Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

V ekonomice nás ještě nedohnali. Mě stačí ty zástupy Slováků pracujících v našich supermarketech. Mladí ze Slovenska utíkají do Česka a jinam houfně. Ale jinak máte pravdu. A že chcete normálního prezidenta? Kdyby už nějaká kancelář vyhlásila kurzy, vsadím si na Klause mladšího. Vyhraju balík a odstěhuju se.

2 0
možnosti
Foto

Schopné lidi vyháněla ze Slovenska třeba Ficová vláda, předtím mečiarova! V současné době pozorují trend že ubývá slovenských dělníků třeba na stavbách a jsou nahrazování Ukrajinci

0 1
možnosti
JF

Já bych chtěl hodinky s vodotryskem a nepíši o tom bláboly. Až budou volby svobodně se rozhodnete o tom koho budete volit. Češi jsou opravdu ubrečené a věčně nespokojené etnikum.

4 6
možnosti
Foto

Chápete smysl blogu, pane Farský? Ten je o postojích, pocitech, názorech. Pokud Vás to irituje, tak proč chodíte na blog?

A mimochodem - ten kontrast paní Čaputové (pakliže to vyhraje) a té naší duševní a fyzické trosky je opravdu nepřehlédnutelný.

7 4
možnosti
Foto

Mám pocit - po letmém přečtení diskuse - že by u nás paní Čaputová neměla šanci. Pokud ji člověk poslouchá, sleduje její reakce (třeba na přímé invektivy, kdy prostě nereaguje podrážděně a nevytahuje na své soupeře nějaké pomluvy), tak musí připustit, že jde o zajímavou a nepochybně chytrou ženu.

My ale máme našeho starce, který se krmí ovarem, chlastá a hulí a v rádiu či televizi prezentuje stařeckou oplzlost a není schopen ujít 10 kroků. A toho my volíme.

P.S U nás by to nepochybně získal pan Harabin ...

Karma Davide.

9 3
možnosti
DV

D22a45v72i24d 61V14l97k

18. 3. 2019 8:54

Mně se na ní hodně libí jak říká věci v klidu a s naprostým rozmyslem, není v ní ani trocha toho chlapského kohoutovství. Bude Slovensko dobře reprezentovat má úroveň, což se o Zemanovi říct nedá. Ten Harabin byl strašnej. Starej Mečiarův kádr. Ten by si se Zemanem rozuměl;-)

6 0
možnosti
Foto

Mohli bychom oslovit některou z královen krásy, jestli by nekandidovala ;-D

6 1
možnosti
DV

D10a39v10i49d 27V53l90k

18. 3. 2019 8:29

No vidíte a já si myslel ,že zrovna vy toheto laciné překrucování nemáte zapotřebí.Moc dobře víte ,že tady nejde o fyzický vzhled. Pokud bych ale přistoupil na Vaši hru, tak hezká ženská,která by netlápala hlouposti by nadělala míň škody než pan Zeman. Funkce prezidenta je u nás spíše reprezentační výkonná moc je v rukou premiéra.

5 1
možnosti
JN

J52a33n 98N95o62v59á21k

18. 3. 2019 7:59

Kdo koho chce za prezidenta může projevit v prezidentských volbách - tenhle výdobytek na rozdíl od dřívějška máme, nemůžeme výsledek svádět na politiky.

Takže brečet, že nemáme hezkou ženskou ale Zemana je zbytečné, většina lidí ho chtěla.

5 2
možnosti
Foto

Já bych to upřesnil, že Zeman se do prezidentské funkce prolhal, i přes svůj tragický zdravotní stav a neschopnost odejít v pravý čas! Dnes bohužel tato tragická figurka nikoho ve světě nezajímá nikam ho nezvou z mezinárodního hlediska Je to absolutní nula která i v Rusku a Číně slouží pouze jako užitečný nástroj z EU;-€

6 1
možnosti
VM

Ono jde spíš o to, koho kdo navrhne na kandidáta. Poslední volby dopadly tak, jak dopadly. Byl Zeman, pak možná kandidáti, ale bez šance. Pak Horáček a Drahoš. Tedy kandidáti zájmových skupin na poslední chvíli. U Horáčka ty šance byly předvídatelné, neznámý a nečitelný Drahoš byl podpořen všemi protizemanovskými, ale i tak to nestačilo. Já bych očekával, že už nyní začnou strany a hnutí připravovat a prezentovat své potenciální kandidáty, aby vešli ve známost. Zatím kde nic tu nic.

0 0
možnosti
Foto

Sledoval jsem v televizi slavnost k výročí republiky ke vstupu do NATO. Bylo mi hanba za zemana, který coby držitel modré knížky, neschopen vykonat ani vojenskou přehlídku rozdával svá moudra velení NATO na úrovni dědka z vesnické hospody;-DRv ať na Slovensku vyhraje kdokoliv, bude to jistě pro Evropský prezident.... A ne poskok našich ruských okupantů!

5 4
možnosti
JS

J87a93n 93S29o85u50č90e18k

18. 3. 2019 8:32

A Vlado, skutečně si myslíte, že Slováci chtějí nějakého Evropského prezidenta? Nechtěli by raději Slovenského prezidenta? Apropo, on nás dnes někdo okupuje? Nezlobte se, ale v jaké žijete době?

3 0
možnosti
PH

Snad Zemanovi při prvním setkání nedá stejnou smrtící ránu na žebra jako Drahoš, když se na konci debaty postavil, o což se Zeman musel pokusit také. To bylo tak drastické, že se to mělo vysílat až po desáté hodině.

4 0
možnosti
Foto

V tu chvíli, kdy to Drahoš udělal, jsem věděl, že je vymalováno. Tím si, podle mne, definitivně podtrhl židli.

0 0
možnosti
JV

Tady zapomnělo plno písalků, že Zeman se vyhrabal na trůn pomocí nehorázných lží a hloupostí hodně voličů s kterými počítal (jeho výrok)

9 4
možnosti
JK

V Bratislavě máme rodinu a rozhodně bych netvrdil, že se jim žije lépe a snáze než nám tady na pohraničí. Tak s tou ekonomikou nevím, nevím.

4 1
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,48
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik