Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak jsem si přečetl inkriminovaný blog pana Čumpelíka (normálně jej neotvírám). Zábavné je už to, že pod svou podobiznou píše, že maže nenávistné diskusní příspěvky, avšak diskusi jaksi neotvírá (samozřejmě na to má právo, ale je to v kontextu napsaného směšné).

Píše, že mu končí život a mladým začíná. Přesto mu připadá nesprávné (používám záměrně laskavý eufemismus), že jsou ti, co protestují proti současnému establishmentu, má rád pana Babiše (bez ohledu na to, co - pokud by byl aspoň trochu kritický) mohl vědět. Mu to ale nevadí, špatní jsou protestující - samozřejmě placení ideodiversní centrálou.

Znám podobné lidí. Kašlou zvysoka na to, co bude tady za 20 let, až oni tady nebudou. Jde jen o to, aby se měli dobře teď, milují Babiše se jeho rozdáváním peněz, které budou splácet jejich vnuci.

Davide, karma.

30 0
možnosti
DV

D70a19v55i25d 66V12l55k

22. 5. 2019 17:17

Tome přesně to mě namíchlo jak vlastně fandí těm mladým;-D

3 0
možnosti
Foto

Já si myslím, že důvod proč pan Čumpelík napsal to, co napsal a styl, jakým to napsal, je v jeho špatné orientaci a neinformovanosti v některých záležitostech, o kterých píše. Znáš to - jak se má náčelník správně rozhodnout, když se mu tají, kde jsme...

Panu Čumpelíkovi prostě hodně věcí nedochází, nerozumí jim, neví o nich. Na druhou stranu mu ale trochu rozumím, je asi vyděšený z toho, co si myslí, že vidí. Spíš bych ho "uklidňoval", než mu za jeho omyly nadával...;-)

8 2
možnosti
Foto

Také si myslím, že je vždycky lepší trpělivě vysvětlovat. Cokoliv.

3 0
možnosti
PB

P28e17t55r 20B88u90r21i38a31n

22. 5. 2019 16:47

Výborně napsáno, karma. Shodou okolností mě napadlo stejné téma blogu ve stejnou dobu :-)

7 3
možnosti
ES

Ten slovník, to jako vážně? Mám nahlásit porušení kodexu blogera a napadání, nebo to po sobě promažete sám?

4 6
možnosti

Klidně ho napráskejte, jak jste zvyklá.

6 5
možnosti
VV

No když nepíšete o politice , tak dobrý

1 0
možnosti
Foto

Já si ještě přisadím, protože se tady stále opakuje jedna lež, nebo nepravda / zdravím ve vší úctě tu, co mi připisuje řvaní o lži/, totiž to, že ty demonstrace organizuje nějaká neziskovka. Milion chvilek pro demokracii není nezisková organizace. Je to kampaň a veškeré peníze které do ní plynou, je možné vidět na transparentním účtu. Stejně tak je možné si velice snadno dohledat, kolik co stojí a i to, že ti umělci, kteří tam vystoupili, tak učinili bez nároku na honorář. Takže osočování z toho, že to platíte ze svých daní, je prostě lež.

Osobně, jakkoliv jsem k současné vlně demonstrací skeptický a jsem skeptický k motivaci organizátorů, jsem přesvědčen že uchylovat se ke lhaní a pomluvám není tou správnou informační cestou. Jak je vidět, jsou tací co to vidí rádi a jsou i ti, co tomu rádi tleskají.

15 1
možnosti
Foto

Porovnejte si nazvy:

Šaškárna na Václaváku, premiér Babiš i Benešová znovu na tapetě, aneb lidé zase, jako ovce

Vzteklý plivanec zapšklého seniora pana Čumpelíka.

A hned je jasné, s kým lomcují emoce.

8 4
možnosti
Foto

Znovu si ten článek přečtěte, ale bez negativních reminiscencí na svého tchána. Budete-li číst pozorně a neutrálně, tedy bez jakýchkoliv emocí a předjímání, zjistíte, že nejde o žádný vzteklý plivanec zapšklého seniora.

https://jiricumpelik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=714490

9 6
možnosti

Už ten nadpis je vzteklé plivání.

7 5
možnosti
BK

Díky, pane Vlku - já ráda, prostřednictvím vás, ze srdce poděkuji panu Ćumpelíkovi za jeho blogR^. Samozřejmě panu Čumpelíkovi karma a velký dík za inteligenci a vhled.

To se ovšem o vašem písání říct nedá, sorry. To je opravdu jenom písání a jediný, kdo tady vztekle plivnul - jste Vy sám;-).

6 9
možnosti

Cože? Proč panu Čumpelíkovi přisuzujete vlastnosti, které nemá? To z lítosti?

9 2
možnosti
Foto

Karma.Jinak na adresu dědy Cumpelika škoda slov,fanatický obhájce Okamury prostě jen změnil dres,fanatikem ovšem zůstal...

10 5
možnosti
DV

D17a88v32i35d 59V84l38k

22. 5. 2019 16:14

Dřív to byl tak , že starší lidé se snažili , aby ti jejich mladí měli lepší život než oni ,ale dneska mám pocit , že část seniorů se snaží tě mladším ten život zlomyslně zničit.

6 4
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,44
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik