Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Davide, karma. R^ Jak já tě chápu... Taky bojujeme. Nic od státu nechceme, živíme další lidi a stejně jsme "paraziti"... Slovo živnostník je v téhle republice skoro sprosté slovo... Nikde neříkám, že já taky... Jsem prostě v domácnosti, a hotovo! ;-D

0 0
možnosti

O98t58a 48K58i66n91c

5. 2. 2019 23:48

Zasloužená karma. R^

0 0
možnosti

O75t58a 57K26i52n28c

5. 2. 2019 23:22

Se zavedením EET platím daně stále stejné jako před EET, pouze jsem musel náklady na EET přenést do cen, takže na to doplácí pouze konečný zákazník.

4 0
možnosti
Foto

Davide, i přes všechny peripetie, které poctivé podnikání přináší, Vám k tomu čtvrt století upřímně blahopřeji!!! Obdivuji každého, kdo něco vybudoval a ještě dává práci lidem. Myslím, že po těch letech musíte mít příjemnou vnitřní radost, že jste to dokázal!R^

6 0
možnosti

Karma. Ovšem vždy když vidím vaše jméno, vzpomenu si, jak jste v sebechvalném blogu o tom, jak zaměstnáváte roma všechny ostatní sestřelil prohlášením: vy všichni si sáhněte do svědomí.

Babiš prakticky nedělá nic jiného. Halasně vykřikuje, že živnostníci kradou a ať si sáhnou do svědomí. A 40% národa to imponuje a ryčí blahem. A vám se to najednou nelíbí.

Takže si sáhněte do svědomí a vychutnejte si, jaké to je.

8 1
možnosti

D78a52v74i20d 19V62l59k

5. 2. 2019 17:45

Pletete koše s baňamaRv

1 0
možnosti
Foto

To máto z toho, že jste poctivý a slušný. To se dnes nenosí! R^R^R^

5 0
možnosti
Foto

R^Drz se dal, Vlcaku, i kdyz s touhle partickou nahore uz asi lip nebude.

8 0
možnosti

Můžete o tom povídat zleva, zprava či jak chcete. EET prostě alespoň zčásti zamezila daňovým únikům a proto o něm čtu už asi desetitisící článek jak je to špatně. Samozřejmě, napsaný živnostníkem. Platit daně je prostě normální, jenomže ono socialistické " kdo nekrade, okrádá vlastní rodinu" se "podnikatelům" zvlášť silně zažralo pod kůži.

7 4
možnosti

Taky na mě ten článek působí, že je to pouze o zapšklé závisti.

Něco v tom smyslu, on je premiérem a má miliardy, zatímco já prodávám pisoáry a musím platit vysoký nájem.

Naštěstí se doba, kdy měli všichni stejné nic nevrátí, pouze ta závist k těm lepším a úspěšnějším v některých zůstala.

Ale je to čím dál, tím lepší, lidé si na sociální rozdíly zvykají a to bolševické myšlení pomalu ustupuje. Napsat tento příspěvek v devadesátých letech, tak by měl přes sto mínusů, ale teď? ..... však posuďte sami. :)

.

:-)

.

4 6
možnosti

Tenhle neodolatelný šprýmař přece nemůže být zapšklý:-)

4 2
možnosti
  • Počet článků 652
  • Celková karma 38,68
  • Průměrná čtenost 4974x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik