Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je celé nesmysl. Freddie Mercury byl od narození britským občanem, protože Zanzibar byl v době, kdy tam žil, britský. Nemohl být tedy žádným imigrantem. Měl pořád ten samý pas. Během svého studia v Indii absolvoval elitní britskou školu, o jaké se běžným smrtelníkům v Británii nesní. Jeho rodina měla v Zanzibaru služebnictvo. Freddie měl dokonce i chůvu. Nuceným příchodem do Británie, když vypuklo povstání, si rodina dočasně pohoršila. Museli začít pracovat.;-) Nebyl navíc muslim, ale zoroastrista.

0 0
možnosti
JL

Podle měřítek poloviny Čechů vyhrál Oscara čmoud? Vážně? Na můj názor se nikdo neptal, tak teď nevím, jaká jsou moje měřítka.

Nezaznamena jsem žádné zjitřené vášně kolem filmu o Mercurym, ani ohledně obsazení. Na ČSFD snímek sbírá převážně vysoká hodnocení a představitel hlavní role pochvaly. Nebo jsem něco přehlédla?

Kdysi jsem Vaše blogy četla ráda, co se to s Vámi stalo?

0 0
možnosti
Foto

Že šlo o politické zadání potvrzuje názor senátorky a dětské neuroložky Aleny Dernerové z Mostu.

Cenzura na blogu IDnes bohužel nedovoluje dát příslušný odkaz...

0 0
možnosti
FN

Ano podle měřítek asi poloviny Čechů vyhrál Osacara "Čmoud," který hrál jinýho "Čmouda"

Nevím z jakých empirických výzkumů vycházíte, ale každý v mém okolí, kdo viděl film Bohemian Rhapsody, tedy včetně mě, tak každý vyzdvihoval výkony Ramiho Maleka...

Četl jsem mnoho článků o tomto filmu, ale nikde nebylo psáno něco ve smyslu že "čmouda, hrál jiný čmoud". Takže buď chodíte do blbé hospody, nebo si jen tak od pasu vymýšlíte.

A k vašemu intelektuálnímu výlevu:

-Češi mají jednu z nejnižších porodností na světě, protože jsou líní a lakomí mít děti.

Vy sám tvrdíte, že se nemá zevšeobecňovat, proto nechápu,jak můžete označit celý národ za lakomce a lenochy. A jen pro Vás - Česká republika má již více jak 100 let stále stejný počet obyvatel, s výjimkou období války a těsně po ní, kdy počet obyvatel klesl pod 9 milionů.

-Ve fabrikách chybí asi půl milionu lidí a ekonomika kvůli tomu přestává růst.

hloupost, kterou může napsat jen ekonomický neználek. Nedostatek lidí ve fabrikách je způsoben nárůstem počtu tzv. montoven, které sám zmiňujete. Prostě sem německé firmy narvali své výrobny kvůli nižším nákladům,,, jenže lidé už nechtějí dělat za almužnu. Proto odchází do zahraničí. Syn studoval na VŠ a jen minimum absolventů z ročníku zůstalo v ČR. Každý kdo umí trochu jazyk, jde ven. Např. u nás v Mikulově, kdo myslíte, že bude dělat v montovně za 16 tis. čistýho, když o pár kilometrů dál bere 1500 EUR?

2 0
možnosti
Foto

Moc vydařený blog a těch potrefených hus v diskuzi...

0 1
možnosti
Foto

Začínáte být poněkud mentorsky tendenční. Stýkám se povětšinou - dle vašeho mínění - s rasisty a xenofoby, a přestože jsme v rozhovorech zabrousili i na Oskary, nikoho jsem neslyšela říct cokoli pohrdavýho o novém "Oskarovi", natož aby hodnotil barvu kůže. Bohužel se v poslední době opakovaně vezete na společenském téma, které je stále živé. Slovo čmoud jsem naposledy viděla v nějaké diskusi třetí kategorie a ten typ co ho pronesl, nestál za pozornost. Lidem rozhodně nevadí barva, ale spíš životní postoje a přístupy....Tuším, že to víte velmi dobře. Už první věta vašeho blogu mne přesvědčila, že ho ani nebudu číst.

3 0
možnosti
DV

D73a17v36i80d 74V69l33k

3. 3. 2019 18:01

Proč se k němu teda vyjadřujete,když jste ho nečetla??Nebo se vyjadřujete ke první větě?

0 1
možnosti
JT

J88i76r89i 38T39i54c41h14y

1. 3. 2019 16:37

Vlastenec Vlk tu upi nad temi negramotnymi, hloupymi Cechacky (podle nej vetsina), misto nich by tu chtel ty zarive islamisty. Navic uvadi nesmysly jako ze pro zvyseni vyroby je treba vice pracovniku (slysel nekdy neco o produktivite?), lka nad nizkou porodnosti - narust obyvatel na zemi je hlavni duvod niceni prirody, mysli si, ze vice pristehovatelcu je potreba pro starnouci populace, coz bylo jasne vyvraceno economy.

4 2
možnosti
DV

D58a88v13i75d 89V68l95k

2. 3. 2019 9:26

Tak počkejte máte v tom nějaký zmatek Jiříku.Vy napíšete "Vlastenec Vlk" a přitom je mi tady převážně vytýkáno ,že jsem neoprávněně pohanil národ. Pak si dovolim reagovat na lži ve Vašem příspěvku:

: 1.nepsal jsem nic o negramotnosti vešiny- lžete.

2. Nepsal jsem nikdy nikde ,že tady chci Islamisty-lžete

3.Každá firma ,když rozšiřuje výrobu potřebuje nové lidi, nebo samozřejmě roboty, které potom ovšem budou následně ubírat pracovní místa .

4.Kterými ekonomy bylo vyvráceno, že stárnutí populace nelze řešit přistěhovalci?

3 0
možnosti
Foto

A osobně opravdu neznám nikoho, koho by vůbec napadlo označit oscarového Maleka za čmouda. A že těch lidí znám :-P. To jste holt přehvízdl, jinak ty vaše některé články jsou super, např. postřehy z vaší rodiny a kecy puberťaček mě baví.

2 0
možnosti
DV

D89a51v40i53d 31V62l68k

1. 3. 2019 12:18

Jenom sem nakukuju, něco jako Koudelka do tělocvičny v Jáchyme hoď ho do stroje.;-D Aha už je klid samozřejmě až na Vlkovou příspěvek číslo 20 v téhle diskusi8-o8-o

1 0
možnosti
Foto

Samozřejmě, že už je tu klid, vždyť jste to zveřejnil 27.2. a dne je 1.3. (únor má letos 28 dní). Stejně jepičí život mají všechny podobné články. Tak to prostě chodí.

2 0
možnosti
Foto

H62a43n81a 59V96l51k85o18v84á

28. 2. 2019 19:37

S ohledem na poutání na hlavní straně a "nějaká čísla"...bych se ráda vrátila k rádoby podnětu pana Vlka napsat tento blog (ten pravý byl že potřeboval ukázat jak je "správný" a kolik že je u nás rasistů a xenofobů aniž by to tak skutečně bylo...)

Tím bylo údajně "vyvolat diskusi".

Což se podařilo.

V diskusi byl pan Vlk přesvědčen valnou většinou že jeho výplod je nesmysl, nicméně pan Vlk trvá na svém....

Fascinuje mne jak někdo tak prostý schopnosti jakkoli argumentovat (omezuje se na klišé, opsané urážky a výkřiky sebelítosti) tolik touží "PO DISKUSI";-D

2 0
možnosti
JK

Je hezké, jak svobodně a bez rozpaků stanovujete panu autorovi pohnutky, které ho vedly k napsání toho blogu. Někteří jedinci to mají jako sport... :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,05
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik