Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

svuj k svemu - komentovat to vic nema cenu

14 1
možnosti
AL

Michal David? A proč ne? Když mohl Havel vyznamenat takové veličiny Českého národa, jako jsou (byly) Pavel Landovský, Šimon Pánek, nebo významné komunisty Mariána Čalfu či dlouholetou členku KSČ - Libuši Šilhánovou a dokonce i bývalého ředitele Ústavu dějin socialismu a pedagoga z Vysoké školy politické Miloše Hájka.

A to s tím Davidem ještě není jisté.

:-)

6 10
možnosti
JH

Otazník je zbytečný, ten pán co si říká Michal David má metál jistý. Také to není můj člověk, ale co naplat, upírat mu sympatie nezanedbatelné části české veřejnosti by bylo ignorantstvím

Jsem rád, že i někteří instalatéři mají tak vytříbený vkus:-)

8 8
možnosti
Foto

Metál dostal od Zemana i František Ringo Čech,degradace ocenění za kulturní přínos tím byla dokonána....nějakého Davida už proto není třeba ani řešit,žumpa až je tak hluboká,že se do ní vejde spousta podobných a lze už jen pouze doufat,že už t brzy skončí.

20 6
možnosti
Foto

F. R. Čech měl svého času nejtvrdší oficiálně snášenou hard rock kapelu u nás. Naučil komanče zvykat si na tuhle muziku. Dělal samozřejmě ústupky, jako že donutil Schellingera obléct se do kvádra a zazpívat v nějaké tv estrádě Šviháka lázeňského za doprovodu příšerného Orchestru Československé televize. Za to potom komanč toleroval opravdu hard koncerty a elpíčka.

Navíc F. R. nakouknul i do polistopadové politiky a dovolil si velice ostře komentovat poměry v Parlamentu.

David byl celou dobu jen interpret a občas i autor kolovrátkového diska. Nedával bych mezi ty dva rovnítko, protože F. R. přece jen má mnohem víc snad objektivních zásluh.

7 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
26 8
možnosti
Foto

R^ Velice dobře napsané! Mé vzpomínky a pocity z Michala Davida jsou velice podobné jako ty Vaše. Od první chvíle, kdy se v té socialistické karikatuře "showbyznysu" objevil. Akorát jsem tedy měl to štěstí, (asi jen nějakou příznivou shodou okolností ;-D), že se mi nikdy nepřihodil, abych tančil za doprovodu jeho písniček.

Bohužel, vyznamenatelskou politiku hradního pána ani nemohu komentovat ;-(

21 4
možnosti
Foto

oprava: "že se mi nikdy nepřihodilo, abych"

0 0
možnosti
AL

Z článku: Je to tak opravdu? Nebo jsou to spíše prostě jen ti, kteří v minulosti pro pana prezidenta něco udělali, podpořili ho, šli mu na ruku? Nebo se k němu přímo servilně lísali?

.

To Václav Havel byl naopak ke svým spolupracovníkům a především známým z disentu velmi štědrý. Medailemi stačil ocenit 16 lidí, kteří podepsali Chartu 77, například herce Pavla Landovského a Vlastu Chramostovou a další "kulturní velikány".

:-)

4 8
možnosti
Foto

No tak jistě o tom napíšete blog, když si myslíte že je to tak závažné téma. Ale tento blog je o něčem jiném, víte? ;-)

13 2
možnosti
MD

M. Zeman .. negativne .. dobre tema, i kdyby ho clovek mel hledat v popelnici. U nej se s kritikou typu 'uz zase Kalousek' nesetkate.

3 1
možnosti
Foto

Napište prezidentovi, koho má vyznamenat...;-D Možná Vás poslechne. Moravanka, ani popoví zpěváci není můj vkus. A nakonec - "lidská slávy a, polní tráva"... Rv

6 5
možnosti
AL

Michal David?

V roce 2002 se ale na "Havlův seznam vyznamenaných" dostala čtveřice vedená v Cibulkových seznamech spolupracovníků Státní bezpečnosti.

3 6
možnosti
Foto

No tak jistě o tom napíšete blog, když si myslíte že je to tak závažné téma. Ale tento blog je o něčem jiném, víte?

9 3
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,16
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik