Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ČP

KARMA, ale pro pana Čumpelíka.

11 0
možnosti
OK

O98t73a 93K23i74n98c

23. 5. 2019 0:29

A kolikrát jste ho karmoval? Jenom jednou, nepřipadá vám to málo?

1 5
možnosti
OK

O42t81a 49K70i68n45c

22. 5. 2019 23:01

Je zajímavé, že zrovna ti, jejichž příspěvky podporovaly Žluté vesty ve Francii, které rabují a ničí cizí majetek, jsou největší odpůrci pokojných demonstrací u nás.

6 1
možnosti
ZM

... není zapšklý a není ničím jiným, než že připomíná kdo vlastně demokratické volby vyhrál a komu se to nelíbí, tak ať táhne, třeba na východ, prostoru tam je fakt dostatek, jinak se nás dotýkáte jako bychom byli debilní my, voliči Andreje Babiše, tak Vás upozorňuji, že blbí fakt nejsme, zkuste vyhrát volby a potom to budeme, My voliči Andreje, Vaše vítězství respektovat a nebudeme jako Vy okopávat kotníky úspěšné vládě ...

7 1
možnosti
DS

Karma, Davide, naprostý souhlasVR^V

6 3
možnosti
AN

Jediné, co mi napadlo, je za karma. Takže se tu najde i pár "lidí, kteří to vidí jinak než vážený autor.

2 0
možnosti
PL

P49e16t51r 31L88a27n61g17e51r

22. 5. 2019 20:13

Pane Vlku, oba, vy i pan Čumpelík máte právo na názory, které zde vůbec nechci posuzovat.

Ale co mne dostalo, je zloba a ohavnost, se kterou jste dnešní blog napsal. Vy sám se dopouštíte toho, co svému oponentovi vyčítáte v mnohém větším rozsahu. A v diskuzi to je ještě horší.

Já vás považuji za velmi dobrého blogera, ale dnes jste hodně ustřelil. Nejsem na vás naštvaný, spíš jsem z vašeho článku rozpačitý.

26 0
možnosti
Foto

Tak se nám to dnes krásně rozčumpelilo. Čumpelíci, kontra čumpelíci8-o Dost dobrýR^ Alespń na okres přebor;-D

5 0
možnosti
SN

:-).......Vážení diskutéří a diskutérky! NEní to sice genderově správné, ale rýmuje se to, proto jen krátce napíšu, co jsem napsal v delším provedení u článku pana Buriana!

Pan Čumpelík má karmu 45, myslíte, že čtenáři jeho článku jsou hlupáci, kteří nevidí co se děje a co se dělo před tím, než se objevil Babiš?

Nechcete vidět a hlavně Milion chvilek je velmi dobře organizován, někdo platí deštníky, natištěné karty, a další náklady, které jistě nejsou malé! Pamatujeme to u červených karet proti presidentovi.

,Hlavně.....je to "spontánní akce"! Už se těším na další manifestace! Zatím to nikdo nerozhání jako ve Francii, a nesmýká staré babky za vlasy po dlažbě, jako ve Španělsku! !!!!!!

21 6
možnosti

O voličích Andreje Babiše vypovídají sociologické průzkumy.

3 6
možnosti
Foto

Pane Vlku,

Sice jako jediný z "Gangu 3 Véčkařů" máte občas rozumné názory (to myslím vážně), ale urážet svého názorového oponenta byste nemusel.

Ne každý má žaludek na to, aby byl povznesený nad neurvalé urážky místo diskuse, tak svoje diskuse zavírá.

Situace na blogu dospěla tak daleko, že názoroví oponenti mainstreamu (názorů protěžovaných administrací) jsou přirovnáváni k nacistům. Na tomto případu je vidět i selhání administrace, kdy v případě drobných prohřešků jsou blogeři i diskutující smazaní a zablokovaní, ale takové příspěvky nechávají admini bez povšimnutí.

Takže, pane Vlku,

pokud nesouhlasíte s názory pana Čumpelíka, tak můžete jeho názory vyvrátit slušně s patřičnými argumenty a ne jej urážet.

24 3
možnosti

To ještě není tak hrozné. Počkejte, až z vás někdo pro vaše lži udělá Satanovu ovečku.

4 3
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,43
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik