 0
možnosti

Autore, píšete to na můj vkus možná až moc drsně, ale ona situace je bohužel drsná. Ten zloděj a podvodník, co nikdy neodstoupí, si plete náš stát s Agrofertem a v téhle republice najdeme fůru lidí, co tomu ještě tleskají. Nevolme ani jedny, ani druhé zloděje, zkusme něco úplně nového.

5 3
možnosti
Foto

Nojo. Ale co. Snad nepolitickou politiku a lid. demokracii, pardon, ,,občansk." společnost, to vše zarámované do pravdy a lásky vč. VELKÝCH COSI;-D

3 0
možnosti
MK

Každý člověk má právo napsat blábol.

Nicméně. Volič každé politické strany je sobec. Protože volí to, co vyhovuje jemu nikoli co vyhovuje druhým. Jsem příznivec Konzervativní strany a to proto, že mi vyhovuje jejich program. Minimum státu, více zodpovědnosti za život pro občany. Maximální ekonomická svoboda. Méně byrokracie a žádné extrabuřty pro menšiny. Hodnoty postavené na tom na čem vyrostla Evropa.

Na rozdíl od Vás pane Vlku si nemyslím, že voliči ANO jsou blbci. Z mých přátel dva doktoři tři učitelé a jedna milá lékarnice volili ANO. Jsou to lidé na které nemáte ani vzděláním a ani inteligencí. Proto oni jsou špičkami ve svých oborech, zatímco vy v duchu StB slídíte po FB kde kdo co napsal a pak to překroutíte v diskusi pod blogy iDnes.

Pro mě je ANO jen další ze socialistických stran jako je KSČM, ČSSD, TOP 09, Piráti či dnešní ODS a v ničem, co se týče politiky, nevybočuje z toho co tady už bylo.

Ještě je jedna věc, kterou nechápu, proč Vám vlastně vadí ANO a Babiš? Vždyť jste úplně stejný, také Vám jde jen o vlastní prospěch a navíc jak ukazujete Vaše myšlení má blízko k totalitním systémům, protože kdo nevolí s Vámi volí proti Vám a jen totalitní režimy ukazovaly ty, kteří nešli s proudem jako nevzdělance, nepokrokové atd. Stejně jako to děláte Vy.

21 4
možnosti
MV

Kdyby manifestovali voliči AB (ANO) na Václavském náměstí tak by se na něj zaručeně nevešli (-:). Škoda že se podobné manifestace na podporu AB také nepořádají. I jako nevolič AB bych určitě dorazil. A koblihu od Penamu, vídeňský párek od Kosteleckých uzenin nebo jogurt z Hlinecké mlékárny bych si dal moc rád...(-:)

POJDME ANDREJE NA VACLAVAK PODPORIT!!!!!

4 3
možnosti
LC

Mezi těma našima "politikama" je a bude Babiš superstár a ani se u toho moc nenandře.

9 2
možnosti
AL

Vy a Vám podobní jste běhen čtrnáctí dnů pozuráželi kde koho a nejvíce Babiše a pak, bohužel tu část obyvatelstva, které si máme vážit a starat se o ně s vděčností a láskou - staré lidi - důchodce. A to máte v sobě ještě tu drzost v jiné diskuzi vyhrožovat diskutujícím, že si ti s nimi na ulici vyřídíte.

Napsal bych Vám toho více a kdybyste mi stál za to, tak řekl rovnou do očí, ale proč ... není důvod. Takových lidí po světě chodí ...

Ale urážet ty, co se nemohou bránit a dnes už jsou slabí a žijící povětšinou pouze z toho, co jim stát dá je podlé, zbabělé a nízké.

12 3
možnosti
AL

Beru to vaše mínus, občane Vlku, jako že se stydíte. (snad)

3 2
možnosti
  • Počet článků 652
  • Celková karma 38,87
  • Průměrná čtenost 4974x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik