Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

tak od plic, a hlavne po zkusenostech napsano

karma

5 0
možnosti
DH

Tak ač jsem doposud na EET neměl nějak vyhraněný názor, tak po přečtení článku a zvláště Vašeho příspěvku pane Vodvářku, se ze mě stal jednoznačný zastánce tohoto kontrolního systému.

A bylo skutečně načase, aby do něho byly zařazeny i soukromé ordinace.

5 12
možnosti
JJ

J32a79n 74J18í46l70e28k

5. 2. 2019 10:36

Závist Horáku, máte mizerné vzdělání, nikde nijak použitelné, leda tak v neziskovce, která bere dotace a genderové nesmysly. Jo vystudovat medicínu, udržet ordinaci, být prospěšný pacientům, tahat se s pojišťovnami, tomu se říká: "Vyšší úroveň" ale ta vám chybá, takže vám zbyla jen ta závist, laický kazateli, jeden ze smrtelných hříchů. :-)

10 0
možnosti
ZJ

.... Davide - velká, převeliká karma R^R^!!

4 0
možnosti
Foto

Karma. A kdybych mu to někdy měl hodit tak bych si urazil ruku.

10 0
možnosti
Foto

Stále by mu to hodila víc,než třetina voličů;-(

3 0
možnosti
Foto

Také jsem zíral s ústy otevřenými, že pán velkomožný Babiš, ten proklatej import ze Slovenska (jak jsou Slováci rádi, že aspoň jeden je pryč), náhle objevil kategorii člověka, kterému se říká drobný živnostník.

Tedy ten, který po státu nic nechce, jen to aby ho neotravoval buzeracemi typu EET, různých hlášení, kde na druhé straně sedí slintající ouřada s razítkem, aby ihned při drobném pochybení vypálil s pokutou proti tomu škůdci obecného blaha.

Takže všechny ty pedikérky, malíři pokojů, opraváři obuvi atd. najednou mohou pracovat bez těch buzerací atd.

Jelikož jde o slušný server, nelze napsat, co si o podobných psychopatech ve vládních funkcích opravdu myslím. Co však lze říci, že inteligence národa by se měla m.j. poznat i podle toho, že odhalí psychopaty na vedoucích místech a pošle je tam, kam odjakživa patří. Ten prostor je temný a na dosah ruky.

21 1
možnosti
JJ

J56a16n 18J46í72l36e54k

5. 2. 2019 10:37

No, nedávám diagnosy, ale tentokrát s tebou souhlasím Tomáši. R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,47
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik