Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já nic, já muzikant je překonané.... ale přiznejte Davide že Já nic já šachista zní o poznání lépe....

6 0
možnosti
Foto

Karma, Davide, ale je třeba si uvědomit, že jestli Babiš živnostníkům někdy s něčím pomůže, tak jedině s cestou do hrobu. Protože pan generální ředitel ČR nepotřebuje OSVČ, pan generální potřebuje zaměstnance, kteří na něm budou závislí.

16 4
možnosti
ZD

Bu bu bu budoucnost ....

1 6
možnosti
Foto

Karmuji.

Kázat vodu a pít víno....

Myslím, že i svědkové Babišovi vědí, že je to gauner, ale když to tak sladce zní, že to pako, které dělá 12 hodin denně, zatímco já sleduji Soukupa na Barrandově, dostane záhul a skočí na něho berňák.

Je třeba obrat všechny ty pedikérky a opraváře bot o daně. A pak nadávat, že nic nefunguje, že za Husáka bylo líp.

Mně čeká EET od března 2019, budu vybírat rozdíl mezi cenou léčiva, podávaným v kapačkách (pojišťovny nehradí vše), rozdíl je cca 20-30 Kč. Takže si pořídím modul a program, spojený s tím na ordinaci (pořizovací náklady okolo 12.000,- Kč). Návratnost? Cha cha.

Ale pan Babiš bude spokojen a s ním jeho svědci, vstupující ohnutí bolestí do ordinace s žádostí o OKAMŽITOU pomoc, kteří jsou připraveni mne prásknout za nevydání účtenky na tu dvacku, když se jim uleví.

Jak to píše nyní náš blogový maxitroll? Miluji tuto zem. R^

24 0
možnosti
Foto

Pane Vodvářko,

Vy snad nemilujete tuto zem?

2 3
možnosti
JS

Malý dotaz pane Vlku. Kolik Vás stála realizace EET a kontrolních hlášení. Jaké tržby a atd. jste vykazoval před zavedením těchto opatření a jaké po jejich zavedení.

4 3
možnosti
DV

D19a41v25i66d 33V40l28k

19. 11. 2018 17:44

Tržby realizuji z 95 % převodem, takže jsou stejné. Zavedení EET mne stálo asi 10 000.Nějaké další dotazy?

10 0
možnosti
JS

Pane, pokud jde o EET, jste mimo mísu. To vadí už pouze těm řemeslníkům, kteří nechtějí odvádět daně a dále pak některým právníkům a lékařům.

10 7
možnosti
DV

D74a81v54i94d 52V81l49k

19. 11. 2018 17:44

Fakt a kolik podnikatelů osobně znáte?

5 0
možnosti
PK

jasně a zbytek 70% populace jsou potomci kmotrů...;-D

2 1
možnosti
DR

Je pravdou že je už přebabišováno, nicméně ten kabaret s tou jeho návštěvou ve Švýcarsku stojí za to, to jsme tu fakt ještě neměli. Položit květiny 17. listopadu musel o půlnoci, poněvadž brzy ráno jede za synem a tam se zdržel asi 5 hodin a času využil mj. na šachy. Tak to nevymyslíš. ;-D

A pan Čumpelík? Ani se nedivím že mu tak fandí poněvadž s ním má jeden společný rys. Bojí se diskuze a hlavně kritiky a proto ji raději ve svých blozích raději ani neotvírá.

15 2
možnosti
SN

:-)....Pan Čumpelík, stejně jako pan Čermák neotvírají diskuse, ale přesně popisují současnou situaci, což je ctí! Každý si nebude huntovat svoje zdraví tím, že se někdy najdou sprosťáci, kteří neváží slova, nálepkují a uráží, místo argumentů ! !!

1 3
možnosti
MV

No jo, máš pravdu, ale na tu se v Česku teď moc nehraje. Ale všeho dočasu... Těším se na blog o čemkoliv jiným než o babisovi, babisovi a zase babisovi.

2 1
možnosti
DV

D14a37v52i33d 78V27l67k

19. 11. 2018 17:13

Bude neboj taky už jsem sám pře Babišován.

1 0
možnosti
Foto

J35a50n 65P95r84a60ž18á38k

19. 11. 2018 16:48

Ja uz ty politicke clanky prakticky nectu, ale za tohle Ti dat karmu proste musimR^

3 0
možnosti
Foto

No nevím, to už je krůček ke: "Já už k volbám prakticky nechodím....." A škoda každého hlasu od slušného a rozumného člověka.;-)

2 0
možnosti
MB

Mne vyznavači EET fascinují = Připusťme model, že ten malý skutečně peníze zatajil. Co s nimi? Spálí je! Zjistí, že ohřev je malý - tedy si koupí dřevo. Jakmile to udělá, zjistí, že Stát je neoblafnutelný! Zaplatí daň. Koupí si auto - benzin, STK, známka, gumy = daň. Rozkouří se, opije se - spotřební daň. Podá účetnictví - daň z příjmu. Minimální mzda = Základ vzorce pro další, skryté navyšování daní! Odvody pak daní nejsou - to je přece logické! OSVČ za to vše, platí svou odvahou - ručí majetkem - svou pověstí a třepe se, aby neochořel. Karence mu nic neříká a zakázky za něj nevyprodukuje! Ano, je to zloduch! Zcela jistě cosi zatajil, nevíme to 100%, ale říká se to, Parazit jeden! EET = Stát, daně = Povídky z jedné a druhé kapsy. Válka s Mloky! Je to prostě, ideologická - Bílá nemoc ... ! :-)

16 0
možnosti
LH

O. K. Malý zatajil dane druhý malý zatajil taky daně co třetí taky? A co zaměstnanec 1 2 3?a co firma taky jedna druhá třetí. A když zatajim daně nemusí k požáru mého baráku jezdit hasiči nemusi tam chodit policajti...... Pokud to takhle má fungovat tak prosím ale pro všechny.....

1 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,43
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik