Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Státní vyznamenání není cenou hudební akademie ani vojenský ceremoniál pro válečné hrdiny a já i jako člověk s naprostým nezájmem či mírným odporem k Davidově hudbě musím uznat, že jeho písně uvedly do diskotékového milostného varu rodiče dnešního kádru daňových poplatníků, čili hvězda socialistického šoubyznysu se nepřímo zasloužila o úspěch kapitalistické ekonomiky, kde mu za to nadává kdekterý strejc a stěžuje si přitom, jak se kvůli Davidovi vožral a odrovnal si tancem kyčle :-)

5 6
možnosti
DV

D15a41v91i61d 83V97l12k

8. 10. 2018 20:02

Sám jste strejc.Já su z Moravy tekže možu byt jedině "Strýc.";-D

6 5
možnosti
Foto

Michal David propaguje české písničky, to se vám nezdá záslužné? Dnešní doba nám rve do uší anglické texty, do očí bijí reklamy v cizích jazycích, jsme ještě vůbec Češi, nebo jen přisluhovači cizáků.

Byly doby, kdy se krví platilo prosazování jazyka českého a my se dnes o tuto výsadu sami připravujeme. Smějeme se prostým textům, které oslavují život, nechodí se již na Prodanou nevěstu, ale na rozhovory s vagínou a podobné nesmysly.

Je velká skupina lidí, kteří si zatančí při různých příležitostech na jeho písničky a křepčí do rána jako pan Vlk a je jedno zda je to bába, máma, dcera nebo vnučka, všem se ta hudba dostane pod kůži.

Když se tedy rozdává vyznamenání i umělcům, kdo si ho více zaslouží než ten, kdo nás umí svoji tvorbou odreagovat a rozveselit.

Velká pravda je, že nesouhlas s výběrem se týká osoby která ho provedla, ne toho, kdo bude vyznamenán.:-)

9 26
možnosti
Foto

To, že dostane metál Michal David mi žíly netrhá....poté, kdy ho už dostal "upír" Hůlka. Zeman si je dobře vědom, že ne každý by z jeho rukou státní vyznamenání převzal. Tak jak padají dolů akcie, padají i ceny vyznamenání udílená Zemanem.

22 5
možnosti
Foto

Jestli jeste maji kam spadnout.....Aby uz nebyly pod zemi a v zapornych hodnotach.

3 3
možnosti
Foto

Ano, Vladimir Štancl ( alias Michal David) medaili zrejme dostane. Cimz klesne prestiz a hodnota techto metalu nekam na nulu.

19 9
možnosti
Foto

Karma R^ když zemřel Petr Hapka, tak to ten hradní nekultůra ani slovem nezmínil.:-/:-)

9 7
možnosti
Foto

Oni mu to zli radcove zakazali. Nebo mu to ani nerekli.

1 6
možnosti
LH

A Elton John je sir.... :-))) kam ten svět spěje :-)))) a že jeho vystoupení to byl nějakéj cirkus....

9 0
možnosti
Foto

Inu vydělal. I do stát. kasy. A proslavil. To třeba i ,,brouci" svého času. Ale i to je přec jen o čemsi jiném, než dnes, neb ,,i ten co pes je dnes, se zítra vlkem může státi(V+W)";-)

3 0
možnosti
Foto

;-D Inu, asi ovlivnil. Životy mnohých. Třeba i nynějších babiček, či starších maminek. Třeba až tak, že následně i po jeho písničkách povili své potomky. A že jich juchalo na ,,čajích" i venk. zábavách haffo, jakož i na spartakiádách od místních a ž po celostátní s bambulemi na melodii ,,Krásný úděl máme dnes", když byly ještě pionýrky, následně i z nich až ,,ženy míru";-D Holt tehdy i on pomáhal k ,,bejbybůmu" husákových dětí, a zdaleka ne sám. A zdali dajli medajli, či medajli nedaj-li?8-o;-)

9 1
možnosti
DV

D75a95v83i83d 27V63l43k

8. 10. 2018 14:19

Prosím moc se všem omlouvám, mám tam několik neodpustitelných hrubek. Já to ráno musel zmastit asi za dvacet minut a jet na zakázku.Chtěl jsem si to po sobě ještě pak přečíst a opravit ,ale mám pocit ,že do blogů na titulce se už nesmí zasahovat a já se vrátil k PC až teď. Omlouvám se moc.

4 3
možnosti
RT

Jo tak blog na zakázku ;-D

0 0
možnosti
MK

Davide....opět super a KARMA. Neříkám, že není dobrý zpěvák a skladatel, ale na vyznamenání to není. Ovšem na vyznamenání od Zemana to asi stačí.

7 7
možnosti
TH

Ano, David něco dokázal, ale to neznamená, že je to na tak vysoké ocenění. V podstatě to nejlépe vystihl Svěrák, když tu jeho odrhovačku ve Vesničce zasadil na venkovskou pouť.

Že nikoho z nich netrkne, že bude Hůlka nebo David na stejném podiu jako někdo, kdo je toho opravdu hoden.

S těmi prezidenty to jde vážně z kopce:

Letiště Václava Havla

Sběrný dvůr Václava Klause

Masna u Miloše Zemana

10 5
možnosti
ŠM

tak si pusťte film, Přijela k nám pouť....tam ty odrhovačky z amplionů vyřvává i božskej Kája....

4 1
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,05
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik